prectete si ANJELIKY

556
27.6.09 18:49

prectete si ANJELIKY

dejte do vyhledavace tento odkaz..po precteni tohoto pribehu mi az beha mraz po celem tele a slzy mam v ocich.budte rady maminky ze mate zdrave deti a ze se narodily prave vam.je to ten nejvetsi dar................:http://vivien.anjeliky.sk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
27.6.09 18:53

máš na mysli konkrétní příběh nebo obecně celé andílky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.09 18:54

upravila jsem to.....predtim jsem to napsala moc obecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.09 19:22

Ahoj.4etla jsem asi jako většina zde snad všechny stránky mimiangel,prázdná náruč,pro maminky andílku atd…Vždycky to s maminkama strašně prožívám.
Moc jsem nepochopila na co tato diskuze slouží?Má upozornit na ten příběh a nebo na to že snad někdo není rád že má zdravé děti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.6.09 19:25

mě t am prostě chybí ten odkaz, jestli se jedná o konkrétní příběh…

No nevadí, obláčků s andílkama je tam hodně a myslím že každá máma a to i t a které andílka nemá, má své děti nejraděj na světě a každý den za ně děkuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.09 19:29

Kamco proste me to dojalo.vadi ti snad ze jsem zalozila tuto diskuzi?myslim ze ti na tom nema co vadit ne??.a uz na zacatku jsem napsala vse potrebne k teto diskuzi,proc jsem ji zalozila…treba proto ze jsem si uvedomila ze jsem stastna za to ze me deti jsou zdrave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.09 19:34

tu je ten odkaz http://vivien.anjeliky.sk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.09 19:43
erdita píše:
Kamco proste me to dojalo.vadi ti snad ze jsem zalozila tuto diskuzi?myslim ze ti na tom nema co vadit ne??.a uz na zacatku jsem napsala vse potrebne k teto diskuzi,proc jsem ji zalozila…treba proto ze jsem si uvedomila ze jsem stastna za to ze me deti jsou zdrave…
Já také svého andělíčka mám a je mi jedno kolik diskuzí se o tom založí jen jsem nepochopila význam té diskuze a bez odkazu .Každý příběh je tam smutný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.09 19:46

Pokud si chceš přečíst víc příběhu i umrtí větších dětiček
www.dlouhacesta.cz (podskupina Prázdná kolébka)
www.nebeskaskolka.cz
www.mimiangel.cz
www.baby cafe-pro maminky andílku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.6.09 19:51

No já osobně bych to nedělala, jeden večer jsem takhle strávila a pak týden nespala… Všeho s mírou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.09 19:55

diky Kamco…Laci je mi lito co se ti stalo(cetla jsem tvuj pribeh)
bylas statecna ale asi ti nic jineho ani nezbylo…ja taky zazila to kdyz mi ve tretim mesici museli miminko odebrat(taky ve me umrelo)ale to jsou zacatky..ani me nekopalo…nesla jsem to ruzne…potrat jsem mela mezi prvni a druhou dcerkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.09 19:57

Někdo si takové příběhy musí číst aby poznal že má dítě rád-tím nic proti zakladatelce:-)).Myslím že na tyto stránky ani není potřeba upozornovat.Většina zde zná a myslím že spoustu příběhu je i zde.

• Citovat
  • Upravit
556
27.6.09 20:14

anonymko to cos napsala je nesmysl a ani smajlikem to neulehcis.urcite jsem temito pribehy nepoznala ze odted uz sve dite miluju.proste jsou jen maminky ktere o techto strankach nevi.a neni matka jako matka..jsou treba i takove ktere zamiri do babyboxu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.6.09 21:06

Ja tyhle pribehy hltala, ale ted na to fakt nemam zaludek -jeste bych si na:,–(ila do hlavy dalsiho brouka, co by se vsechno mohlo stat.

jinak myslim, ze neni spatne upozornit na zajimavy clanek nebo pribeh jinde, pokud se to nedeje nejak masove a ten clanek je necim odlisny nez mnoho dalsich. Moralizujici ocasek (uvedomte si, jake stesti jsou deti) k tomu neni potreba a je urazlivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.09 21:46

Devcata,ja to radsi ani cist nebudu,ne ze bych byla nesoucitna,nebo si nevazila zdravi svych deti…ale vim, ze bych to psychicky moc dobre nenesla a mela bych porad hroznej strach o ty svy dva kluky.Staci mi ze mam strach normalne o ne,vetsi strach je uz o nervy.
Nikomu nepreji prijit o sve dite.Musi to byt strasne a ja nad tim nemuzu ani premyslet.Katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky