KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
29.3.11 12:22

tak to gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: supr Sluni tak jsem se zítra taky objednala do laborky když můj gynekolog byl přijemný a nemusí se být na lačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.3.11 12:29

Slu ,to moc gratuluji :potlesk: :dance: a kolikáty jsi ten po transferu,já to zapoměla :oops: .No ta hodnota je krásná .Já už jsme také jak na trní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
29.3.11 13:42

Jani, můžeš se klíďo najíst.
Soft, jsem 13.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.3.11 13:46

Ahoj holčeny,
dneska je nádherně a tak mě ani ty chmury tak neberou :lol:
Sluni gratuluji, hodnoty jsou ukázkové :palec:
Tak jsem se dál ptala, cože se to se mnou dělo a bylo mi řečeno, že jsem prodělala ,,ČASNOU ZTRÁTU,, což je prý u KETů dost obvyklé a prý se jako embryjko zahnízdí, začne produkovat hCg a pak zanikne, hladina hCg se ještě nějakou chvíli drží a pak klesá, prý je to tím, že to mražení embrya poškodí, nebo unaví a oni už to pak nezvládnou. Tak myslím, že už brzy dostanu ms a to je dobře, protože na konci cyklu jdu na ultrazvuk, jestli nemám cystu a pak hned stimulace 2.IVF. Tak mám zase další naději a těšení, ale plačky mě furt berou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.3.11 18:48

Ahoj holky :lol: ,
omlouvám se,že vás zanedbávám,ale mužík je taky nemocný,už 2 dny straší doma a okupuje počítač :pocitac: .
Zítra by už měl ale vyrazit do práce,tak vše napravím!
Marun,mrzí mě,jak do dopadlo,vím,že veškerá slova útěchy jsou zbytečná,dušička se s tím musí vypořádat sama :hug: . Je dobré,že jsi optimistka,až se vrhneš do dalšího snažení,hned bude veseleji :dance: !
Sluní-Hcg je více než ukázkové :potlesk: ,ještě uvidím,možná taky zítra zaběhnu do laborky :think: .
Soft-na gyndaře nemysli,asi se špatně vyspal. Zkus taky tu laborku,budeš mít klid :-P .
Ostatní mooooooc zdravím :mavam: !
Zítra jsem 14 den po ET,tak ráno testnu a uvidíme,doufám,že čárka sílí :srdce: .páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.3.11 21:40

ahojko holky, gratuluji všem úspěchům této diskuse. já jsem dneska, když to tak počítám, 6 den po. stále je brzo na test a nervozita se stupňuje. k tomu všemu začínám pociťovat pěkné nachlazení. tak snad se to nerozjede moc. hezký večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.3.11 21:46

To jsme na tom holky s nachlazením všechny podobně,také mě bolí v krku :-? Je to na houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.3.11 07:47

dobré ráno holky :-) :-) :-)

Dinul, jak dopadl test??? jsou určitě zase silnější ty //. :-)
Softi - jak je to tobě?? už testuješ nebo jsi to zatím vydržela. ?? :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
30.3.11 08:08

Ahoj holky :mavam: ,
testík o něco silnější,přidávám foto,jsem testovací maniačka :lol: !!!
Ale pořád se bojím…jak se mi rozjela ta chřipajzna,tak už je to lepší,ale i když se snažím nekašlat a nekýchat,tak to prostě někdy nejde udržet,bojím se,aby to neuškodilo mimču :nevim: .
Asi je to blbost,jestli už je pořádně zakousnutý,tak se asi nemůže nic stát,ale neuvěřím,dokud neuvidím :srdce: ......
Já testovala 6 den,zlákala mě Sluníčko,měla už pozitivní testík,já pak taky.
Všem kdo se rozhodnou testit,držím palečky :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
30.3.11 08:09

zapoměla jsem foto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.3.11 08:52

Ahoj holky,no já to už nevydržela,měla jsme takový dobrý pocit,že to vyjde.Proč také ne,nálada skvělá,venku je už krásně ,ale bohužel byl test negativní :cry: .Vím,ještě je brzy,ale já měla ,když se zadařilo už tuto dobu test pozitivní,tak si myslím,že to neklaplo :-( .Nakonec holky jsou důkazem ,že i takto brzy se HCg ukáže,no ještě jsem všechnu naději neztratila ,ale rozhodně většina je v trapu…Já už na další IVF nepůjdu nemám na to sílu,ani prašule,zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.3.11 08:53

Dinulko,ty tvoje testy jsou úžasný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
30.3.11 09:01

Soft-ještě není nic ztraceno,je moooc brzo. Když koukneš na jiné diskuze je vidět,že většina má test pozitivní až tak 9 den a více. A taky záleží na tom,jak stará embrijka ti dávali,podle toho taky trvá zahnizďování. Při 3 denní kultivaci to může být i 5-6 dní jestli se nepletu. A záleží i na testu,který sis dělala,já měla nejprv mamatest 10,je nejcitlivější.
Takže žádné chmury,venku je hezky,‚utíkej‘ na procháku :hug: .
Já vyrážím k MUDr. pro lístek na korunky :roll: .páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.3.11 09:04

No jo,já měla právě 4.denní a Mamatest,ale ještě to zkusím :-) ,ikdyž zázrak nečekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.3.11 09:35

Holky,ted mě napadlo,když jde Ignule pro lístek na peníze…Máte neschopenku od CARu nebo obvodního lékaře?A jak dlouho jí píšou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí