Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tedy nevím,ale už na základce se učí jak dojde k otěhotnění a zeptat se na to zda otěhotní,když si přítel umyje ruce po spermatu mi příjde opravdu na hlavu.Pokud začínáš se sexem tak si přece zjistím vše ohledně sexu .
Anonymní píše:
prosim vas chtela bych se zeptat zda je mozne kdyz uspokojuji přítele rukou, on si na penis pak šahne následovně si umyje ruce a pak uspokojuje mě zda je možné že bych byla těhotná? prosím poraďte strach je strašný
je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test ![]()
farska píše:
Tyy jo
Vzpamatujte se nektere emiminacky,taky jsme byly mlade a nezkusene/TROSKU EMPATIE BY NESKODILO/
já teda nevím, ale v dnešní době takovýhle dotazy.......pochopila bych to v dobách našich babiček, možná i maminek, ale tohle už mi přijde opravdu moc. Neřeknu kdyby si přítel ruce neumyl, že by třeba měla strach, ale takhle?
![]()
Anonymní píše:
tvl fakt dík .. váš posměch mi opravdu zvednul náladu
Nech toho ![]()
Nemusis se bat a to uz je na zvednuti nalady,no ne ![]()
sexyfraga píše:
Já tedy nevím,ale už na základce se učí jak dojde k otěhotnění a zeptat se na to zda otěhotní,když si přítel umyje ruce po spermatu mi příjde opravdu na hlavu.Pokud začínáš se sexem tak si přece zjistím vše ohledně sexu .
jo ale prostě nevim jak ale přepadl mě strach a nejistota ![]()
fikina píše:Anonymní píše:je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test
prosim vas chtela bych se zeptat zda je mozne kdyz uspokojuji přítele rukou, on si na penis pak šahne následovně si umyje ruce a pak uspokojuje mě zda je možné že bych byla těhotná? prosím poraďte strach je strašný
fikina píše:čau fikiAnonymní píše:je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test
hanulka78 píše:čaufikina píše:čau fikiAnonymní píše:je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test
prosim vas chtela bych se zeptat zda je mozne kdyz uspokojuji přítele rukou, on si na penis pak šahne následovně si umyje ruce a pak uspokojuje mě zda je možné že bych byla těhotná? prosím poraďte strach je strašnýhustý co?
Na jednu stranu chapu, ze vas to pobavilo.
Ale zkuste si predstavit, ze za par let za vami prijde vase dcera s podobnym dotazem. Taky ji budete odpovidat takhle vtipne?
fikina píše:hanulka78 píše:čaufikina píše:čau fikiAnonymní píše:je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test
prosim vas chtela bych se zeptat zda je mozne kdyz uspokojuji přítele rukou, on si na penis pak šahne následovně si umyje ruce a pak uspokojuje mě zda je možné že bych byla těhotná? prosím poraďte strach je strašnýhustý co?
jsem nevěděla,že otěhotnět je takhle jednoduchý
a my se trápíme na té naší diskuzi,co?
Hmm.
Tak TOHLE zase prijde husty mne…Ani vlastne ne tak husty,jako spise… necitlivy ![]()
dusicka.. píše:
Na jednu stranu chapu, ze vas to pobavilo.
Ale zkuste si predstavit, ze za par let za vami prijde vase dcera s podobnym dotazem. Taky ji budete odpovidat takhle vtipne?
Ja prave ze dceru doma mam
![]()
Příspěvek upraven 12.02.11 v 21:41
Anonymní a můžeš nám napsat svůj věk? Taky by mě to zajímalo v kolika letech tě přepadly tyto pochybnosti.
Mě zrovna včera napadlo, jak je nebezpečné se chránit pouze kondomem. Zatím sem se vždy chránila HA a nyní mám zakázáno otěhotnět a ha nechci tak máme kondom. A přijde mi to vcelku i nebezpečný, přeci jen zvyk je zvyk.
Aspera píše:
Anonymní a můžeš nám napsat svůj věk? Taky by mě to zajímalo v kolika letech tě přepadly tyto pochybnosti.
Mě zrovna včera napadlo, jak je nebezpečné se chránit pouze kondomem. Zatím sem se vždy chránila HA a nyní mám zakázáno otěhotnět a ha nechci tak máme kondom. A přijde mi to vcelku i nebezpečný, přeci jen zvyk je zvyk.
muj vek je docela dost vtipny .. a sex provozuji s pritelem taky jenom s kondomem a prijde mi to dost hazardni
ale asi mas pravdu jde o zvyk :/
to by mě zajímalo, co je na tvém věku tak vtipného? ![]()
Příspěvek upraven 12.02.11 v 21:48