špatný triple test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
3.8.09 19:49

já mám úplně ty samé nervy

přesně to samé ted prožívám já,čekáme 4 mimčo,mám 2 z prvního manželství,velké holky,vše v pořádku,Máme taky 4letého patrika také v pořádku a ted jsme ve 4 měsíci a je problém,A jak říkáš ty,neshoduje se stáří mimča z měsíčkama a ultrazvukem,jdu 6.8.na genetiku,a mám hroznej strach,neumím si představit,že mi řeknou něco špatného.Doktorka mi volala ted v pátek,že to dopadlo špatně ale že je možné že je to jen tím stářím nepřesným,Tak se moc boím tak ahojky napiš jak to dopadlo radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.8.09 20:08

MÁM TAKÉ ŠPATNÉ TESTY,DOKTORKA MI VOLALA V PÁTEK ŽE DOPADLI ŠPATNĚ,6.8 JDEME NA GENETIKU A ULTRAZVUK,MÁM STRAŠNÝ STRACH,TADY JSME SI PŘEČETLA,ŽE SE TO STÁVÁ DOCELA ČASTO A JSME TROŠIČKU KLIDNÁ.NESHODUJE SE MI STÁŘÍ MIMČA TAK UVIDÍME AHOJ RADKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.8.09 20:17

RADKO, u tripple testů je hodně důležité vědět přesné stáří těhotenství, jinak se výsledky dost ovlivní. A nebyla jsi náhodou v prvním trimestru na screeningu? Jestli jo a dopadl dobře, tak bych věřila víc jemu. Každopádně držím pěstičky, ať je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.8.09 10:05

ahoj Radko, uplně tě chapu, však víš… jestli maš pocit že se ti neshoduje velikost miminka na ultrazvuku s týdnem těhotenství, mrkni sem http://www.maminkam.cz/…en-po-tydnu/
vzala jsem si svoje ultrazvuky, mrkla na velikosti mimča na fotkách a srovnala to s tabulkou, jasně mi vyšlo že mimčo je o 12dni mladší než podle PM, nakonec bylo o 14dní mladší…
určitě to bude v pořádku, napiš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.8.09 11:38

Radko, taky mi vyšly špatně triply, ale 1. screening byl OK a já od začátku tvrdila, že mám zdravé dítě. Bála jsem se strašně moc, to samozřejmě, ale sama jsem se přesvědčovala, že je to OK. Další UTZ byl taky krásný, tak jsem amnio odmítla (bála jsem se potratu - 1:100 potrat X 1:110 Down). Mám krásného zdravého chlapečka, akorát jsem celý zbytek těhotenství měla v těhu průkazce vyznačeno, že jsem odmítla AMC :)

Když mi ty triply vyšly špatně, dost jsem studovala a čerpala na netu a od kamarádek. V zahraničí se prý už triply nedělají, protože jejich přesnost je cca 60-65%, zatímco screeningy jsou na 90%. U nás už někteří lékaři taky od triplů upouštějí. Hlavně se nestresuj a věř malému :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.09 11:39

XD

ahoj,
tak mě skreening v 1. trimestru vyšel hraniční…1:380 riziko Downa( at to ultrazvuk byl v pohodě…nosní kůstka, šíjové projasnění)
Triply mi už ale vyšly pozitivně 1:180- riziko downa
Mě teda termín podle menstruace určitě seděl…a sedí!!
No a dneska jsem si šla pro výsledky amnia a velký ultrazvuk (20.tt) a vše vpořádku.....
Jo a když jsem tam byla v 17.tt na amnio…tak dr. našla cystu na mozku..ale tvrdila pokud dopadne vše ok…tak zmizí…a fakt zmizela!!!uf
Tak jenom samé dobré zprávy holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.11.09 13:05

Ahoj holky, tak teď se nervuju já. Dneska mi zjistili pozitivní tripply. Riziko M.Down 1 z 35, riziko NTD: 1 z 5200. Na genetiku jdu až v pátek, NT screening mi vyšel ok, dokonce dle doktora ukázkové hodnoty…tak teď nevím co si mám myslet, ale nervy pracujou teda na plné obrátky… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
23.11.09 13:53

Nenervuj se.švagrový vyšly výsledky 1:11 že bude postižený byla na amniocentéze a výsledky jsou vpořádku.Doktoři docela straší.A taky záleží opravdu kdy ti ty testy dělají.A taky byla u imunoložky a řekla jí že chudokrevná a klidně ty výsledky to mohlo ovlivnit.Držím palečky dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.11.09 13:54

má nějaký vliv to, že mi ty testy dělali až v 16+6? já už vůbec ničemu nerozumím..dle gynekologa jsem v 17+4 (ted) ale na výsledcích z triplů mám stáří těhu (dle UTZ) 19+4.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
23.11.09 15:55

Tak ono se to většinou liší plus mínus 2 týdny já to taky tak měla.ale mě třeba dělali tripl už v 11+4 prý ty výsledky jsou přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.09 08:25

Zdravím, tak nakonec mi fakt nějakej chytrák spletl týdny (až o 3 týdny), ale amnio jsem nakonec z vlastního rozhodnutí přece jenom podstoupila - výsledky budou v pondělí, vypadá to, že by to mělo být ok, tak to tak snad bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.19 20:39

Ahoj taky my teď vyšli blbé výsledky je mi 26let a vyšlo mi 1:590 a už mě chtěli hnát na plodovou vodu, nebo lepší krevní vyšetření, zkusila jsem tu krev ještě čekám na výsledek. :( a ty už víš výsledky? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí