Sperma na ruce po umytí. Je možné že bych byla těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
12.2.11 21:33

Já tedy nevím,ale už na základce se učí jak dojde k otěhotnění a zeptat se na to zda otěhotní,když si přítel umyje ruce po spermatu mi příjde opravdu na hlavu.Pokud začínáš se sexem tak si přece zjistím vše ohledně sexu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.11 21:33

tvl fakt dík .. váš posměch mi opravdu zvednul náladu

• Citovat
  • Upravit
1307
12.2.11 21:34
Anonymní píše:
prosim vas chtela bych se zeptat zda je mozne kdyz uspokojuji přítele rukou, on si na penis pak šahne následovně si umyje ruce a pak uspokojuje mě zda je možné že bych byla těhotná? prosím poraďte strach je strašný

je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
12.2.11 21:34
farska píše:
Tyy jo :think:
Vzpamatujte se nektere emiminacky,taky jsme byly mlade a nezkusene/TROSKU EMPATIE BY NESKODILO/

já teda nevím, ale v dnešní době takovýhle dotazy.......pochopila bych to v dobách našich babiček, možná i maminek, ale tohle už mi přijde opravdu moc. Neřeknu kdyby si přítel ruce neumyl, že by třeba měla strach, ale takhle? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.2.11 21:35
Anonymní píše:
tvl fakt dík .. váš posměch mi opravdu zvednul náladu

Nech toho :hug:
Nemusis se bat a to uz je na zvednuti nalady,no ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
sexyfraga píše:
Já tedy nevím,ale už na základce se učí jak dojde k otěhotnění a zeptat se na to zda otěhotní,když si přítel umyje ruce po spermatu mi příjde opravdu na hlavu.Pokud začínáš se sexem tak si přece zjistím vše ohledně sexu .

jo ale prostě nevim jak ale přepadl mě strach a nejistota :(

• Citovat
  • Upravit
30309
fikina píše:
Anonymní píše:
prosim vas chtela bych se zeptat zda je mozne kdyz uspokojuji přítele rukou, on si na penis pak šahne následovně si umyje ruce a pak uspokojuje mě zda je možné že bych byla těhotná? prosím poraďte strach je strašný
je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test :palec:
8-o :?: 8-o :?: 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
fikina píše:
Anonymní píše:
je to hodně pravděpodobné a nejvíc se pak rodí dvojčata.rozhodně si udělej test :palec:
čau fiki :mavam: hustý co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
12.2.11 21:38
hanulka78 píše:
fikina píše:
Anonymní píše:
čau :mrgreen: jsem nevěděla,že otěhotnět je takhle jednoduchý :dance: a my se trápíme na té naší diskuzi,co? :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.2.11 21:40

Na jednu stranu chapu, ze vas to pobavilo.
Ale zkuste si predstavit, ze za par let za vami prijde vase dcera s podobnym dotazem. Taky ji budete odpovidat takhle vtipne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.2.11 21:40
fikina píše:
hanulka78 píše:
fikina píše:
Anonymní píše:
čau :mrgreen: jsem nevěděla,že otěhotnět je takhle jednoduchý :dance: a my se trápíme na té naší diskuzi,co? :pankac:

Hmm.
Tak TOHLE zase prijde husty mne…Ani vlastne ne tak husty,jako spise… necitlivy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.2.11 21:41
dusicka.. píše:
Na jednu stranu chapu, ze vas to pobavilo.
Ale zkuste si predstavit, ze za par let za vami prijde vase dcera s podobnym dotazem. Taky ji budete odpovidat takhle vtipne?

Ja prave ze dceru doma mam :-? :-? :-?

Příspěvek upraven 12.02.11 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30413
12.2.11 21:41

Anonymní a můžeš nám napsat svůj věk? Taky by mě to zajímalo v kolika letech tě přepadly tyto pochybnosti.
Mě zrovna včera napadlo, jak je nebezpečné se chránit pouze kondomem. Zatím sem se vždy chránila HA a nyní mám zakázáno otěhotnět a ha nechci tak máme kondom. A přijde mi to vcelku i nebezpečný, přeci jen zvyk je zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.11 21:44
Aspera píše:
Anonymní a můžeš nám napsat svůj věk? Taky by mě to zajímalo v kolika letech tě přepadly tyto pochybnosti.
Mě zrovna včera napadlo, jak je nebezpečné se chránit pouze kondomem. Zatím sem se vždy chránila HA a nyní mám zakázáno otěhotnět a ha nechci tak máme kondom. A přijde mi to vcelku i nebezpečný, přeci jen zvyk je zvyk.

muj vek je docela dost vtipny .. a sex provozuji s pritelem taky jenom s kondomem a prijde mi to dost hazardni :-( ale asi mas pravdu jde o zvyk :/

• Citovat
  • Upravit
2891
12.2.11 21:47
muj vek je docela dost vtipny .. a sex provozuji s pritelem taky jenom s kondomem a prijde mi to dost hazardni :-( ale asi mas pravdu jde o zvyk :/

to by mě zajímalo, co je na tvém věku tak vtipného? :think:

Příspěvek upraven 12.02.11 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí