KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
21.3.11 08:46

Dobré ránko,
zažeň chmury, to nemá cenu, i když se to o mě taky pokoušelo, ale spíš, že najednou mám pocit, že bude všechno špatně, ne jen co se týče miminka, ale všechno :-? Tak se snažím na nic nemyslet, dnes ráno jsem vstala a vypadl ze mě malej černej kousek něčeho, tak nevím , co si o tom mám myslet. Moc mi to na náladě nepřidalo :cry: Myslíte, že by to mohlo být po tom transferu? Doktor mi při něm říkal, že mám strašně zúžený čípek a tím, jak ho odřel, tak že trošku krvácí, tak prý možná budu špinit, ale celý týden jsem nešpinila, až dneska ráno, tak nevím jestli není všechno špatně. Testovat nebudu, o víkendu má přijet rodina a máme slavit šedesátiny manželovy maminky, tak nechci být ubrečená. A za týden v pondělí bude KO, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.3.11 09:01

Dobré ráno,
máme to holky těžký všechny. Já se snažím bát poztivní, říkat si, že jsem těhotná, že budu mít miminka, budou s náma na svatbě,… ale samozřejmě mě občas strachy přepadnou. Mně občas zabolí podbřišek, ale jinak nic. Jsem ale ráda. Předtím jsem měla větší „bolení“ a pobolívání prsou a nic z toho.

Marun, mě taky dr. říkával, že se může po transferu špinit. Já mám zase více zakloněnou dělohu, takže mám obtížnější transfery a předtím mi dvakrát ten čípek nějak stiskávali. Třeba u tebe došlo k nějaké rance a přes Utrouš se ven špinění nemohlo dostat a teď „vypadlo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.3.11 09:03

Dobré ránko,děvčata. Venku svítí sluníčko,tak černý myšlenky se zakazujou. :wink: Nezapomínejte,že pozitivní myšlení dělá hodně a síla myšlenky dokáže i ublížit,takže: OD TEĎ SI ŘÍKEJTE UŽ JEN - VŠECHNO JE V POŘÁDKU, VŠECHNO BUDE I DÁL V POŘÁDKU A BUDEME MÍT KRÁSNÉ ZDRAVÉ MIMI :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.3.11 09:06
Sluníčko28 píše:
Dobré ráno,
máme to holky těžký všechny. Já se snažím bát poztivní, říkat si, že jsem těhotná, že budu mít miminka, budou s náma na svatbě,… ale samozřejmě mě občas strachy přepadnou. Mně občas zabolí podbřišek, ale jinak nic. Jsem ale ráda. Předtím jsem měla větší „bolení“ a pobolívání prsou a nic z toho.Marun, mě taky dr. říkával, že se může po transferu špinit. Já mám zase více zakloněnou dělohu, takže mám obtížnější transfery a předtím mi dvakrát ten čípek nějak stiskávali. Třeba u tebe došlo k nějaké rance a přes Utrouš se ven špinění nemohlo dostat a teď „vypadlo“.

Bezvadnej přístup :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.3.11 09:12

Jaruš, díky za povzbuzení. Vím, že optimismus je důležitý snad nejvíce. Ale s každým dalším neúspěchem se hledá tížeji. Ale my se nedáme a miminka si vybojujeme. A rovnou nejlépe dvojčátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.3.11 09:22
Sluníčko28 píše:
Jaruš, díky za povzbuzení. Vím, že optimismus je důležitý snad nejvíce. Ale s každým dalším neúspěchem se hledá tížeji. Ale my se nedáme a miminka si vybojujeme. A rovnou nejlépe dvojčátka :lol:

Přesně tak.Pokud si člověk začne malovat čerta na zeď,tak to vlastně už částečně vzdává.Jak říkáš jsme bojovnice :wink: ,a když už jsme došly tak daleko,tak to přece nevzdáme a dotáhneme to do zdárnýho konce :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.3.11 09:30

Holky, jak vás tady moc neznám a vy nemáte nic v podpisech, tak se hůře orientuju. Nechcete si tam nějaké info o sobě napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.3.11 09:41
Sluníčko28 píše:
Holky, jak vás tady moc neznám a vy nemáte nic v podpisech, tak se hůře orientuju. Nechcete si tam nějaké info o sobě napsat?

Možná,že by bylo nejlepší založit uzavřenou skupinu,co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.3.11 09:57

A co je uzavřená skupina? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.3.11 09:59
Marun píše:
A co je uzavřená skupina? :lol:

No to je :-) ,když se dá pár lidí do kupy a nechce,aby někdo další četl,o čem si píšou,tak se může založit uzavřená skupina,kam mají přístup jen oni sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.3.11 10:07

Aha, tak já jsem pro každou špatnost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.3.11 10:24
Marun píše:
Aha, tak já jsem pro každou špatnost:-)

Tak počkáme,až se k tomu vyjádří i ostatní holky a pak s tím něco uděláme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.3.11 10:28

Jaruš, mně je to jedno, klíďo to tu můžete uzavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.3.11 11:02

Ahojík holky,
tak jsem byla na ranní procházce,sice je zima,ale nádherně svítí sluníčko!!! Hned mám o fous lepší náladu :dance: . Teď přemýšlím,co si dám k obědu,jak se pořád válím doma,tak jsem děsně nenažraná :cert: !
Co se transferu týče…uvidíme,rozhodla jsem se,že budu testovat 30.3.,jdu si totiž k OL pro lístek na peníze,tak abych jí rovnou sdělila výsledek. Bude to přesně 14 dnů od ET,tak už by to mělo být jasný :srdce: .
Skupinu mi přijde zbytečné zamykat,nikdo by se k nám už nepřidal a myslím,že tu zase takové tajnosti,aby to nikdo nemohl číst,nepíšeme :think: .
Třeba tu někdo najde odpovědi na své otázky a uzamknutím by se mu to znemožnilo…jen můj názor,přidám se k většině!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
21.3.11 11:03

Ahoj Dinul, to jsi dobrá, jestli to vydržíš do 30. To jedu do CAR na test, ale já si ho udělám dřív doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí