Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maret…to teda…uz aby to vyslo…mmm to zklamani je moctezke!!! Ja mam taky PCO…je to boj, ale to je nadherne, ze jsi otehotnela primo pred konzultaci v caru…wooow, krasne!!! ![]()
Ahojky, můžu mezi Vás
???
Jdu na první Ket , tak moc nevím co mě čeká
, ale máme jen jednoho zmrzlíka,tak mám strach jestli z toho vubec něco bude ![]()
Ahoj Kvetusko, a kdy mas Ketik??? Ja jsem dnes prvni den po transferu, ted jiz druheho KETU…mmm brisko boli jsem nafoukla,ale z predesleho zklamani jsem se poucila se moc redcasne neradovat!!!
![]()
To je tvoje holcicka, ta je nadherna, jak se jmenuje?
Ahoj Květuš - vítej.
Když čtu Tvůj podpísek, tak jsme na tom hodně podobně ![]()
A co se týká KETu, tak úplně stejně
Já mám taky jen jedno embryjko a ted už čekám jen na menstruaci a pak to vypukne.Kdy Tebe to čeká?
Kahu píše:
Ahoj Kvetusko, a kdy mas Ketik??? Ja jsem dnes prvni den po transferu, ted jiz druheho KETU…mmm brisko boli jsem nafoukla,ale z predesleho zklamani jsem se poucila se moc redcasne neradovat!!!
To je tvoje holcicka, ta je nadherna, jak se jmenuje?
Ahojky příští sobotu jdu na utzv. 11 dc a pak se uvidí, mám jen jednuho mrazáčka tak mám strach.
Ano to je moje dcerka Kamilka je to taky náš malý zázrak ![]()
Tak držím palečky ať to dobře dopadne ![]()
Dekuji!!! No snad jo…mmm uz by bylo na case…to vis, ja to davam at se deje co se deje, ale manzel a Kahu uz hur, ale jo…to vyjde!!! Nam vsem …nakonec!!! Taky preju moc stesticka ![]()
Marketchen píše:
Ahoj Květuš - vítej.
Když čtu Tvůj podpísek, tak jsme na tom hodně podobně
A co se týká KETu, tak úplně stejněJá mám taky jen jedno embryjko a ted už čekám jen na menstruaci a pak to vypukne.Kdy Tebe to čeká?
Ahojky zrovna mám ms tak jsem objednana na 23.4. na utzv.11 dc a pak snad už jen doufat, tady u nás si nemám s kým o tom popovídat, jsem tu skoro na samotě, ale okolo mě všichni těhotní a já pořád nic no holt už jsem to zažila při prvním čekání dlouho a ted znova ![]()
Kahu píše:
Dekuji!!! No snad jo…mmm uz by bylo na case…to vis, ja to davam at se deje co se deje, ale manzel a Kahu uz hur, ale jo…to vyjde!!! Nam vsem …nakonec!!! Taky preju moc stesticka
jsi bojovnice, držím pěsti
však ono to vyjde,obdivuju tě, že to zvládáš já po prvním nezdaru IVF jsem byla na dně skoro až do ted ![]()
no…musim se priznat, ze po prvnim neuspesnem IVF, jsem byla naprosto v pohode, ani jsem nic jinho necekala…a pak jsem koukla na manzela se slzickama v ocich a bylo mi lito jeho a Kahu byl taky moc smutnej, druhy pokus KET me absolutne odrovnal, ale blo to asi tema hormonama…citila jsem se jako bch se propadala v njake bazine odkud uz neni cesta zpet…pak jsem se rozhodla jit alternativni cestou, cinska medicina, nova dieta bez jednoduchych cukru a peciva a nakonec rovnani kostrce, celkem neprijemne, ale ma to pry pomahat a ja mam uzasneho Chiropraktika!!! Takze ten me z me depky vytahl, hned videl problem v posazeni meho panevniho dna, rekl mi, ze bych nikdy neotehotnela ani po umelem…no tak jsme to srovnali a ted jen pockam, jestli to uz ted vyjde…mmm
ale jsem v poho, mam plan A kdyz to vyjde a plan B kdyz ne a oba jsou uzasne!!!
Nechavam to osudu a snazim se byt pozitivni a hlavne v pohode…hahaha to se mi to keca co… ![]()
Jsi fajn, já si to taky pěkně malovala, jak to zvládnu, když náhodou ne, ale pak mě rozhodil i dětský karneval, kde mi všichni oznamovali, že jsou těhotní, nebo čekají nebo se chystají a mě to přišlo hrozně líto, loni jsme spontálně potratila a i to bylo dost těžký a najednou zase dole, ted jsem trochu výš, ale zase scháním po rd práci a nic a nic, pořád holt nejsem pro ně zajímavá jako pracovník natož vůbec
.No holt je to boj, snažím se, ale tak jako tobě mi to nejde ![]()
to je tou hormonalni lecbou…ja taky vidim vsude pupicky a miminka a kocarky…az se mi z toho mota hlava a to je pry babyboom…takze neni divu a jeste k tomu jaro, ale musime verit, ze to jednou vyjde a nesmime se nechat strhnout nezdarem!!! Co nas nezabije to nas posili…!!!
Je mi lito, ze mas za sebou potrat, ajaj to mi vzdycky prislo jako ta nejtezsi zkouska, ae zvadla jsi to…klobouk dolu, bojovnice jsi tady urcite ty!!!
A jeste i kdyz to nevyjde popate, tak jsem stale jeste v prumeru!!! Na to nesmime zapominat!!! ![]()
Nazdarek zensky ![]()
jak se mame pri patku, ja uz se tesim domu, zbyva odklepat uz jen par hodin a pak si dam fakt s chuti leharo ![]()
koukam ze vetsina nyni pritomna je pred KETikem - preji moooooooc stesti…
Zdravim Viki..njn…cekani, hahaha, ted druhy den, priznaky zadne, ale jsem v poho
tak si tady lezim a koukam na filmecky, no pohodicka jazz…hahaha jo koukam na filmecek mamas a papas, to je narez, presne o nas…hahaha ![]()
Kahu - nejlepsi mozne reseni
taky bych to videla na nejaky pekny filmecek, pak asi jenom zlehka skaknu s nasim chlupatym stvorenim, no a pak se uvidi. Potrebuji po tom celym tydnu fakt vypnout.
Priznaky vubec neres, clovek ma samo sklony vse na sobe sledovat - to je jasny, jenze ono to stejne nema v podstate zadnou vypovidaci hodnotu, ale znam to. Ja jsem ted 5ty den po KETu a ted jsem silak, ale pockej prvni nejake pichnuti…jak budu muset nutit mozek, at mysli na neco jineho ![]()
Preju moc moc moc stesti ![]()
Jeste abych doplnila, transfer byl celkem bolestivy, neni mi do ted moc OK a muzes si klidne precist, jak jsem prvni den mela depku…no tak uvidime
![]()
Viki, no tak to mame 3 deni odstup, od sebe…no tak ve dvou se to lepe tahne, ze ano!!! No ja jsem ted desna nad veci, ale uderem 7ho dne se zacnu malinko nervikovat…ha zname to!!!
Jakto, ze byl transfer bolestivy, ja basolutne nic necitila, ale to teda nikdy, pani Dr rekla, ze mam krasne videt na ultrazvuku delohu a sup za 5minut bylo po vsem…mmm ![]()
Hele stahni si mamas a papas, ja brecela a smala jsem se, no hormony, brecim ted u vseho!!! ![]()