Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petra999 - ahojky a vítám Tě a přeji hodně štěstí na cestě za mimískem.
Já šla po IVF hned nad KET,hned další cyklus.Brala jsem tabletky na růst sliznice, stimulace není potřeba.Hned po týdnu jsem šla na KET.
Tentokrát to budu mít asi taky tak.Já půjdu na KET předpokládám 18.4.Tak na tom budeme tak nějak stejně.
Moc Ti držím palce. ![]()
Ahoj Petro:),myslim taky ze na KET můžeš hned po nevydařeném IVF,ale záleží na tobe,jak se cítíš. Ja bych to třeba nedala,byla jsem po stimulaci pěkně rozhozená,trvalo to opravdu ty 3 měsíce,nez jsem se srovnala. U nas v Caru je to na domluvě,doktorka mi ale sama doporučila pauzu.
Jeste mi špatně dorustá sliznice,tak beru od začátku menstruace Estrofem 3krát denně. K tomu jeste plno dalšího,tak jsem jak lékárna. Budu ti moc držet palce;). Jinak holky-vypadá to,ze špinění přestalo,ale bolí me bricho jak na menzes,tak doufam,ze to bude ok. Jak se mate vy?paa:)
ahoj Dinulko
a Sluni
Tak co Dinulko jak Ti je to bude v pořádku mě taky k večeru dost bolí břicho. Tak si myslím, že miminko si dělá pelíšek a bude to v pořádku. Jinak kde si byla v čera na ultrazvuku v Praze? jaký si měla pocit když ti řekli dva zárodky? Jinak souhlasím s Dinulkou Petro jinak tě tu vítám
Jo byla jsem na hcg a představte si holky
těsně předemnou se jim rozbil přístroj na krev takže výsledky až zítra k večeru.
Ahojky, no Jani začíná mi být blbě, málem jsem se 2× dnes
Vždy nějaký pach a už to skoro bylo… Jinak mě bolí břicho tak 2× denně, ale spíš mě tlačí a honí se mi tam plyny
Po chvíli to přejde.
Peti, na KET můžeš hned. Pokud normálně ovuluješ a nemáš problém se sliznicí, dělá se v nativním cyklu - nic se neužívá (leda prednison a vitamíny).
Ahoj dámy. Jmenuji se Kristýna a je mi 28,5. Prosím o radu. Mám za sebou již 2 inseminace a teď již 2. IVF. Dnes jsem byla na krvi a nevyšlo mi to. Mám zamražených 6 kuliček. Mám jít na KET hned další měsíc ?? Nebo počkat třeba 2 měsíce. Nemáte s tím zkušenosit ?
Vítám Kristýnu:),uz jsem to tu psala,i Sluníčko,myslim,ze můžeš jit na KET hned,kdyz se na to cítíš. Já byla tak vyřízená,ze bych to nezvládla… Jani-bylo fajn videt je na ultrazvuku,ale pani doktorka me tak zchladila,ze z toho nemusí jeste nic byt,ze se raději neraduju:(. Tajně ale věřím,ze to bude dobré;). Všem hezký večer!
dinulka píše:
Vítám Kristýnu:),uz jsem to tu psala,i Sluníčko,myslim,ze můžeš jit na KET hned,kdyz se na to cítíš. Já byla tak vyřízená,ze bych to nezvládla… Jani-bylo fajn videt je na ultrazvuku,ale pani doktorka me tak zchladila,ze z toho nemusí jeste nic byt,ze se raději neraduju:(. Tajně ale věřím,ze to bude dobré;). Všem hezký večer!
Jo díky já půjdu hned v dalším cyklu, na mě docela tlačí i v práci, mají tam za mě už i náhradu a tak jsem tam navíc …
ahoj holky Dinulko a Sluni
Sluni jak Ti je? dnes jsem si uvařila svoji ranní kávičku no a myslím, že to byla poslední protože se my udělalo špatně. Dinulko kde si byla na ultrazvuku? bude to dobré musíš odpočívat. zdravím Kristalion
můžu se zeptat kam chodíš do Caru?
Krásné ráno všem ![]()
Dinulko - moc držím palečky, určitě to dobře dopadne.Já už bych taky klidně
Když by to bylo kvůli mimísku.
Já jsem s Klárkou vůbec nezvracela, jen jsem měla strašnou chut na smažené, třeba o půlnoci jsem prosila manžela ať mi usmaží krokety a miluje mě holky
Usmažil ![]()
A strašně mi smrděla naše nejoblíbenější pizza.Když si ji manžel udělal, to se mi zvedal žaludek.PO porodu to přestalo a už si ji zase ráda s chutí dám ![]()
Kristalion - jak píšou holky, pokud je vše v pořádku a cítíš se na to, KET může proběhnoout v dalším cyklu.
Nám se to pomalu blíží a jak jsem psala, že nevěřím, tak dnes Vám jedu do práce a říkám si, že věřím, že ten náš poslední sněhuláček bude silnej a uchytí se.
Snažím se i hubnout, už mám dole 3 kg, tak snad to vydržím.
Krásný den všem.
Papa ![]()
Ahojky
Jani, no nic moc. V pět jsem se vzbudila s hladem a musela jsem si vzít alespoň pár sušenek. Pak jsem ještě chvíli usnula a cestou do práce jsem opět musela sníst pár sušenek (snídám až v práci). K tomu mě trápí plynatost, ale přitom každý ráno jde na WC a mám spíše opačný problém než je zácpa
A taky si každý den odpolko musím na hodinku zdřímnou, jelikož jsem docela vyřízená. A taky mám citlivější nos.
Krist, na KET můžeš hned. Záleží hlavně na psychice, zda tomu budeš věřit, že se to povede. Nevím, jaký je u vás problém, ale pokud je šance na přiroz. těhu, lékaří doporučují tak dva cykly pauzu - tělo je nastimulované a některé pacientky jim otěhotní samy.
Market, gratuluju ke kilíčkům dole. To se u tebe bude embryjku jistě líbit.
ahoj Market
zdravím tě je užasný když manžel stal a udělal to na co máš chuť já nemám chuť na smažené přitom krokety jsou vynikající, ale na jogurty a přitom jogurty jsem nikdy nejedla spíše my nechutnali ani kefíry zajímavý jinak uvidíš sněhuláček bude silný a bude to v pořádku
proč se snažíš zhubnout? taky jsem chtěla zhubnout než jsem šla na IVF a moje obvodní doktorka říkala ať to nedělám, abych si nerozházela metabolismus spíše ať jim zdravě procházky atd.
Ahoj všechny
,
byla jsem na UZ na gyn. ambulanci u nás na Mělníku,nestihla jsem už moji doktorku…od té doby vše ok,tak uvidíme v pondělí. Dítko odešlo do školky,tak jdu zas odpočívat
.
Přikládám foto z UZ,ty dvě tmavé skvrny,to jsou miminka,doufám,že vše ustojí
.
Sluni
taky mám opačný problém žádnou zácpou jak píši netrpím a to jsem měla i při prvním těhotenství, a nos taky mám citelný jej když mám otevřít umytou myčku a jiný tak se my zvedne žaludek děs
ale když jsem chodila při prvním těhotenství na předporodní kurz tak mě asistentka říkala komu je špatně první trimestr jsou to silný jedinci drží se zuby nechty a myslím, že to byla pravda dcera nechtěla nasvět ani náhodou ![]()