Spermicidní globule pharmatex a mytí

Anonymní
5.12.16 08:10

Spermicidni globule a myti

Prosím o radu ty z vás, které používáte pharmatex. Ja je to s hygienou před? Mám intimní emulzí, která je bez obsahu mýdla. Mužů se jí umýt a pak zavést globuli? Neztratí to na funkčnosti? dekuji moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
485
5.12.16 08:47

Ahoj mam pharmatex krem, myji se pred vzdy, ale pouze vodou…tyto pripravky snizuji ucinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
5.12.16 09:11

Občas ho používám a docela to neřeším, umyju se normálně intim gelem, pořádně osuším a šoupnu tam globul, přeci jen se člověk nemeje uvnitř :think: Sice tam píšou, že se to nemá, ale mě jen umytí vodou přijde divné. Po akci :mrgreen: si většinou dojdu jen na WC a tak po hodině a půl se normálně umyju. Přímo v době ovulace bych to asi neriskla, ale tak 4-5 dní před klidně jo. Už se mi i stalo, že mi normálně globule, která se asi špatně rozpustila po sexu vypadla :mrgreen: a nic se nestalo, ale proboha to neznamená, že se nemůže stát někomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.12.16 09:23

Ja to používám spolu s kondomem, asi blba otázka, ale nemůže se tomu kondomu něco stát, ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.12.16 09:35
@alisekR píše:
Občas ho používám a docela to neřeším, umyju se normálně intim gelem, pořádně osuším a šoupnu tam globul, přeci jen se člověk nemeje uvnitř :think: Sice tam píšou, že se to nemá, ale mě jen umytí vodou přijde divné. Po akci :mrgreen: si většinou dojdu jen na WC a tak po hodině a půl se normálně umyju. Přímo v době ovulace bych to asi neriskla, ale tak 4-5 dní před klidně jo. Už se mi i stalo, že mi normálně globule, která se asi špatně rozpustila po sexu vypadla :mrgreen: a nic se nestalo, ale proboha to neznamená, že se nemůže stát někomu jinému.

To je zrovna doba, kterou tam spermie klidně vydrží čekat, pokud by globule selhala.

K dotazu… já bych se zeptala v lékárně a popravdě bych se bála umýt čímkoli kromě vody a to je také jeden z důvodů, proč jsme tohle nevydrželi používat, mimo to to teda děsně pálilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.12.16 09:40

Já se myju jenom vodou, takže toto neřeším. V klidu jsem si po pharmatexu vlezla do sprchy i hned po sexu. Jako bonus mám to, že už mě netrápí žádný svědění, pálení, štípání apod.

@Catmum Ne, nesežere to kondom :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
5.12.16 09:48
@Tunrida píše:
Já se myju jenom vodou, takže toto neřeším. V klidu jsem si po pharmatexu vlezla do sprchy i hned po sexu. Jako bonus mám to, že už mě netrápí žádný svědění, pálení, štípání apod.@Catmum Ne, nesežere to kondom :lol:

To se máš, já mám ještě teď husí kůži, když si na to vzpomenu, to byl očistec :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.12.16 09:55
@radkka píše:
To se máš, já mám ještě teď husí kůži, když si na to vzpomenu, to byl očistec :oops: :mrgreen:

To jo, to on ten gel je celkem nepříjemný. Mně spíš hlavně vadilo to množství a jak to strašně teklo, to pálení nebylo tak strašný. Ale já to myslím celkově i bez používání toho gelu. Jak se myju prostě jenom vodu, tak pohoda.

• Citovat
  • Upravit
20767
5.12.16 10:00
@Tunrida píše:
To jo, to on ten gel je celkem nepříjemný. Mně spíš hlavně vadilo to množství a jak to strašně teklo, to pálení nebylo tak strašný. Ale já to myslím celkově i bez používání toho gelu. Jak se myju prostě jenom vodu, tak pohoda.

Gel jsme myslím ani nezkoušeli, měli jsme globule a děs, já jsem ale v těhle místech extrémně citlivá, nesnesu ani kondom bez latexu, natož s ním :roll:
Já se dřív také myla jen vodou, od té doby, co jsem se léčila dlouho s kvas. infekcí používám mýdlo, nějak jsem si na to zvykla, přijde mi to lepší, ale tak každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
5.12.16 10:47

Používali jsme globule Pharmatex a vždy jsem se před i po umývala intimním „mýdlem“ od Nivea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
5.12.16 13:15
@radkka píše:
To je zrovna doba, kterou tam spermie klidně vydrží čekat, pokud by globule selhala.K dotazu… já bych se zeptala v lékárně a popravdě bych se bála umýt čímkoli kromě vody a to je také jeden z důvodů, proč jsme tohle nevydrželi používat, mimo to to teda děsně pálilo :mrgreen:

Ano je to riziko :lol: :lol: proto ho používám fakt málo kdy, jinak mám celkem přehled o svojí ovulaci poznám jí předem spolehlivě, cyklus mám pravidelně dlouhý nad 35 dní a tudíž mi to zatím od druhého porodu, už tři roky vychází :mrgreen: :mrgreen: pokud je chuť opravdu v rizikových dnech, tak holt vezmem kondom, kterej tedy nemusíme ani jeden :mrgreen: To že pálí věřím, ale jeho chuť je teprve velkem nářez :poblion: :poblion: :poblion: důrazně to nedoporučuju dostat do pusy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
5.12.16 13:19
@Catmum píše:
Ja to používám spolu s kondomem, asi blba otázka, ale nemůže se tomu kondomu něco stát, ze? :D

Ne asi ne, ale obdivuju tě, protože já mám někdy z té globule pocit, že jsem už na začátku nemožně vlhká a kluzká a kdybychom ještě měli kondom, tak už snad necítíme ani jeden nic, manžel tedy určitě ne a to není žádný drobek :think: Na jedné diskusi jsem četla, že je lepší ten gel, ale zkušenost nemám tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.2.17 09:12

Pharmatex+mýdlo u muže

Ahojte
chci se zeptat po pročtení používání Pharmatexu a kolik už otěhotnělo. Tak co si myslíte o spolehlivosti když použití Pharma globule + kondom a ke styku došlo týden před menses. Já mýdlo nepoužila ale fakt nevím zda ho nepoužil chlap před.. to jsem nějak neřešila a neptala se zda si ho umýval mýdlem :-). Ale ikdyby se umyl mýdlem tak měl stejně kondom tak to snad nevadí nebo??..
Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
15.2.17 09:18

S kondomem myslim, že šance na otěhotnení je minimální. Ale kdyby jste ho neměli a partner mýdlo použil tak by pharmatex nemusel fungovat správně. Takže radši neriskovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 11:15
@vejik píše:
Ahojte
chci se zeptat po pročtení používání Pharmatexu a kolik už otěhotnělo. Tak co si myslíte o spolehlivosti když použití Pharma globule + kondom a ke styku došlo týden před menses. Já mýdlo nepoužila ale fakt nevím zda ho nepoužil chlap před.. to jsem nějak neřešila a neptala se zda si ho umýval mýdlem :-). Ale ikdyby se umyl mýdlem tak měl stejně kondom tak to snad nevadí nebo??..
Díky za názory

My pouzivame 6mes jen pharmatex a nic. Planujem mimco v lete

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital