Špendlík ve dveřích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.10.21 18:26

Špendlík ve dveřích

Ahoj, dnes jsem vylezla z bytu a nechala si doma roušku tak jsem si chtěla znovu odemknout, když vtom vidim v klíčové dírce špendlík. Hrozně mě to vyděsilo kdo a co s těmi dveřmi dělal. Co si o tom myslíte mám se bát že mě dnes v noci někdo přijde okrást? Nechápu proč by mi někdo do klíčové dírky strkal spendlik 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18579
2.10.21 18:34

Vyndat, my vždy na noc zamykame a nechavame klíče v zanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.10.21 18:40

Haranti si dělali prču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 18:47

@hospodki to jsem tak udělala, ale i tak se trochu bojim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.21 18:48

@straznivez doufejme

• Citovat
  • Upravit
14751
2.10.21 18:51
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem vylezla z bytu a nechala si doma roušku tak jsem si chtěla znovu odemknout, když vtom vidim v klíčové dírce špendlík. Hrozně mě to vyděsilo kdo a co s těmi dveřmi dělal. Co si o tom myslíte mám se bát že mě dnes v noci někdo přijde okrást? Nechápu proč by mi někdo do klíčové dírky strkal spendlik 🤷🏻‍♀️

No tak pokud by to byl nějaký test zloděje zda jsi doma, tak vyndáním špendlíku je jasné, že doma jsi, a tak tě vykrást nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
2.10.21 18:55

Haranti, zloděj, vyšinutej jedinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
2.10.21 19:02
@eva valoi píše:
Haranti, zloděj, vyšinutej jedinec.

To jsem byl já. Vidím na zemi špendlík a říkám si „Aby na něj někdo nešlápnul a nezranil se“. Jenže kam s ním? Dát ho do kytky? To se někdo zraní, až tam bude típat cigáro. Tak jsem ho strčil do zámku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
2.10.21 19:12

@Prof. Farnsworth Ale jo, na tebe bych to i tipovala. A zakladatelka teď bude mít špatný spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
2.10.21 19:16

Tipla bych to na blbej vtip místních dorostenců. Kdybych na to měla čas, obešla bych ostatní byty, jeslti to není ještě někde a případně o tom spravila správce budovy, domovníka, nebo kdo u vás vede domovní schůze a podobně. A možná bych si pár dní dávala dveře na řetízek, pro jistotu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 21:18

Nechci Vas strasit, ale nam oprel nekdo o kliku vchodovych dveri koste, ktere jsme meli postavene vzdy v rohu a diky tomu, ze tam zustalo a nikdo z rodiny ho nedal ten den pryc, ten dotycny vedel, ze nikdo neodesel ani neprisel a doslova nam vybilili cely barak :zed: :cert:… Takze podle meho spendlik klidne muze byt takova „typovacka“… Prosim zachovat anonym nebo radeji smazat. Nerada bych se vystavila nebezpeci…

• Citovat
  • Upravit
18579
3.10.21 07:49

Vím, ze jeden čas se dávaly pod rohozku sušenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.22 06:48

Dnes musí být člověk obezřetný a neustále zamykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný