Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ránko,
zažeň chmury, to nemá cenu, i když se to o mě taky pokoušelo, ale spíš, že najednou mám pocit, že bude všechno špatně, ne jen co se týče miminka, ale všechno
Tak se snažím na nic nemyslet, dnes ráno jsem vstala a vypadl ze mě malej černej kousek něčeho, tak nevím , co si o tom mám myslet. Moc mi to na náladě nepřidalo
Myslíte, že by to mohlo být po tom transferu? Doktor mi při něm říkal, že mám strašně zúžený čípek a tím, jak ho odřel, tak že trošku krvácí, tak prý možná budu špinit, ale celý týden jsem nešpinila, až dneska ráno, tak nevím jestli není všechno špatně. Testovat nebudu, o víkendu má přijet rodina a máme slavit šedesátiny manželovy maminky, tak nechci být ubrečená. A za týden v pondělí bude KO, tak uvidíme…
Dobré ráno,
máme to holky těžký všechny. Já se snažím bát poztivní, říkat si, že jsem těhotná, že budu mít miminka, budou s náma na svatbě,… ale samozřejmě mě občas strachy přepadnou. Mně občas zabolí podbřišek, ale jinak nic. Jsem ale ráda. Předtím jsem měla větší „bolení“ a pobolívání prsou a nic z toho.
Marun, mě taky dr. říkával, že se může po transferu špinit. Já mám zase více zakloněnou dělohu, takže mám obtížnější transfery a předtím mi dvakrát ten čípek nějak stiskávali. Třeba u tebe došlo k nějaké rance a přes Utrouš se ven špinění nemohlo dostat a teď „vypadlo“.
Dobré ránko,děvčata. Venku svítí sluníčko,tak černý myšlenky se zakazujou.
Nezapomínejte,že pozitivní myšlení dělá hodně a síla myšlenky dokáže i ublížit,takže: OD TEĎ SI ŘÍKEJTE UŽ JEN - VŠECHNO JE V POŘÁDKU, VŠECHNO BUDE I DÁL V POŘÁDKU A BUDEME MÍT KRÁSNÉ ZDRAVÉ MIMI
![]()
Sluníčko28 píše:
Dobré ráno,
máme to holky těžký všechny. Já se snažím bát poztivní, říkat si, že jsem těhotná, že budu mít miminka, budou s náma na svatbě,… ale samozřejmě mě občas strachy přepadnou. Mně občas zabolí podbřišek, ale jinak nic. Jsem ale ráda. Předtím jsem měla větší „bolení“ a pobolívání prsou a nic z toho.Marun, mě taky dr. říkával, že se může po transferu špinit. Já mám zase více zakloněnou dělohu, takže mám obtížnější transfery a předtím mi dvakrát ten čípek nějak stiskávali. Třeba u tebe došlo k nějaké rance a přes Utrouš se ven špinění nemohlo dostat a teď „vypadlo“.
Bezvadnej přístup
![]()
Jaruš, díky za povzbuzení. Vím, že optimismus je důležitý snad nejvíce. Ale s každým dalším neúspěchem se hledá tížeji. Ale my se nedáme a miminka si vybojujeme. A rovnou nejlépe dvojčátka ![]()
Sluníčko28 píše:
Jaruš, díky za povzbuzení. Vím, že optimismus je důležitý snad nejvíce. Ale s každým dalším neúspěchem se hledá tížeji. Ale my se nedáme a miminka si vybojujeme. A rovnou nejlépe dvojčátka
Přesně tak.Pokud si člověk začne malovat čerta na zeď,tak to vlastně už částečně vzdává.Jak říkáš jsme bojovnice
,a když už jsme došly tak daleko,tak to přece nevzdáme a dotáhneme to do zdárnýho konce
![]()
Holky, jak vás tady moc neznám a vy nemáte nic v podpisech, tak se hůře orientuju. Nechcete si tam nějaké info o sobě napsat?
Sluníčko28 píše:
Holky, jak vás tady moc neznám a vy nemáte nic v podpisech, tak se hůře orientuju. Nechcete si tam nějaké info o sobě napsat?
Možná,že by bylo nejlepší založit uzavřenou skupinu,co vy na to?
Marun píše:
A co je uzavřená skupina?
No to je
,když se dá pár lidí do kupy a nechce,aby někdo další četl,o čem si píšou,tak se může založit uzavřená skupina,kam mají přístup jen oni sami ![]()
Marun píše:
Aha, tak já jsem pro každou špatnost:-)
Tak počkáme,až se k tomu vyjádří i ostatní holky a pak s tím něco uděláme ![]()
Ahojík holky,
tak jsem byla na ranní procházce,sice je zima,ale nádherně svítí sluníčko!!! Hned mám o fous lepší náladu
. Teď přemýšlím,co si dám k obědu,jak se pořád válím doma,tak jsem děsně nenažraná
!
Co se transferu týče…uvidíme,rozhodla jsem se,že budu testovat 30.3.,jdu si totiž k OL pro lístek na peníze,tak abych jí rovnou sdělila výsledek. Bude to přesně 14 dnů od ET,tak už by to mělo být jasný
.
Skupinu mi přijde zbytečné zamykat,nikdo by se k nám už nepřidal a myslím,že tu zase takové tajnosti,aby to nikdo nemohl číst,nepíšeme
.
Třeba tu někdo najde odpovědi na své otázky a uzamknutím by se mu to znemožnilo…jen můj názor,přidám se k většině!
Ahoj Dinul, to jsi dobrá, jestli to vydržíš do 30. To jedu do CAR na test, ale já si ho udělám dřív doma.