Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
díky za podporu, to potřebuju pořešit s někým, kdo si v tom taky frčí. a vy jste v jaký fázi? koukala jsem ze jeden prcek uz doma je. ten přišel na svět normálně?
Ne,toho máme po IVF před 3,5 rokem
.
Někde v nastavení účtu,je zapnutí popisků,pak vidíš,kdo má co o sobě napsáno.
Já teď stimuluju na KET(transfer zamražených embrií).
Jdu tam ve středu,tak už zase hledám informace. Jen nevím,jestli je to úplně dobře,už mi z toho šplouchá na maják
.
A od středy už jen čekání a čekání…budeš s výsledkem v předstihu
!
Stimulujou i pred KETem?
Nam bohuzel zadnej mrazacek nezustal, zbyly 2 kousky, tak jsem je vzala oba
.
Se bojim, kdyz to nevyjde, ze me zas ceka ta pakarna s injekcema. radsi na to zatim nemyslim.
jeste mi prosim te rekni, jak velkej je problem jizda v aute ted? diky petra
Beru Estrofem,málo mi dorůstá sliznice. Auto si myslím nevadí,říkají 3 dny klid,pak vše normálně
.páá
Zdravím Vás holky, tak už mám po a odpočívám, zavedli mi dvě embryjka ve stadiu blastocysty, s tím, že se během jednoho až tří dnů budou zahnízďovat, tak jsem včerejšek proležela a dneska už se snažím tak opatrně něco dělat. Včera to bylo skvělé, byly tam se mnou další dvě čekatelky a strašně jsme se před výkonem nasmály
Tak teď už jen to čekání
Držím pěsti všem, které to čeká…
Marun, držím palce, ať se embryjka zahnízdí a líbí se jim u tebe po 9 měsíců.
Pokud mi to zítra klapne, tak budeš den napřed. ![]()
Dinul, díky. No jo, já jsem hlavně na „lednu“.
Snad nám to zítra dopadne. A v jakém stadiu je máš zamražený?
Holky,držím pěsti,ať všechno běží,jak má
.Chci se zeptat,jak dlouho před KET se musí stimulovat,aby byla větší šance na uhnízdění?My bychom chtěli na KET v červnu,tak abych se do CAR objednala s dostatečným předstihem.
Ahoj Jaruš,
záleží na tom, zda u tebe probíhá normálně ovulace a máš dostatečnou sliznici.
Já mám obojí, takže nijak nestimuluju. na kontrolu se chodí 12.DC a dle UTZ se nasatí Utrogestan na zavádění a určí se datum transferu.
Pokud někdo musí něčím stimulovat, tak je to od 1.DC
Jeeee,díky
.Moc jsi mě potěšila
.OVU normálně mám,se sliznicí taky žádný problém,takže bych to mohla mít stejně jako ty.Jestli to teda chápu dobře,tak stačí,když se objednám po MS v květnu a bude to?
Jaruše píše:
Jeeee,díky.Moc jsi mě potěšila
.OVU normálně mám,se sliznicí taky žádný problém,takže bych to mohla mít stejně jako ty.Jestli to teda chápu dobře,tak stačí,když se objednám po MS v květnu a bude to?
To je taky fakt.Jistota je jistota,takže to tak udělám
.Za to nic nedám.Ještě jeden dotaz.Nevíš náhodou,jak je to s placením při KET?Hledala jsem různý info,ale nějak se v tom začínám ztrácet.
Ceny asi budou přibližně stejné všude. KET jde mimo pojišťovnu. U nás se platí 5000,– za rozmražení, 1700,– za transfer a 500,– za lůžko (u nás se tam 1 hodinu po transferu leží).
Děkuju.Tak to vychází tak nějak,jak jsem si myslela.Je to ale šílený.Když si to spočítám,tak teď už v tom máme dobrých 25.000,teď tohle a ještě pořád není jistý,že se to povede.V tomhle státě se odírají lidi úplně všude…
Jaruše píše:
Děkuju.Tak to vychází tak nějak,jak jsem si myslela.Je to ale šílený.Když si to spočítám,tak teď už v tom máme dobrých 25.000,teď tohle a ještě pořád není jistý,že se to povede.V tomhle státě se odírají lidi úplně všude…
Sluníčko28 píše:
Je to síla ty prachy. Nás vyšlo IVF na necelých 27 tis. a teď už mám druhý KET. A to se snažíme teprve o první a chtěli bychom alespoň dvě děti. Takže bych nejraději pro ušetření peněz a hlavně nervů nejraději dvojčátka.Jaruše píše:
Tak to jsme na tom úplně stejně…Taky jde o první,taky chceme rovnou dvě najednou,protože z hlediska peněz za to, je to hrozný
.Navíc už nejsme nejmladší,tak by to bylo z jedný vody načisto.