Praní prádla pro miminko

48
12.7.18 11:42

praní prádla pro miminko

Maminky chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor na prací prostředky určené pro miminko a v čem perete vy??? Je velký rozdíl prát v přípravcích určených pro miminko nebo co normálně používáte pro sebe?? Nechci nějak uškodit miminku, ráda bych za Vaše názory a rady, děkuji :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
12.7.18 11:46

Vyráběla jsem si vlastní prací prášek, ty komerční na mě byly všechny hrozně navoněné a nechtěla jsem žádnou zbytečnou chemii. Prala jsem tak první rok, pak už normálně s naším prádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.7.18 11:54

Žádný speciální dětský prostředek jsem nepoužívala, prala jsem společně s ostatním světlým prádlem, ale děti neměly žádné alergie a ekzémy, kdyby jo, tak bych asi zkusila nějaký dětský prostředek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
12.7.18 11:55

Koupila jsem 1 prostředek, uz nevím, co to bylo za značku. Po jeho spotrebovani jsem začala prát ve stejném prostředku jako nám, jen dětské jsem prala oddelene. To už bylo kolem 1 roku, jelikož všechno bylo od ovoce, trávy, hlíny, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
12.7.18 12:01

Lovecká, batole, Persil sensitive…cca dob1,5r pak už v normálním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
12.7.18 12:18

Batole to 1 roku, pak už běžný prášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.7.18 12:25

Miluju Lovelu, hrozně mi voní a peru v ní dceři doteď :) Taky Frosch mi hodně voní.

Dcera má citlivou kůži, tak mi to přijde lepší.

Běžným práškem peru jen věci, které jsou hodně špinavé. A bez aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
12.7.18 12:33

Používám i pro nás Persil Sensitive a avivaz bud Lenor nebo Cocolino a nikdy žádný problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
12.7.18 12:57

Peru v tulmarínových koulích s mýdlovým oříškem, místo aviváže esenciální olej a spokojenost 100%. Nicméně pro děti jsem prala v mýdlovém slizu a bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.7.18 12:59

Peru v Lovele. Chtěla jsem přejít na klasický prací prášek, co používám pro naše dospělé prádlo a dcera se mi osypala, už druhý pokus. Takže zůstávám stále u Lovely. Peru bez aviváže, dvakrát máchám, suším v sušičce. @vendys2277

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
12.7.18 13:06

Používala jsem Lovelu, ale vyprala málo fleků. K tomu jsem měla persil senzitiv na oblečení gel a na pleny prášek. Vše jsem dvakrát máchala a v pohodě a to jsem sama atopik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.7.18 13:38

@vendys2277 peru v Denkmit z DM - sensitive a na obalu je male ditko. Maji gel i prasek. Svagrova v tom prala, kdyz se ji mala po vsem osypala (Lovela, Persil, … Zkousela snad vse :mrgreen: ). To z DM neni parfemovane a mala se neosypala vubec ;) a chci teda zkusit Lovelu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
12.7.18 13:43

Já do půl roka prala v Persilu Sensitive gel,ale nevypere žádné fleky. Od půl roka při v Arielu či Persilu,co používám pro nás a dávám sensitive aviváž. Většinou ještě jednou vymáchám v čisté vodě,ale někdy zapomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.7.18 14:05

Prala jsem detskem a oddelene asi do 9 mesicu, pak uz to nejak prestalo davat smysl…oddelene i proto, ze jsem prala na 60, to vetsinu nasich veci neperu. Veci na novose jsem poctive machala 2× a s octem, ocet jsem pouzivala delsi dobu, druhe machani me myslim prestalo bavit docela brzy :mrgreen: Avivaz nepouzivam vubec, do prani jeste davam eukalyptovy olej na desinfekci.
Pokud bych neprala ve vyslovene detskem, hledala bych aspon co nejmene parfemovany, to kupuji I normalne, z tech smradu kolikrat boli hlava I me, staci vlezt do prislusneho regalu v obchode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí