Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ránko
,
tak taky přikládám fotečku z dnešního rána
.
Včera jsem byla u nás v lékárně nakoupit 25 mamatest,fakt mě rozesmáli,neměli už ani jeden,asi jsem jim ho za poslední týden vykoupila
.
Tak jsem kupovala nějaký obyč-Unimark 25. Ale výsledek je naštěstí pořád stejný
. Jen jsem to měla vyfotit na stole,ne na přehozu na gauč,je chlupatej,ale už se mi nechtělo to znovu stahovat do PC
.
Soft a Igule-vydržte,třeba se to v dobré obrátí
.
páá a všem krásný den!!!!!!!!!!!!!!
ahoj holky
Dinulko supr
tak to jsem na tom stejně taky jsem jim vykoupila testy ráno jsem zas testovala, jen nemám digital takže na můj obrázek si musíte kliknout, aby byl vidět ![]()
ahoj Igule
supr taky jsem měla takovou teplotu tamty IVF jsem si nic neměřila, až tento poslední pokus IVF to už mě asi hráblo
psychycky jak to vždy vyjde tak jsem si pro zajímavost změřila tak věřím holky že to bude v pořádku
![]()
ahoj Soft nebuď smutná nic ještě neukončuj a kdyby nic myslím jen tu poslední verzi tak jeďte do lázní je to úžasné, já jela poprvé letos v únoru a musím říci, že mě to moc pomohlo. Hlavně se netrap
a když pojedeš ze synem tak přijdeš na jiné myšlenky přočistí to hlavu i po psychycké stránce.
Dobré ráno,
Igu a Soft, držím palce, abyste přeci jen ještě našly // Stát se to může, MS nemáte, tak vydržte do 14.den.
Dinul, Jani, to vás s UTZ předběhnu o 3 dny. Jsem ráda, že už jen týden. Já už netestuju. Naposledy jsem testovala v pondělí, pak úterý krev a ve středu krev v CAR (to se dozvím dnes odpolko). Jinak moc příznaky nemám, snad se broučkům daří. K té teplotě - já měla a mám jen 36 a něco.
ahoj Sluničko
to víš my se s Dinulkou doplňujeme v testech
a držím palečky ať máš vše v pořádku
až budeš vědět výsledky tak napiš jinak taky nemám žádné příznaky jen mě bolí břicho, prsa, hlad. Jinak vůbec nic. Ale jsem ráda, protože při dceři jsem zvracela celý 4 měsíce, takže bych už nechtěla.
a mám si chuť zajít příští úterý na krev, abych byla klidnější protože do 11.4 je daleko.
Jani, díky. Mám volat až odpolko. Ale důležitější je pro mě až ten UTZ. Já právě nemám moc ani tohle. Prsa jen občas nepatrně pnutí, podbřišek výjimečně a hlad ano, ale to se mi trochu srovnává, před týdnem to bylo horší. No jo, holt // to strachování teprve začíná.
Přesně tak Sluni teď ten strach začíná už se taky nemohu dočkat ultrazvuku, aby řekli je to v pořádku bojím se, aby to nebylo mimoděložní, a pak když to bude v pořádku tak zdárně to donostit do 9 měsíce sice čas letí, ale takhle se to zdá jak věčnost.
Jj Jani. Mimoděložního bych se tolik nebála. Už s tím zkušenosti mám. Bolelo mě v jednom místě a špinila jsem a HCG je nízké.
Ahoj holky,moc děkuji ,ale …,no vždytˇvíte.Ještě sice možná v hlouby duše malilinko doufám.Jinak MS nemám,jelikož beru Estrimax,až ho vysadím,tak se to rozjede,počkám ještě do 12.dne.
Jinak Dinulko,je to nádhera ,ta čárka je ukázková ,opravdu super
,hodně mi tady ty vaše //čárky pomohli,ikdyž mi to bylo houby platný..
A co Maru ta se dlouho neozvala?Upřímně ,také už bych se šla nejradši zahrabat,ale snažím se držet.
Holky a jak to může být mimoděložní,když ta embryjka vkládají přímo do dělohy?Prý se tam pak přilepí a bud se zavrtají nebo ne,tak jak se dostanou jinam,to mi hlava nebere?
soft28 píše:
Holky a jak to může být mimoděložní,když ta embryjka vkládají přímo do dělohy?Prý se tam pak přilepí a bud se zavrtají nebo ne,tak jak se dostanou jinam,to mi hlava nebere?
Aha ,no vidíš a já myslela,že je tam prstě přilepené ,tak mi to Dr řekl,tak to moje asi někam uteklo
.Neležela jsme totiž va CARu hodinu ,ale jen 30min,ale to jsme tak děla vždy,říkala jsme si,že to je jedno,že nekdě jsou prý třeba jen 10min,nebo sedí.
soft28 píše:
Aha ,no vidíš a já myslela,že je tam prstě přilepené ,tak mi to Dr řekl,tak to moje asi někam uteklo.Neležela jsme totiž va CARu hodinu ,ale jen 30min,ale to jsme tak děla vždy,říkala jsme si,že to je jedno,že nekdě jsou prý třeba jen 10min,nebo sedí.