Špatný typ plazení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
14.7.18 15:34

@a12 Dnes jsem maleho taky soupla na travu,jenze se hrozne vzteka,ze ho to asi tlaci i do kolinek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.7.18 15:37

@Zwetta nejde preci o urychlovani,ale o to,ze nektere deti se s plazenim spokoji a pak si rovnou stoupnou,cemuz ja se snazim zabranit,proto to resim a ptam se na zkusenosti,jestli i z asymetrickeho plazeni,muze vzniknout symetricke lezeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.7.18 15:39

@LenaMarry ahojda :hug: jee dekuji za radu od rhb :palec: no jsem rada,ze nejsme sami,kdo ma svuj zvlastni styl :mrgreen: a jak se jinak mate? Kdyz bides mit chvilku,klidne napis sz s nejakyma fotkama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
14.7.18 19:43
@mikes89 píše:
@a12 Dnes jsem maleho taky soupla na travu,jenze se hrozne vzteka,ze ho to asi tlaci i do kolinek :lol:
:mrgreen:
I v teplackach?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.7.18 19:54

@a12 no jen v plince :oops: ,ja prave myslela,zze to ma mit ten efekt,ze je jim to neprijemne a picha,tak ze se zvednou :lol: tak jsem ho tam pro jistotu soupla nahatyho :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
14.7.18 20:10
@mikes89 píše:
@a12 no jen v plince :oops: ,ja prave myslela,zze to ma mit ten efekt,ze je jim to neprijemne a picha,tak ze se zvednou :lol: tak jsem ho tam pro jistotu soupla nahatyho :oops: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Ale jo, nas taky leze s holyma nohama, ale spis myslim, ze po ty trave to tak neklouze a to plazeni jim tolik nejde, aspon u naseho mi to tak prislo, snazil se plazit a neslo to tak to zacal zkouset na kolinkach
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.7.18 20:32

@a12 no urcite to nevzdam,je ted hezky,rak zitra zkusime zase :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
14.7.18 21:19

Moje dcera se taky plazila stylem obě ruce a jedna noha, takto skoro 2 měsíce, pak se rozlezla a to ucebnicove. Ale chodili jsme v tu dobu na kontroly na rehabilitaci, ne kvůli tomu, ale říkala jsem si, že kdyby byla nějak nakřivo, tak by to rehabilitační řešila, ale měla jsem ji jenom motivovat na kolínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí