Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem vylezla z bytu a nechala si doma roušku tak jsem si chtěla znovu odemknout, když vtom vidim v klíčové dírce špendlík. Hrozně mě to vyděsilo kdo a co s těmi dveřmi dělal. Co si o tom myslíte mám se bát že mě dnes v noci někdo přijde okrást? Nechápu proč by mi někdo do klíčové dírky strkal spendlik 🤷🏻♀️
No tak pokud by to byl nějaký test zloděje zda jsi doma, tak vyndáním špendlíku je jasné, že doma jsi, a tak tě vykrást nepůjde.
@eva valoi píše:
Haranti, zloděj, vyšinutej jedinec.
To jsem byl já. Vidím na zemi špendlík a říkám si „Aby na něj někdo nešlápnul a nezranil se“. Jenže kam s ním? Dát ho do kytky? To se někdo zraní, až tam bude típat cigáro. Tak jsem ho strčil do zámku…
@Prof. Farnsworth Ale jo, na tebe bych to i tipovala. A zakladatelka teď bude mít špatný spaní.
Tipla bych to na blbej vtip místních dorostenců. Kdybych na to měla čas, obešla bych ostatní byty, jeslti to není ještě někde a případně o tom spravila správce budovy, domovníka, nebo kdo u vás vede domovní schůze a podobně. A možná bych si pár dní dávala dveře na řetízek, pro jistotu ![]()
Nechci Vas strasit, ale nam oprel nekdo o kliku vchodovych dveri koste, ktere jsme meli postavene vzdy v rohu a diky tomu, ze tam zustalo a nikdo z rodiny ho nedal ten den pryc, ten dotycny vedel, ze nikdo neodesel ani neprisel a doslova nam vybilili cely barak
… Takze podle meho spendlik klidne muze byt takova „typovacka“… Prosim zachovat anonym nebo radeji smazat. Nerada bych se vystavila nebezpeci…
Ahoj, dnes jsem vylezla z bytu a nechala si doma roušku tak jsem si chtěla znovu odemknout, když vtom vidim v klíčové dírce špendlík. Hrozně mě to vyděsilo kdo a co s těmi dveřmi dělal. Co si o tom myslíte mám se bát že mě dnes v noci někdo přijde okrást? Nechápu proč by mi někdo do klíčové dírky strkal spendlik 🤷🏻♀️