KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
31.3.11 15:52

testík teď udělaný Dinulko taky testuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
31.3.11 15:55

ahoj Soft vůbec se nenervuj lepší si zajít na krev, protože co jsi pročítám starší diskuse, tak píši že druhá čárka se jim objevila za 14 dnů od transferu. Takže máš hodně času .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
31.3.11 15:56

ahoj Market přídávám se k Sof, že i jedno embrijo může být dost kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.3.11 17:02

ahoj holky.
soft,dneska jsem taky propadla pesimismu, 8 den je to - test s výsledkem pouze /.
jani, díky za podporu - ještě trochu mě to drží nad vodou, že je brzy - že třeba náhodou do těch 14 dnů. jdu ve středu 6.4. na krev, tam se to dovím 100%. i když už doufám jen tak na 40%.
market, zkušenost s jedním embryem taky zrovna nemám, ale myslím, že to brzy poznám - poněvadž cítím momentální neúspěch, a v Caru mi zbývá taky 1 embryo. a kdoví, jak kvalitní. ale,říkám si, proč by zrovna to jedno nemohlo být to pravé, co se chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.3.11 17:04

a jani - exkluzivně vypadající test na fotce to je :-) :-) :-) líbí se mi. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
31.3.11 18:06

ahoj holky :mavam: Igle nebuď smutná moc Ti přeji a držím pěstičky :hug: :hug: aby bylo vše ok. Vím jednoduché je to napsat, ale opravdu vím jak se cítíš nejistota psychycky naročné čekání na výsledek, ale opravdu nestresuj se musí to dopadnout dobře máš ještě čas a jak se cítiš? vůbec nemusíš mít příznaky mě kromě bolení hlavy naštěstí to přestalo, a břicha to je stále a dost a prsa tak nemám žádné jiné příznaky ani ospalost, jen hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.3.11 18:26

no.. jani a holky, jediný příznak, kteý mám , je to, že nekrvácím. po 1 IVF jsem začala špinit už 4 den. dneska jsem 8 den a nekrvácím. nicméně, to asi neubude zrovna směrodatný příznak - to mi udržujou asi ty tabletky. doufám, ale stále :-) jinak břicho jen mírně a občas a prsa taky jen mírně. uvidíme, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
31.3.11 19:30

Igule a já si měřila teplotu měla jsem stále 37.5 občas to kleslo na 37.1, ale prý když je to od 37 tak je to že jsi těhotná taky jsem tomu nevěřila, tamty IVF jsem se neměřila, až teď zkoušela jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
31.3.11 19:32

Jinak po tamtech IVF jsem taky jsem MS dostala hned 4 den, až ted to bylo v pořádku, ale špinila jsem 9 - 11 den tak jsem byla zmatená zda opět nedostanu MS, ale musím zaťukat dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
31.3.11 19:33

Igule 8 den, to opravdu je brzy někdo to má 7 den po transferu jiný až 14 opravdu se nenervuj ať mimiško nenervuješ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.3.11 19:35

Holky,já už to vzdala ,už nevěřím,že tam mimi je,už si myslím,že by se to ukázalo.Nejhorší je,že jsme dala v práci výpovedˇ ,tedy byla jsme tam jen chvilku,tak jsme to riskla a tedˇřeším co dál :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
31.3.11 20:24

Ahoj holky :mrgreen: ,
Jani jo jo,taky pořád testuju,už si připadám jak magor,čárky jsou pořád stejné,tak nevím co si představuju že vykoukám :nevim: . Na UZ až 11.4. tak doufám,že do té doby nepuknu zvědavostí :pankac: .
Jinak je mi fajn,ale břicho pořád cítím,sem tam mě dloubne…
Obě holky co jste nenašly vytoužné//,nesmutněte,je ještě brzy,zázraky se stávají,věřím,že se dočkáte :hug: .
Vím,že utěšování nemá moc cenu.....
S tou prací je to horší,nejde to vzít třeba zpět?? Je to blbé,ale co,lepší než být na pracáku :think: .
Jdu do hajan,jsem utahaná,dobrou kočky :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
31.3.11 20:58

Ahoj Dinulko :mavam: :mavam: tak nejsem sama v testování :mrgreen: a jedu taky na ultrazvuk jako Ty 11.4 to je hrozná doba proto jsem včera byla na krvi a půjdu ještě příští týden, abych měla jistotu, protože z těch testu jsem cvok. Jinak mám stejný názor asi bych stáhla výpoveď zpět, než být na pracáku :think: jinak dobrou noc a holky počkejte s testováním zbytečně se stresujete. Dinul mě taky břicho bolí nevím snad tam nejsou dvě :mrgreen: ale podle hladu tak nevím nevím :lol: tak zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.3.11 21:16

dobrou noc, holky. myslím, že je pochopitelné, že pořád děláte testy :-) :-) jen testujte a přidejte ještě nějaké foto - nesmírně to pomáhá v pocitu , že to prostě taky musí vyjít :-) :-) a dobře se na to dívá.
dinulko a jani, 11. 4. UZ :-) , to už vydržíte - přečkaly jste už to nejdelší a nejnáročnější období na čekání, už vydržíte i do 11. 4. :-) :-) :-)
jani, s tou teplotou … nikdy jsem ji neměřila, ale , co myslíš, že jsem udělala, když jsem si tvou zprávu přečetla?? hned jsem se šla změřit :-) :-) asi by se to mělo ráno, nicméně , já te´d večer mám 37,2. tak děkuju, zas mě to na chvilku uklidnilo (asi do rána):-) :-). zítra změřím zas.
softi, zkus to taky změřit. a ještě neházej flintu do žita. pořád musíme věřit, ještě máme pár dnů právo věřit a doufat. zatím pa a držím palečky. všem držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.3.11 21:46

Holky,já už fakt nevěřím a nechci si dělat plané naděje hodně mě to zlomilo,byl to poslední pokus a 9.det by se tam už muselo něco ukázat ,ale to naprosto čisté.A s tou prací to je také složité ,jsme tam "stále " a Dáda se narodil na 7.měs. a je stále nemocný,tak s ním pojedu do lázní,tak bych stejně za chvilku skončila,jen bych to ještě měla na PN a takto to asi ukončím a už mi to do těch lázní nevyjde.Ale to je zase o jiném :-)
Iglu ,ty ještě vydrž,8.den je kor brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital