Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to gratuluji
supr Sluni tak jsem se zítra taky objednala do laborky když můj gynekolog byl přijemný a nemusí se být na lačno?
Slu ,to moc gratuluji
a kolikáty jsi ten po transferu,já to zapoměla
.No ta hodnota je krásná .Já už jsme také jak na trní ![]()
Ahoj holčeny,
dneska je nádherně a tak mě ani ty chmury tak neberou ![]()
Sluni gratuluji, hodnoty jsou ukázkové ![]()
Tak jsem se dál ptala, cože se to se mnou dělo a bylo mi řečeno, že jsem prodělala ,,ČASNOU ZTRÁTU,, což je prý u KETů dost obvyklé a prý se jako embryjko zahnízdí, začne produkovat hCg a pak zanikne, hladina hCg se ještě nějakou chvíli drží a pak klesá, prý je to tím, že to mražení embrya poškodí, nebo unaví a oni už to pak nezvládnou. Tak myslím, že už brzy dostanu ms a to je dobře, protože na konci cyklu jdu na ultrazvuk, jestli nemám cystu a pak hned stimulace 2.IVF. Tak mám zase další naději a těšení, ale plačky mě furt berou ![]()
Ahoj holky
,
omlouvám se,že vás zanedbávám,ale mužík je taky nemocný,už 2 dny straší doma a okupuje počítač
.
Zítra by už měl ale vyrazit do práce,tak vše napravím!
Marun,mrzí mě,jak do dopadlo,vím,že veškerá slova útěchy jsou zbytečná,dušička se s tím musí vypořádat sama
. Je dobré,že jsi optimistka,až se vrhneš do dalšího snažení,hned bude veseleji
!
Sluní-Hcg je více než ukázkové
,ještě uvidím,možná taky zítra zaběhnu do laborky
.
Soft-na gyndaře nemysli,asi se špatně vyspal. Zkus taky tu laborku,budeš mít klid
.
Ostatní mooooooc zdravím
!
Zítra jsem 14 den po ET,tak ráno testnu a uvidíme,doufám,že čárka sílí
.páááá
ahojko holky, gratuluji všem úspěchům této diskuse. já jsem dneska, když to tak počítám, 6 den po. stále je brzo na test a nervozita se stupňuje. k tomu všemu začínám pociťovat pěkné nachlazení. tak snad se to nerozjede moc. hezký večer všem.
To jsme na tom holky s nachlazením všechny podobně,také mě bolí v krku
Je to na houby…
dobré ráno holky
![]()
Dinul, jak dopadl test??? jsou určitě zase silnější ty //. ![]()
Softi - jak je to tobě?? už testuješ nebo jsi to zatím vydržela. ??
![]()
Ahoj holky
,
testík o něco silnější,přidávám foto,jsem testovací maniačka
!!!
Ale pořád se bojím…jak se mi rozjela ta chřipajzna,tak už je to lepší,ale i když se snažím nekašlat a nekýchat,tak to prostě někdy nejde udržet,bojím se,aby to neuškodilo mimču
.
Asi je to blbost,jestli už je pořádně zakousnutý,tak se asi nemůže nic stát,ale neuvěřím,dokud neuvidím
......
Já testovala 6 den,zlákala mě Sluníčko,měla už pozitivní testík,já pak taky.
Všem kdo se rozhodnou testit,držím palečky
!
Ahoj holky,no já to už nevydržela,měla jsme takový dobrý pocit,že to vyjde.Proč také ne,nálada skvělá,venku je už krásně ,ale bohužel byl test negativní
.Vím,ještě je brzy,ale já měla ,když se zadařilo už tuto dobu test pozitivní,tak si myslím,že to neklaplo
.Nakonec holky jsou důkazem ,že i takto brzy se HCg ukáže,no ještě jsem všechnu naději neztratila ,ale rozhodně většina je v trapu…Já už na další IVF nepůjdu nemám na to sílu,ani prašule,zatím…
Soft-ještě není nic ztraceno,je moooc brzo. Když koukneš na jiné diskuze je vidět,že většina má test pozitivní až tak 9 den a více. A taky záleží na tom,jak stará embrijka ti dávali,podle toho taky trvá zahnizďování. Při 3 denní kultivaci to může být i 5-6 dní jestli se nepletu. A záleží i na testu,který sis dělala,já měla nejprv mamatest 10,je nejcitlivější.
Takže žádné chmury,venku je hezky,‚utíkej‘ na procháku
.
Já vyrážím k MUDr. pro lístek na korunky
.páá
No jo,já měla právě 4.denní a Mamatest,ale ještě to zkusím
,ikdyž zázrak nečekám…
Holky,ted mě napadlo,když jde Ignule pro lístek na peníze…Máte neschopenku od CARu nebo obvodního lékaře?A jak dlouho jí píšou?