KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
11.4.11 08:40

ahoj holky :mavam: Market už se teším co ti řeknou a kdy si půjdeš pro svého shěhuláčka, moc moc Ti to přeji :hug: jinak Dinulku, už se moc těšim, abychom měli ultrazvuk za sebou a byli klidný, že je vše jak má být a užívali si to. Jak se to veme pořád mě je :poblion: , ale dnes je my dobře tak jsem si dala k snídani jindy bych to neudělala bramborový salát a řízek naši na mě koukali zda jsem normální :mrgreen: Jinak Sluni jak si na tom je ti pořád :poblion: a jak se máš? moc Vás všechny zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
11.4.11 11:53

Ahojky, všechny moc zdravím. Čtu vás, ale nějak nemám náladu na psaní a k tomu bylo dnes v práci hodně práce. Jsem/jsme snad v pořádku. Už jsem se hodila psych. do pohody, i když strach trochu je, co bude ve ČT na KO.Ale fyzicky nic moc. Je mi pořád blbě, možná někdy trochu i z hladu, ale já do sebe nejsem nic moc schopná dostat. Vůbec to do mě neleze, na nic nemám chtuť. Hrůza.
Jani, Dinul doufám, že vám UTZ dopadly na 1.
Market, přeji úspěšnou KO, ať může být již za pár dní KETík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.4.11 12:46

Rada - prubeh KET

hojte holciny,
mam dotaz, jsem po nekolikatem ET/KET tentokrate je prubeh ale takovy co jsem jeste nezazila…uz pri trensferu mi to prislo docela bolestive, bricho boli i nadale…doktor uz pri transferu rikal, ze je tam lehke spineni, jsem 1 den po KET, spineni neustava, bricho boli jako kdyz ma prijit MS, volala jsem do CARu, zvedli mi leky, ze by to melo odeznit…presto, stalo se vam neco podobneho? Myslela jsem si, ze jsem uz ostrileny bojovnik, ale vidim, ze houby, uz mam zase pocit, ze je vsechno v haji… :cry:
moc dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.4.11 13:01

Ahoj všichni, tak jsem tu zase… :-( nalada spatna. jen v rychlosti: 11.3. ET, po 2 tydne pozitivni tehutest, dalsi dny jsem curala jak diva, carka silila, krev HCG taky lezlo nahoru. tak prej prijdte za dva tydny na UZ a hadejte co? NIC TAM NENI. hladica HCG se zasekla na 900 a konec. mesic v nadeji a k nicemu.
hlavne jeste ani nemenstruuju, to ale asi bude tim utrogestanem co do sebe cpu.
Ach jo sem smutna a nastvana… :cry: :cry: :cry:
Litam po CARu od lonskeho rijna. za chvili konec dubna a porad zadny vysledek. morduju se s hormonama, vitaminama, vsechno jsem vypustila a delala vse proto, abych byla v klidu a dobre se vse ujmulo.
tak uz nevim. nejak me opusti sily.
dalsi kolo az to zase schvali pojistovna ale nejdriv cerven-cervenec. to snad nevydrzim.
mate nejaky rady jak tohle obdobi prezit??? diky. petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
11.4.11 13:06

ahoj holky, čtu si Vás. Nějak se to ve mně všechno teď pralo a psychika nic moc (jsem si vzpoměla na Dulinku, když mi psala že hned po ET na KET je 8-o ). Už jsem ten KET málem chtěla vzdát. Ale když zítra bude vše o.k. tak jdu do toho. Moc zdravím všechny budoucí maminky a čekatelky a moc vám přeju, aby to vyšlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
11.4.11 13:16

ahoj Viki, po ET mě teda břicho bolelo a to pořádně, špinění jsem měla taky, ale přišlo až tak 3 den po ET. Připadá mi to docela vážný. Asi by jsi si s tím měla radši dojít. Mikuško (Péťo) vím jak ti je, minulý týden jsem se taky dozvěděla, že ET nevyšlo a fakt mě to sebralo. Ale nevzdávat, určitě to jednou vyjde :kytka: . zdravím všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.4.11 13:35

