KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
1.4.11 07:29

Dobré ránko :mavam: ,
tak taky přikládám fotečku z dnešního rána :dance: .
Včera jsem byla u nás v lékárně nakoupit 25 mamatest,fakt mě rozesmáli,neměli už ani jeden,asi jsem jim ho za poslední týden vykoupila :oops: .
Tak jsem kupovala nějaký obyč-Unimark 25. Ale výsledek je naštěstí pořád stejný :lol: . Jen jsem to měla vyfotit na stole,ne na přehozu na gauč,je chlupatej,ale už se mi nechtělo to znovu stahovat do PC :twisted: .
Soft a Igule-vydržte,třeba se to v dobré obrátí :hug: .
páá a všem krásný den!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 08:34

ahoj holky :mavam: Dinulko supr :kytka: :potlesk: tak to jsem na tom stejně taky jsem jim vykoupila testy ráno jsem zas testovala, jen nemám digital takže na můj obrázek si musíte kliknout, aby byl vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 08:36

ahoj Igule :mavam: supr taky jsem měla takovou teplotu tamty IVF jsem si nic neměřila, až tento poslední pokus IVF to už mě asi hráblo :mrgreen: psychycky jak to vždy vyjde tak jsem si pro zajímavost změřila tak věřím holky že to bude v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 08:39

ahoj Soft nebuď smutná nic ještě neukončuj a kdyby nic myslím jen tu poslední verzi tak jeďte do lázní je to úžasné, já jela poprvé letos v únoru a musím říci, že mě to moc pomohlo. Hlavně se netrap :hug: :hug: a když pojedeš ze synem tak přijdeš na jiné myšlenky přočistí to hlavu i po psychycké stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 08:40

Dobré ráno,
Igu a Soft, držím palce, abyste přeci jen ještě našly // Stát se to může, MS nemáte, tak vydržte do 14.den.
Dinul, Jani, to vás s UTZ předběhnu o 3 dny. Jsem ráda, že už jen týden. Já už netestuju. Naposledy jsem testovala v pondělí, pak úterý krev a ve středu krev v CAR (to se dozvím dnes odpolko). Jinak moc příznaky nemám, snad se broučkům daří. K té teplotě - já měla a mám jen 36 a něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 08:45

ahoj Sluničko :mavam: to víš my se s Dinulkou doplňujeme v testech :mrgreen: a držím palečky ať máš vše v pořádku :hug: :hug: až budeš vědět výsledky tak napiš jinak taky nemám žádné příznaky jen mě bolí břicho, prsa, hlad. Jinak vůbec nic. Ale jsem ráda, protože při dceři jsem zvracela celý 4 měsíce, takže bych už nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 08:46

a mám si chuť zajít příští úterý na krev, abych byla klidnější protože do 11.4 je daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 08:49

Jani, díky. Mám volat až odpolko. Ale důležitější je pro mě až ten UTZ. Já právě nemám moc ani tohle. Prsa jen občas nepatrně pnutí, podbřišek výjimečně a hlad ano, ale to se mi trochu srovnává, před týdnem to bylo horší. No jo, holt // to strachování teprve začíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 09:14

Přesně tak Sluni teď ten strach začíná už se taky nemohu dočkat ultrazvuku, aby řekli je to v pořádku bojím se, aby to nebylo mimoděložní, a pak když to bude v pořádku tak zdárně to donostit do 9 měsíce sice čas letí, ale takhle se to zdá jak věčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 09:29

Jj Jani. Mimoděložního bych se tolik nebála. Už s tím zkušenosti mám. Bolelo mě v jednom místě a špinila jsem a HCG je nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.4.11 09:32

Ahoj holky,moc děkuji ,ale …,no vždytˇvíte.Ještě sice možná v hlouby duše malilinko doufám.Jinak MS nemám,jelikož beru Estrimax,až ho vysadím,tak se to rozjede,počkám ještě do 12.dne.
Jinak Dinulko,je to nádhera ,ta čárka je ukázková ,opravdu super :-) ,hodně mi tady ty vaše //čárky pomohli,ikdyž mi to bylo houby platný..
A co Maru ta se dlouho neozvala?Upřímně ,také už bych se šla nejradši zahrabat,ale snažím se držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.4.11 09:34

Holky a jak to může být mimoděložní,když ta embryjka vkládají přímo do dělohy?Prý se tam pak přilepí a bud se zavrtají nebo ne,tak jak se dostanou jinam,to mi hlava nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 09:36
Ono embryjko v prvních dvou dnech může cestovat mezi dělohou a vejcovodem a jsou důvody, proč zůstane ve vejcovodu a nevrátí se do dělohy. Infekce, poškozený vejcovod, polyp, myom, chlamydie,…
soft28 píše:
Holky a jak to může být mimoděložní,když ta embryjka vkládají přímo do dělohy?Prý se tam pak přilepí a bud se zavrtají nebo ne,tak jak se dostanou jinam,to mi hlava nebere?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.4.11 09:48

Aha ,no vidíš a já myslela,že je tam prstě přilepené ,tak mi to Dr řekl,tak to moje asi někam uteklo :-( .Neležela jsme totiž va CARu hodinu ,ale jen 30min,ale to jsme tak děla vždy,říkala jsme si,že to je jedno,že nekdě jsou prý třeba jen 10min,nebo sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 09:57
Soft, o ležení do není. Nic si nevyčítej. Prostě než se zahnízdí, tak může cestovat. Nevypadne, ale pokud se mu tam nelíbí, vycestuje nebo se prostě nezahnízdí a pak s MS odejde.
soft28 píše:
Aha ,no vidíš a já myslela,že je tam prstě přilepené ,tak mi to Dr řekl,tak to moje asi někam uteklo :-( .Neležela jsme totiž va CARu hodinu ,ale jen 30min,ale to jsme tak děla vždy,říkala jsme si,že to je jedno,že nekdě jsou prý třeba jen 10min,nebo sedí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí