Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani ,já na krvi nebyla a jestli myslíš u toho chlapečka,tak to už si nepamatuji
.Je mu těd přes 3.roky a mám ho z 2.IVF a z prvního KETu po něm,také jsme to měla jako ty .Nejdřív nic a pak když jsme koukla do koše byla tam druhá ,ted jsme čekala ,ale ani po dlouhé době se nic neobjevilo…Jinak jsme měla ještě pak 9 mrazáčků ve 4.dávkách a s tou poslední jsme nyní skončila,vlastně chodím tedˇdo CARu už rok a zkoušíme z mrazáčků.
Jani ,já na krvi nebyla a jestli myslíš u toho chlapečka,tak to už si nepamatuji
.Je mu těd přes 3.roky a mám ho z 2.IVF a z prvního KETu po něm,také jsme to měla jako ty .Nejdřív nic a pak když jsme koukla do koše byla tam druhá ,ted jsme čekala ,ale ani po dlouhé době se nic neobjevilo…Jinak jsme měla ještě pak 9 mrazáčků ve 4.dávkách a s tou poslední jsme nyní skončila,vlastně chodím tedˇdo CARu už rok a zkoušíme z mrazáčků.
Sluníčko jsme moc zvědavá ,ale vypadá to na dvojčátka,že při té výši HCG.Jsme i za tebe moc ráda,myslím si,že mají radost i lékaři ,alespoň u mě jsme měla také ten pocit,když se to tenkrát povedlo
.Iglu ,neboj,je ještě opravdu brzy,nejsi dnes také teprve 7.den?To jsme opravdu asi s tou nedočkavostí přepískli ![]()
Hezké a slunečné odpoledne
,
tak na Hcg jsem se nakonec vykašlala,nechtělo se mi až na polikliniku do laborky… Snad to bude OK,stejně bych tím nic neovlivnila,takové hodnoty jako Sluní bych určitě neměla,akorát by mi to vrtalo hlavou
.
Nechám se překvapit
.
Na UZ až 11.4.,to budu Sluníčku závidět,že bude vědět výsledek svého snažení o 3 dny dříve!
Jani, hezké HCG.
Soft a Igi, jste ještě brzo, dopřejte prťouskům ještě čas. HCG se vám nemusí dostávat do moči v takové míře nebo mají embryjka pomalejší rozjezd. A i každé těhu je jiné, tak ještě můžete mít obě krásné // Držím palce.
Dinul, i tak jdeš na UTZ dřív, když již v pondělí a né ve středu jako většina po 14.dnech. Moc nám to utíkat nebude, viď. Já jsem výjimka, že jdu brzy. Kdybych předminule neměla mimoděložní, tak bych šla nyní později.
Děkuji za útěchu,také si to říkám a stále doufám
.
Našla jsme tu nějakou tabulku ,jak rostě HCG,ale je to spíše dlouhodobější..
i já děkuji za útěchu, s dalším testem ještě počkám pár dnů, ať mě to zbytečně nestresuje.
softi, a máš nějaké pocity, čí příznaky ??? já mám pocit, že necítím nic.
dinulce, sluníčku a jani, moooooc držím palce - teď je jasné,že vašimi testy na fotkách a hcg hodnotách jste to dokázaly
![]()
a softi , my ještě vydržíme a budeme doufat.
JJ,ty testy jsou hodně povzbudivé a dává to další sílu i já jsme za ně moc ráda.Já pocity nemám,možná ,když se sleduju někde mě píchne,ale já beru Estrimax na sliznici a mám tedˇpocit,že po něm mě vždy bolí břicho…Před testem to bylo tedy lepší ![]()
softi, taky jsem bez pocitů a jak říkáš před testem jsem těch pocitů měla víc a bylo to lepší
, teď se cítím bez příznaků i bez pocitů. já na sliznici beru taky, ale divinu. musíme ještě stále doufat.
Ahoj holky,dnes je zase krásně.Já jdu k doktorce..a koupit TT.Asi ho hned vyzkouším
.Ale včera jsme se večer sledovala a nic a to jsme před tím testem měla fakt pocit,že jsme těhotná,občasná bolest v podbřišku a pnutí v prsou a včera nic…No jdu pak písnu.
Ahoj všechny
,
Soft držím palečky,pak určitě napiš výsledek
!
Já jsem pořád děsně nafouklá,připadám si jak v pátém měsíci a bříško pořád pobolívá,tak doufám,že je vše v pohodě
.páá
Soft dřžím palečky
a Dinulko mě taky hodně bolí břícho hlavně večer, ale to asi tím, že od rána se nezastavím a pak jsem úplně vyřízená a prsa se my nalívají budu muset si koupit větší podprsenku
![]()
Moc zdravím všechny.
Asi tak v dubnu nás čeká KET s jedním sněhuláčkem.je tu někdo, kdo byl s jedním úspěšný?Kéž by byl silný a udržel se ![]()
Ahoj holky,tak bohužel tam byla jen / a to jsme tolik věřila,že se to povede
.No nic ,nedá se nic dělat…Držím palce Iglu a samozřejmě i ostatním,co už je mají v bříšku povrzené ![]()
A Marketchen,myslí,že i jedno embryjko stačí,když je to to pravé a silné ![]()