KET-průběh

Ahojte holky ještě jednou, Mikuš, asi hodně z nás ví jak Ti je a řeknu Ti, taky bych potřebovala recept jak zvládat hlavně tu dobu trasnféru…pokaždé si říkám, že už to znám, pokaždé si říkám, že namá smysl na to myslet a stejně mě to v podstatě pokaždé dostane…moc Ti držím pěsti, ostatně jako tady všem, ať přijdou vytoužené //
Moc diky Petule za podporu, no jinak, ja jsem prave do CARu volala a prave mi rekli jenom ze si mam zvednout leky…tak uvidime, kdyztak je budu zitra otravovat zase :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.4.11 13:37

KET-průběh

Jeste dotaz na Petku9999, muzu se zeptat, jestli to dopadlo //? …jestli to tu nekde pises, tak se omlouvam, zbehla jsem tuto diskuzi jen tak letem spechem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
11.4.11 18:12

ahoj holky,
Viki - u mě to bohužel nedopadlo. :cry:
Jak ti je? Lepší se to?
zdravím všechny a přeji hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.4.11 18:17

Ahojík všechny :mavam: ,
Mikuš-to mě moc mrzí,vypadalo to tak nadějně :hug: .
Viky-asi bych to řešila s Carem,to krvácení a bolest je divné… :nevim:
Sluní-žádné nervíky,když už se chytli,tak se určitě udrží :dance: .
Ostatní moooc zdravím.
Jdu jen na skok. Tak máme 2 žloutkové váčky s náznakem srdeční akce :srdce: :srdce: . Doufám,že se bude vše vyvíjet zdárně dál…byla jsem z toho dost zaskočená,moje doktorka říkala,že jedno se nevyvíjí a že zanikne,trochu se mi i ulevilo,dvojky budou záhul :think: . Ale jsem šťastná,už aby tu byli :pankac: !!!
Manžela málem kleplo,tak snad to rozdýchá…
Jani,jak jste dopadli vy??
všem pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
11.4.11 18:37

Ahoj Holky, tak já dnes byla na KO, ovulaci mudr neviděla, tak začnu příští cyklus lepit náplasti a na 10.den se objednám na kontrolu, jak roste sliznice.Tak nude KET až někdy v květnu…chjoo.Jsem se těšila, že už příští týden :-(
Ale kdo si počklá, ten se dočká :dance: A já se na embryjko těším moc :dance:

Viktoria - je mi to moc líto :-( Je to veliké zklamání, když test pozitivní a Hcg vyšší.Znám to, tak vím jak Ti je.Moc držím palce do dalšího boje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.4.11 19:55

ahoj holky, moc diky za vsechny reakce :-) clovek se muze alespon vykecat…jinak, bricho boli mene, tak treba se to fakt uklidni, ale je mi porad jako na vode - no divne…asi to tak muze byt, ja jenom prave, ze uz to prodelavam po nekolikate a takto to mam poprve…
Hlavne at se dari vsem kdo mate/mame alespon malililinkou nadeji… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.4.11 07:33

Dinulko - ted teprve čtu tvůj příspěvek.No to je úžasný :dance: Mám velikou radost, že jsou vidět dvě :srdce: :srdce: .
Moc Ti to přeju.Ono to sice asi na začátku záhul je, ale pak je to hezké, když jsoou větší a mnůžou si spolu hrát.Tak se hezyk opatruj, odpočívej a pohlaď za mě bříško.Papa a všem krásný den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 07:43

ahoj holky moc Vás zdravím omlouvám se, že jsem včera nenapsala byly jsme v Pronatalu a moc milá hodná paní doktorka mohla jsem si k ultrazvuku vzít partnera a tak jsme se na to podívali a dvě :srdce: :srdce: a doktorka říkala, že jsou nádherný velký léky budu moct vysadit jsem 6 týdnu. jenže holky máme dilema zda to zvládnem s dvojčaty můžem si to rozmyslet asi ještě dva týdny na redukci, jenže potřebujem radu. Máme 5 letou holčičku nevím co obnáši mít dvě děti najednou. A potom jsem ji říkala, že jezdím na kole, procházky sekám trávu úplně žasla, že nemám problémy, ale zatím si nás v pronatalu nechala zatím budem jezdit do Prahy k ní. holky prosím poradťe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 07:46

Dinulko velká gratulace, že máš dvě :srdce: :srdce: krásný srdíčka, teď se ti užívej a žádný nervíky jak Vy to zvládnete s dvěma dětmi včera jsem koukala zda tě neuvídím :nevim: tak jsme na sebe nenarazili pojedeš ještě do Pronatalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí