KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
14.4.11 08:55

Dobre ranko, devcata, procitat vase prispevky je super, cloveka to tak hezky naladi :) … je uz tady, jak jsem listovala, dost cekajicich maminek, je to tak? Ceka se na test? No, me druhy KET terpve ceka, ale uz odskrtavam v kalendari dny, vazne se tesim - jsem nervozni - bojim se :)

Joj, aby uz bylo leto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.4.11 09:03
skritek Petra píše:
Dobre ranko, devcata, procitat vase prispevky je super, cloveka to tak hezky naladi :) … je uz tady, jak jsem listovala, dost cekajicich maminek, je to tak? Ceka se na test? No, me druhy KET terpve ceka, ale uz odskrtavam v kalendari dny, vazne se tesim - jsem nervozni - bojim se :)Joj, aby uz bylo leto :)
skritek Petra píše:
Dobre ranko, devcata, procitat vase prispevky je super, cloveka to tak hezky naladi :) … je uz tady, jak jsem listovala, dost cekajicich maminek, je to tak? Ceka se na test? No, me druhy KET terpve ceka, ale uz odskrtavam v kalendari dny, vazne se tesim - jsem nervozni - bojim se :)Joj, aby uz bylo leto :)

Je mi moc lito, ze to predtim nevyslo…ale ted uz to urcite vyjde!!! Ja uz jsem takova nejaka otupela tim dosavadnim neuspechem, takze vse nechavam osudu, ale jo, je fajn, ze jsou u me ale tentokrat to budu brat malinko vic v pohode, 3 dny klidovy rezim a pak uz asi nrmos…!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.4.11 09:07
Kahu píše:
skritek Petra píše:
Dobre ranko, devcata, procitat vase prispevky je super, cloveka to tak hezky naladi :) … je uz tady, jak jsem listovala, dost cekajicich maminek, je to tak? Ceka se na test? No, me druhy KET terpve ceka, ale uz odskrtavam v kalendari dny, vazne se tesim - jsem nervozni - bojim se :)Joj, aby uz bylo leto :) [
Je mi moc lito, ze to predtim nevyslo…ale ted uz to urcite vyjde!!! Ja uz jsem takova nejaka otupela tim dosavadnim neuspechem, takze vse nechavam osudu, ale jo, je fajn, ze jsou u me ale tentokrat to budu brat malinko vic v pohode, 3 dny klidovy rezim a pak uz asi nrmos…!!! :palec:

Kahu, teda koukam, tos' byla vcera na transferu? Tak to tfuj tfuj tfuj tedy :) :hug: … pekne odpocivej :) … zvladas odpocivat a byt v klidu, kdyz mas broucka divokeho doma? Zustavas nejakou dobu doma nebo ficis hned do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.4.11 09:15
skritek Petra píše:
Kahu píše:
skritek Petra píše:
Dobre ranko, devcata, procitat vase prispevky je super, cloveka to tak hezky naladi :) … je uz tady, jak jsem listovala, dost cekajicich maminek, je to tak? Ceka se na test? No, me druhy KET terpve ceka, ale uz odskrtavam v kalendari dny, vazne se tesim - jsem nervozni - bojim se :)Joj, aby uz bylo leto :) [
Je mi moc lito, ze to predtim nevyslo…ale ted uz to urcite vyjde!!! Ja uz jsem takova nejaka otupela tim dosavadnim neuspechem, takze vse nechavam osudu, ale jo, je fajn, ze jsou u me ale tentokrat to budu brat malinko vic v pohode, 3 dny klidovy rezim a pak uz asi nrmos…!!! :palec:
Kahu, teda koukam, tos' byla vcera na transferu? Tak to tfuj tfuj tfuj tedy :) :hug: … pekne odpocivej :) … zvladas odpocivat a byt v klidu, kdyz mas broucka divokeho doma? Zustavas nejakou dobu doma nebo ficis hned do prace?

hele, po transferu jsem sla s manzelem na obed a nakoupit pak jsem zalehla a uz jsem se ani nehl, dneska budu doma, Kahu je v MS a zitra taky, takze mam klid Kahu vyzvedne tchan a priveze mi ho domu…ale myslim si, ze 3 dn staci a pak uz normalne!!! Pani Dr v Pronatalu mi rikala, delejte vse tak, aby jste toho potom nelitovala a nvycitala si to, ale zase nemusite lezet s nohama na stole, vyvarujte se toho, aby jste se uplne vyflusla, ale jinak uplne stejne jak normalni den, bez zateze…ze pry zeny ve valce mely taky deti, hahaha…jo a ze sex muzeme provozovat uz od druheho dne, ze neni prokazano, ze by to nejak ovlivilo embr. mmm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.4.11 09:20
Kahu píše:
skritek Petra píše:
Kahu píše:
skritek Petra píše:
Kahu, teda koukam, tos' byla vcera na transferu? Tak to tfuj tfuj tfuj tedy :) :hug: … pekne odpocivej :) … zvladas odpocivat a byt v klidu, kdyz mas broucka divokeho doma? Zustavas nejakou dobu doma nebo ficis hned do prace?
hele, po transferu jsem sla s manzelem na obed a nakoupit pak jsem zalehla a uz jsem se ani nehl, dneska budu doma, Kahu je v MS a zitra taky, takze mam klid Kahu vyzvedne tchan a priveze mi ho domu…ale myslim si, ze 3 dn staci a pak uz normalne!!! Pani Dr v Pronatalu mi rikala, delejte vse tak, aby jste toho potom nelitovala a nvycitala si to, ale zase nemusite lezet s nohama na stole, vyvarujte se toho, aby jste se uplne vyflusla, ale jinak uplne stejne jak normalni den, bez zateze…ze pry zeny ve valce mely taky deti, hahaha…jo a ze sex muzeme provozovat uz od druheho dne, ze neni prokazano, ze by to nejak ovlivilo embr. mmm :palec:

ja jsem byla po transferu tyden doma, pracovala jsem z domu, ale nemame dalsi pidi trestidlo, takze byl klid :) … a pak uz jsem normalne zacala delat. Jen jsem se mela vyvarovat zvedani tezkych veci … a sex :) … na ten jsme meli chut oba s manzou :) … ale moc to neslo a pak jsem se dozvedela, ze to ani neni moc doporucovano pri brani utrogestanu … a je to fakt, drhli jsme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.4.11 09:27
skritek Petra píše:
Kahu píše:
skritek Petra píše:
Kahu píše:
skritek Petra píše:
hele, po transferu jsem sla s manzelem na obed a nakoupit pak jsem zalehla a uz jsem se ani nehl, dneska budu doma, Kahu je v MS a zitra taky, takze mam klid Kahu vyzvedne tchan a priveze mi ho domu…ale myslim si, ze 3 dn staci a pak uz normalne!!! Pani Dr v Pronatalu mi rikala, delejte vse tak, aby jste toho potom nelitovala a nvycitala si to, ale zase nemusite lezet s nohama na stole, vyvarujte se toho, aby jste se uplne vyflusla, ale jinak uplne stejne jak normalni den, bez zateze…ze pry zeny ve valce mely taky deti, hahaha…jo a ze sex muzeme provozovat uz od druheho dne, ze neni prokazano, ze by to nejak ovlivilo embr. mmm :palec:
ja jsem byla po transferu tyden doma, pracovala jsem z domu, ale nemame dalsi pidi trestidlo, takze byl klid :) … a pak uz jsem normalne zacala delat. Jen jsem se mela vyvarovat zvedani tezkych veci … a sex :) … na ten jsme meli chut oba s manzou :) … ale moc to neslo a pak jsem se dozvedela, ze to ani neni moc doporucovano pri brani utrogestanu … a je to fakt, drhli jsme :)

hahaha..no to ja jsem minule oznmila manzelovi, ze sex nono… :mrgreen: , ale ted dame taky asi tyden pauzu a uvidime, drhnuti by me moc nebavilo!!! ha :wink: Ja jsem taky minule lezela, udelala jsem proto maximum a nic, tak jsem si rekla, ze ted to dam v klidu a hlavne psychicky v pohode!!! … :palec: Ja taky muzu praovat vzdalene, coz delam prave ted…takze nikam ani nemusim, tentokrat jsem nikomu nic nerekla, jelikoz minule jsem to vykecala snad vsem a to se mi pak moc nevyplatilommm :cry: …uz bych radeji vsem oznamila, ze jsem tehu!!! hi hi hi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.4.11 09:31

Se smeju :lol: … protoze ja jsme druhy den po transferu pomalu nakupovala vybavicku :) … to vis, tak se na to tehotenstvi tesime a mame z toho radost, ze chceme at minimalne cele okoli v prumeru 2km o tom vi a tesi se s namy :) … proto mame emimino, kde se muzeme tesit spolecne a neplasit tech onech 2km kolem :)

Tak at to vyjde, mamino!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.4.11 09:35
skritek Petra píše:
Se smeju :lol: … protoze ja jsme druhy den po transferu pomalu nakupovala vybavicku :) … to vis, tak se na to tehotenstvi tesime a mame z toho radost, ze chceme at minimalne cele okoli v prumeru 2km o tom vi a tesi se s namy :) … proto mame emimino, kde se muzeme tesit spolecne a neplasit tech onech 2km kolem :)Tak at to vyjde, mamino!

ano nam obema!!! TO vis, ze jsem taky nakoula do detskeho na nejake hadriky a byla jsem jak vysinuta…hahaha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
14.4.11 10:26

Holky , moc Vám držím palečky.
Skřítku - je mi to taky moc líto, že to nevyšlo.A kdy jdeš na KET? Já někdy v polovině května, ted jen čekám na menstruaci a začínám brát hormony na růst sliznice.Taky už se těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.4.11 10:30
Marketchen píše:
Holky , moc Vám držím palečky.
Skřítku - je mi to taky moc líto, že to nevyšlo.A kdy jdeš na KET? Já někdy v polovině května, ted jen čekám na menstruaci a začínám brát hormony na růst sliznice.Taky už se těším. :dance:

Ahoj Market,

to vis, potraty se holt proste deji pri prirozenych ci jinych tehotentsvich, tak jsem si to holt vybrala a verim, ze to priste vyjde :)

Jdu na KET az v cervenci, mame jeste 4 snehulacky, tak v nich pevne verim. Koncim s praci 30.6. a pak pres leto mam volno, takze chci mit nohy na stole a pekne nic nedelat, abych pripadne takto mohla potratu predejit :)

Tak hodne stesti na transfer! Ja zacnu brat hormony - naplasti a utrogestan v cervnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
14.4.11 10:35

Skřítku - muselo to být těžké a moc bolestivé, myslím na duši.
4 sněhuláčci, to je paráda :dance: , to určitě vyjde :wink:
Držím všechny palce.

Holky, když odepisujete na poslední příspěvek, nemusíte dávat citaci :wink: Stačí odpovědět.Ony se pak ty stránky rychle plní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.4.11 10:40

Dekuji, jsi zlata, ale musim rict, ze at uz mi bylo jakkoliv v tu chvili, kdyz jsem zacala potracet, tak nejak jsem se s tim velmi rychle smirila a vazne se tesime doma uz na dalsi pokus … tech par tydnu tehotenstvi jsem se citila totiz tak mizerne a navic k tomu prace, ze kdyz uz se stalo co se stalo, jsem byla rada, ze to bylo za mnou … takze se mimisci opet uchytnout a me bude zase na nic, tak budu rada, kdyz mi bude „nanic“ doma :)

Jak planujes ty pohodu po KET? Mas doma dcerku, budes to zvladat? Hodlas jit do prace po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.4.11 10:43

Market, dekuji za upozorneni!!!
Kolik mas mrazacku ty??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
14.4.11 11:30

Skřítečku a Kahu - tak my už máme bohuže jen jedno embryjko zmražené :-( Ale já věřím, že bdue silné :dance: Pokud ne, čeká mě laparoskopie.Napíchání vaječníků, neboť nejspíš neovuluju díky snydromu PCO - polycistická ovária.Vajíčka se neuvolňují. ¨Takže laparka a pak IVF, opět stimulace, dlouhý protokol a tentoktár by to proběhlo v Pronatal Teplice…ale já doufám a věřím, že KET vyjde :wink:
Jinak máme 4-letou holčičku, počatá přes špatný SPG přirozeně.Už jsme byli objednaní do CARu a 4 dny před odjezdem jsem zjistila, že jsem těhotná.
Po KETu budu chodit určitě do práce, mám klidnou, pohodovou práci, jsem tu úplně sama.Nikdo mě nehoní.Klídeček a pohoda, takže já do práce chodit budu.Jediné, co nebudu dělat, že nebudu nic zvedat a nebudu chodit cvičit, jinak vše normálně.
Holky, kéž by nám to vyšlo, co? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.4.11 11:38

To vis ze jo, jeden snehulacek nebo dva, proste kdyz to ma vyjit tak to vyjde! :) … tak hodne stesticka … je fajn, ze mas klidnou praci, tak to potom jde hezky odpocivat a moc se nehonit.

Urcite to vyjde :) … vzdyt se na ne tak moc tesime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí