Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dinulko - to josu krásní dva bobísci.Budou určitě silní.Ted si všichni tři hezky odpočiňte.Moc hladím bříško. ![]()
Jani - mám velkou nadváhu
Hodně velkou
Se stydím to i napsat
Ale můžu si za to sama, je to prostě z jídla, ne v genech
Nedržím žádnou dastickou dietu, to ne.Jím pravidelně a víc se hejbu.Já na diety nejsem, a pokud přestaneš dietu, hend to jde nahoru zase zpátky.Takže jím pravidelně, malé porce a večer u telky, když nejdu zrovna na aerobik, tak cvičím s gumou ![]()
Dinul, černý tečky vidím
![]()
Jani, s jogurty to mám naopak. Každý den jsem jedla jeden, od transferu 2 denně kvůli bílkovinám a od soboty už je nedávám. Včera jsem čuchla k jednomu, který mi zůstal rozjedený ze soboty, že ho vyhodím, a málem jsem se ![]()
Market jsem hrozně tlustá po porodu. Před porodem jsem měla 60kilo ani ne a pak jsem 30 nabrala a díky těm stymulacím a lékum mám 80 takže až po porodu budu hubnou už jsem steklá jak vypadám nejhorší je že mám 168 je dobře, že se snažíš jíst zdravě cvičit, ale ne nic drastýckýho aby to nebylo šok pro to tělo. a podívej i když jsem tlustá tak se mě podařilo otěhotnět
takže Tvůj sněhuláček se taky bude držet zuby nechty ![]()
to je paráda Sluni
takže mimiskové když tě takhle budou trápit tak se budou držet zuby nechty. mě teď vadí smrad když vařím maso to si musím vzít utěrku přes nos, abych omáčku dovařila ![]()
Jani, jen ať se drží, ale mohli by trošku ubrat, je to dost nepříjemný. Alespoň že svatbu máme na konci 14tt, tudíš by mělo být již vše v pohodě.
janina2222 píše:
ahoj holky Dinulko a SluniSluni jak Ti je? dnes jsem si uvařila svoji ranní kávičku no a myslím, že to byla poslední protože se my udělalo špatně. Dinulko kde si byla na ultrazvuku? bude to dobré musíš odpočívat. zdravím Kristalion
můžu se zeptat kam chodíš do Caru?
Ahoj do HK do Sanusu. Ještě mám 3 pokusy, ale kdyby náááhodou to nevyšlo, chci to zkusit v Kostelci n/O.
Sluníčko28 píše:
Kristy, já chodím do Arlety.
Ato je kde ?? Mám kamarádku kt. na tom byla o nmoho hůř a hned 1. pokus IVF ji vyšel. Tak kdyby to nedopadlo v Sanusu co mám ještě zamražené, tak 3. hrazený cyklus pojišťovnou zkusím jinde.
Kristalion píše:
Koukám to je ten Kostelec, a jsi spokojená s přístupem ??
Sluníčko28 píše:
Někdy je to trochu fofr, ale všichni jsou tam moc milí a je tam jen jeden doktor (nyní tedy přibral novou doktorku), takže se na tobě nestřídají každou návštěvu jako v jiných CAR. Když je potřeba, poradí po telefonu nebo emailu i o víkendu.Kristalion píše:
Koukám to je ten Kostelec, a jsi spokojená s přístupem ??
Já nevím, zkusím za měsíc KET a uvidíme. Docela nba mě tlačí i v práci, protože už za mě mají náhradu. Celý leden a březen jsem byla doma. Měla jsem za sebou hned 2 IVf, takže tam budu teď jako navíc. To moc nepomáhá k tomu abych byla v pohodě.
To jste to vzali hopem. Tak ať KET vyjde. Někde je to v práci šílený. jak za tebe mohli vzít v práci náhradu, když jsi stále zaměstnanec?