Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte někdo šperk z oceli a po něm vyrážku? Koupila jsem krásny řetízek. Myslela jsem, že vyrážka u oceli nebývá.
![]()
@Sára 1 píše:
Máte někdo šperk z oceli a po něm vyrážku? Koupila jsem krásny řetízek. Myslela jsem, že vyrážka u oceli nebývá.![]()
Byva. Je i alergie na ocel, jen strasne malo se vyskytuje ![]()
Ja mela prstynek, strasne me z neho brnela ruka, nemohla jsem ho nosit a kdokoli jiny ho zkusil, tak v pohode
pry byl ale maceny ve svecene vode
tak nemam odvahu to zkusit znovu ![]()
@misi11 píše:
Byva. Je i alergie na ocel, jen strasne malo se vyskytuje
Ja mela prstynek, strasne me z neho brnela ruka, nemohla jsem ho nosit a kdokoli jiny ho zkusil, tak v pohodepry byl ale maceny ve svecene vode
tak nemam odvahu to zkusit znovu
@Sára 1 píše:
Máte někdo šperk z oceli a po něm vyrážku? Koupila jsem krásny řetízek. Myslela jsem, že vyrážka u oceli nebývá.![]()
já mám prstýnek a ten mi nic nedělá, ale měla jsem naušnice a strašně mě boleli a zapalovali se uši po nich a taky to byla ocel.
@Sára 1 píše:
No já ne, ale dcera nesnese ani ocel. Měla píchlé uči a zlaté náučšnice(alergie na zlato) mi bylo řečeno, že mám sehnat ocel-píchly se uči podruhé-opět uši zčernaly a zahnisaly-to samé se stalo i po třetí nastřelením. Prostě nesnese ani tu ocel, takže může a hrozně mě to překvapilo.
@Tom-Jerry Já mám náušnice z chir. oceli. Od loňského jara. Když jsem je nasadila, byl to hrozný nezvyk (ale to bylo spíš proto, že jsem předtím skoro 2 roky neměla v uších nic poté, co jsem vyndala před jednou dovolenou zlaté náušnice a už jsem je nenandala
Tak za 14 dní už to bylo v pohodě.
@Emka135 píše:
@Tom-Jerry Já mám náušnice z chir. oceli. Od loňského jara. Když jsem je nasadila, byl to hrozný nezvyk (ale to bylo spíš proto, že jsem předtím skoro 2 roky neměla v uších nic poté, co jsem vyndala před jednou dovolenou zlaté náušnice a už jsem je nenandalaTak za 14 dní už to bylo v pohodě.
já naušnice před tím měla pak jsem to vydržela asi dva měsíce a hrůza. Vyměnila jsem za zlaté a ani nevím že nějaké naušnice mám.
Já taky leta nosila zlaté. Ale nějak jsem je před dovo vyndala z uší-začal mě tam zlobit takový ten zámeček a jedna se furt otvírala, tak že je vyndám, vyčistím a dám to spravit no a ještě jsem to neudělala…
Ocelové se mi moc líbily, už mám od kdysi 2 prstýnky, ale v poslední době to vůbec nenosím (nikdy jsem moc na prstýnky nebyla, takže to mám schované), ale ty náušnice jsem si vyčíhla takové pěkné kroužky a jsou fajn a žádné problémy.
Mě to dost překvapilo. Koupila jsem pro dceru náušnice. Tak se uvidí, co bude, až ji je dám. Myslela jsem, že to bude lepší než stříbro. To jí strašně černá.
Holky, jestli si chcete udělat radost, mrkněte na****. Tak jemně zpracované šperky z chirurgické oceli už jsem dlouho neviděla
edit admin - odstraněn odkaz
asi jsem konzerva, ale mnohem víc se mi líbí zlaté šperky, bílé, žluté zlaté , prostě klasika . V tomto mají super výber v tom zlatniství u Znojma