Sperma na ruce po umytí. Je možné že bych byla těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
10.8.11 19:08

Nechci jako to, být za pako ale mám známou co otěhotněla při „mazlení“ se svým přítelem. Když přišla na gyn. pro vyvolávačku, že to 14 dní nedostala ale sex nikdy neměla, tak jí doktorka udělala ultrazvuk a řekla jí, že to ještě dlouho nedostane a že by si měla změnit jméno na Marie, protože byla ještě panna. Pak si zpětně s přítelem uvědomili, že ustříkl k patřičným místům. Hold měl chlapec nějaké aktivní spermie, jednu tak aktivní, že jde v září do školky :potlesk: :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.8.11 19:15
fragola píše:
anonym1 píše:
Dobrý den ,..chtěla bych se také zeptat na to když sem použila cizí lubrikační gel jestli můžu otěhotnět , neobsahuje spermicidy a já se bojím že když ho používali tam zanechali sperma a já budu těhotná , opravdu se bojím ..! odpovězte :)

Jsi fakt uzasne necitelna.To snad neni pravda,jen se zeptala a to prece tady muze.Pokud to nekoho rozciluje tak at neodpovida.A k dotazu,neboj,otehotnet takhle nemuzes.

:lol: :lol: :lol:
No jo, můžeš, ona ta spermie v tom lubrikačním gelu na tebe číhá a když přijde vhodná příležitost, skočí na tebe a otěhotníš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
10.8.11 22:12
DianaAndílek píše: :mrgreen:
weruuunka píše:
Anonymní píše:
děkuju :) ted už si konečně můžu bejt jistá že těhotná nejsem a alespon je to pro mě ponaučení .. jakou má vůbec životnost spermie ? :-)
http://www.pohlaviditete.cz/spermie/ :lol:
mě spíš pobavily ty otázky pod tím :mrgreen:

to snad ani nikdo nemůže myslet vážně 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale zasmála jsem se takhle při večeru :palec:
a k otázce: ne, nemyslím si že můžeš být těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.8.11 10:53
werro píše:
DianaAndílek píše: :mrgreen:
weruuunka píše:
Anonymní píše:
děkuju :) ted už si konečně můžu bejt jistá že těhotná nejsem a alespon je to pro mě ponaučení .. jakou má vůbec životnost spermie ? :-)
http://www.pohlaviditete.cz/spermie/ :lol:
mě spíš pobavily ty otázky pod tím :mrgreen:
to snad ani nikdo nemůže myslet vážně 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale zasmála jsem se takhle při večeru :palec:
a k otázce: ne, nemyslím si že můžeš být těhotná…

co ty otázky, ale ty pravopisný chyby a doooooost závažný…otázky tak 10ti letých dětí, ikdyž ty dnes ví o sexu více než jejich rodiče 8-o
ale nedávno mě pobavil nevlastní bratr mého manžela na otázku co je ovulace (dostal se k tomu sám, je mu 13) nám odvětil, že to je přímej styk bez šprcky :oops: no a tak mu říkám, aha, ale z ovulace a styku bez ochrany se děje tohle…a ukázala jsem na můj těhotný pupek a on, že kecáme, že mu ve škole říkali, že ovulace je ten styk…tak nevím co je to učí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brontosaurus
19.8.12 09:54

těžko říct

K diskusi bych jen poznamenal, že pokud je slečně sedmdesát, nejspíš jí už otěhotnění nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
2
11.1.13 10:57

je možné otěhotnět spermiema na ruce?

Dobrý den, je možné otěhotnět když si dá manžel na ruce spermie a pak je rukou vloží do mě?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.11.13 20:10
@Mahli píše:
Dobrý den, je možné otěhotnět když si dá manžel na ruce spermie a pak je rukou vloží do mě?? :)

Neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.11.13 20:14

@SlecnaSally jojo je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
21.11.13 20:16
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
21.11.13 20:19

@SlecnaSally já myslím že je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
21.11.13 20:21

Taky si myslím, že to je možné.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.11.13 20:23

@Mahli jen bych ho požádala, aby si to sperma dal na prsty. Rukou až po loket bych si připadala jak inseminovaná kráva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.11.13 20:32
@Berousik píše:
@Mahli jen bych ho požádala, aby si to sperma dal na prsty. Rukou až po loket bych si připadala jak inseminovaná kráva :lol:
:D co tě nenapadá..
Tyhle otázky mi přijdou divný, tak už jsem ironicka. Stejně je to dost nepravděpodobné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.11.13 20:48

Panebože…to mě připomělo jak jedna slečna kdysi psala do Bravíčka jestli může otěhotnět z počuraného záchodového prkýnka. :-) to jsou teda otázky..Nevím kolik ti je ale ne není to možný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.11.13 20:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat