Spavý, teplota a nakonec vyrážka?

Anonymní
1.11.14 14:21

Spavý, teplota a nakonec vyrážka ?

Maminky nevíte co by to mohlo být za vyrážku. Syn (3roky) měl včera 39 teploty, hodně spavý a dnes taková vyrážka. Myslíte, že to je z teploty nebo třeba 6-tá nemoc? Dcera (7 měsíců) taktéž horečky o den dřív, ale vyrážka nikde mysleli jsme, že to má ze zoubků a ted stůně i syn. Poradte. Děkuji za rady. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8142
1.11.14 14:29

A co ruce-nohy-pusa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.11.14 14:46

Na sestou nemoc mi to nepripada, tam se vetsinou vyrazka vysype az nekolik dni po teplote, mrkni se na dlane a na plosky nohou, jestli tam nema flicky, podle bolacku na pusince by to mohla byt " pusa-ruka-noha", ale u toho jsou zas myslim typicke i aftiky v pusince.. klidne to muze byt ale „jen“ reakce na teplotu, nas malej to takhke nekolikrat mel, ze se osypal po horecce, klidne po celym tele. Za par dni to zmizelo, jednou jsme mazali kortikoidama, kdyz to mel hodne jinak se s tim myslim nic nedela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 14:59
@Levandulina píše:
A co ruce-nohy-pusa?

Možná jo taky jsem uvažovala. A co na to dát za léky?

• Citovat
  • Upravit
221
1.11.14 15:01

Meli jsme ji minuly tyden, pokud jsou bolacky mokvave, tak tekuty pudr nebo tanno hermal, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 15:02

A je to holky prosím infekční? Ted jsem se mu chtěla kouknout do pusy a šáhla jsem mu na tu vyrážku na pusině a hned ječel auau 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.14 15:02
@Monika29 píše:
Meli jsme ji minuly tyden, pokud jsou bolacky mokvave, tak tekuty pudr nebo tanno hermal, jinak nic.

No mokvavé nejsou spíš má tu pusinu dost suchou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
221
1.11.14 16:26

Infekcni to je, pry dokonce tyden. U nas to teda nastesti nikdo nechytl. Jestli to ma suchy, dala bych neco hojivyho, mastnyho, bepanthen, kalciovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 19:47
@Monika29 píše:
Infekcni to je, pry dokonce tyden. U nas to teda nastesti nikdo nechytl. Jestli to ma suchy, dala bych neco hojivyho, mastnyho, bepanthen, kalciovku…

Děkuji za rady v pondělí s tím skaknu ještě raději k doktorce :hug:

• Citovat
  • Upravit
15
4.11.14 21:13

Taky naše malá (17měsíců) měla v noci teplotu a dnes mokvavé boláčky okolo pusy. U nás v okolí již nemoc ruce - nohy -pusa dávno proběhla. Tak snad to není ono. Pokud ano, letím zítra koupit Tanno -hermal lotion. Soudka mi to doporučila, nejlíp to zabralo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí