KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
17.3.11 09:32

Zatím jsem v pohodě. Ale to já zprvu vždy byla a pak přišla nervozita. Snad mi tentokrát klid vydrží, to je snad to nejdůležitější pro úspěch.
Já poprvé testila taky asi již po týdnu a po druhé 9.den, když jsem začala špinit. Ráda bych vydržela netestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.3.11 10:00

Ahojda. S tím testováním je to těžký, to vydržet. :wink: Já po prvním transferu vydržela až do odběru krve,ale když mi řekli,že si mám zavolat až odpoledne,jak to dopadlo,tak jsem to už neunesla a cestou domů jsem si koupila test(pro jistotu jsem doma žádný neměla,aby mě to nesvádělo :wink: ),doma jsem testla a pak jsem si jen zavolala,aby mi potvrdili,že je to pozitivní :-) .
Bohužel to za jedenáct týdnů špatně skončilo :cry: ,ale alespoň vím,že to jde :-) .A když to šlo jednou,půjde to i podruhý,jen doufám,že tentokrát to dotáhneme do zdárnýho konce :dance: :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.3.11 10:41

Jsem myslela,ze zaberu a dám si jeste dvacet,kdyz můžu a jak na to nejsem zvyklá,tak mi to nejak nejde:). Kdyz jsem byla loni na jaře po 2 KET,taky jsem testovala jak šílená,od 6 dne tam byl videt duch. Druhy den o neco silnější,no a od dalšího dne uz jen slábnul a slábnul… To zklamání pak bylo jeste těžší,kdyz uz tu svitla ta možnost,ze se to povedlo:(. Proto je opravdu asi lepsi vydržet do toho 14 dne,aby si člověk nedelal zbytečné naděje… Ale je to sakra těžký,vim,ze tak v pondeli začnu uvažovat o koupi testu:). Ale ja se nedám a vydržím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.3.11 10:59

Vydrž :wink: Výsledek pak bude stát za to :mrgreen: A odpočívej.Vím,že se to řekne lehce,už podle sebe,jak mi trochu otrne,tak nevydržím sedět na zadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
17.3.11 11:27

Tak to já ani 14.den nebudu muset testovat. Buď přijde ještě dřív MS nebo ne.
Já taky ležet nebudu pořád, člověk si to nevyleží. Klid ano, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.3.11 17:26

Sluní,minule jsem vzorně odpočívala a prd z toho :zed: .
Myslím,že zítra dám malou prochajdu,dojdu alespoň do krámu pro pečivo,to snad unesu :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
17.3.11 19:13

Dinul, taky bych to nedramatizovala. Netahat těžké, nesportovat a nesprchovat se horkou vodou. Jinak se raději méně hlídat, když to povede k menšímu nervování se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.3.11 12:56

Jaruše v 11tt zamlkly bylo? ja loni 2 x, pokazdy „kyretáž“, uz to slovo samo je hnus.

A dinulko jak to ze nejdriv 2 carky a pak to slablo? ja z tech nervu asi vyskočím z okna. tyhle stavy si umíte představit jen vy, kámošky nechapou.. pořád „nemysli na to“… a na co mám asi jinýho myslet????
a k tomu to šílený počasí.. kdy uz bude sakryš jaro??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.3.11 12:58

a dnes 7.den po ET opet negativni tehutest… dalsi uz kupovat nebudu, fakt musim pockat. pokazdy me to desne rozhodi :-( i kdyz vim ze je jeste cas… ale porad doufam aspon v ducháčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.3.11 13:36

Ahoj Mikuš:-),
mrzí mě,že je pořád bílo…zkoušela jsi kouknout třeba za čtvrt hodinky? Někdy se stává,že se čárka když je ještě hcg minimální,objeví až po termínu…Ale 7 den je ještě brzy :hug: .
Další testík už nekupuj a vydrž prťka,VYDRŽ!!!
Mě pořád bolí v podbříšku,jsem nafouklá a to nic nedělám. Snažím se polehávat,nebo sedět u telky,ale nic mě už nebaví. Koukla jsem na Mama Mia,udělala si nehtíky,za 2 hodinky už se vrátí mužík s dítkem…kdyby bylo alespoň to počasí,když je sluníčko,má člověk hned lepší náladu :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.3.11 13:38

Ty moje dvě čárky-asi se chytlo a zase pustilo,to se prý stává v hodně případech i u normálního těhu,mě to ale tak navnadilo,že jsem to pak ořvala dvojnásob :zed: .páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.3.11 14:41

Jj, to je ono… normalni inseminace.
Brala jsem clostilbegyd… pilulky hormonalni na podporu ovulace, den pred akcí injekce na spusteni vejce, rano manzel do kelímku a na spermiogram a ja za nim po 2h na „kozu“. je to notmal jak prohlidka. zavedou zrcadla, vstriknou primo do delohy a domu.
Nerozumim jediny veci: proc je v tomhle pripade jen 10% sance. kdyz v dobe ovulace, vlozi spermie PRIMO do delohy. proc se to proboha nechce chytit??? :zed:
no nic, holky, bezim se na chvilku odreagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.3.11 08:03
Mikuška píše:
Jaruše v 11tt zamlkly bylo? ja loni 2 x, pokazdy „kyretáž“, uz to slovo samo je hnus.

Bylo,bohužel :zed: .Teď ale věřím tomu,že už to všechno bude O.K. Minulý rok jsem si dost zkusila.Od května doteď mám za sebou šest narkóz :poblion: ,tak už mám snad to hrozný vybraný a už bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.3.11 19:04

Ahoj kočky,
tak jak to jde? Zítra je to týden po KET, jak se cítíte? Já pořád stejně, bolí mě vaječníky a záda v bedrech, jako bych to měla dostat, tak doufám, že se nic nechystá, stejně je to ještě brzy, já jsem dnes teprve 21 DC a normálně to mám po 35 dnech. Jak jste na tom? Myslím na všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.3.11 20:27

Ahojík Marun a všechny:-),
je super,že ti je dobře,snad to tak vydrží celých 9 měsíců :pankac: ! Kdy budeš testovat??
Taky na vás na všechny moc myslím,jak si užíváte víkend a jak je…
Mě pořád pobolívá v podbříšku,nevím,jestli je to dobře nebo špatně,každopádně se to dostavuje vždy po transferu. Nic dramatického,ale je to nepříjemné. Snažím se na to nemyslet,ale moc to nejde…
Taky na mě nějak skočily chmury,netuším proč,mám strach z neúspěchu :zed: . Prostě už mi to leze na bednu…
Přeji kráááásný večer :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital