Spermiogram Plzeň - manželka při odběru?

Anonymní
18.8.11 13:03

spermiogram Plzeň - manželka při odběru?

Ahoj, mám na vás dotaz, hlavně na Plzeňačky…

Mám žádanku na spermiogram vypsanou na kožní kliniku FN v Plzni.
Manžel o žádanku stál, snažíme se už delší dobu a tak to vyšetření podstoupit chce.
Problém je pouze jedna věc - sám masturboval naposled někdy před cca 4 lety, když jsme od sebe ještě bydleli daleko a vídali se málo.
Prostě a jednoduše - má nějaký blok, odpor k tomu, udělat se sám. Takže na spermio půjde, ale chce mě s sebou. Nějak mě nenapadlo se při objednání zeptat, zda je to možný - narazili jsme na to až teď, tak jsem se chtěla zeptat - máte někdo s tímhle zkušenost?

Jsem ráda, že se k tomu staví tak, že vyšetření chce a nechci ho zbytečně stresovat tím, že mu to pak samotnému prostě nepůjde… Díky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
18.8.11 13:09

nevím jak je to v Plzni ale co jsem slyšela, tak je to normální, že tam chodí pomáhat i manželky, a nejenom tady u nás, myslím, že to není problém :kytka:
at vám to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
18.8.11 13:11

Ahoj. Taky jsem ještě neslyšela o tom, že by to někde nešlo :nevim: Na prvním spermio jsem taky byla s přítelem a zítra jdeme znova jinam, ale už mě ani nenapadlo přemýšlet, že bych tam nemohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
18.8.11 13:12

kamarádka byla v plzni na spermiu (ale teda nevím kde přesně) a pokud vím, tak asistovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.11 13:28

pokud je to do fakultky na Bory, tak tam se asistovat muze:-)) ale prostor je vcelku malicky ( byvala komora???)

• Citovat
  • Upravit
35029
18.8.11 13:30
Mar__tanka1983 píše:
kamarádka byla v plzni na spermiu (ale teda nevím kde přesně) a pokud vím, tak asistovala :wink:

jo jo :palec: .. byli jsme na Genetice na Nepomucké, tam to nebyl vůbec problém a v Natalartu je to taky běžné :palec: .. s tou žádankou můžeš myslím kam chceš … navíc většinou se dá po domluvě udělat i to, že to provedete doma a pak hned doručíte :-) .. v Natalartu tam mají dokonce i dývko a spoustu cédéček a časopisů :palec:

Příspěvek upraven 18.08.11 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
18.8.11 13:32

S manželem jsme to podstoupila mockrát před každým IVF a na imunu atd… byla jsem normálně sním v kabince. Pokud jde jen o vyšetření tak sestra s mužem to dělali doma a pak přivezli vzorek mněla lahvičku se spermatem v podprsence,aby nevychladla. Je pravda, že před odběrem vajíček a následnému oplodnělí byl manžel sám já byla na sále. Musí to jít všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.11 11:24

Děkuju, není to o prostředí. Úplně doma to být nemusí, navíc to máme do Plzně kousek a tu hodinu bysme stíhali asi jen tak tak… Jde jenom o to, abych mu mohla „pomoct“…

Jinak Anonymní - jojo, je to do fakultky na Bory :-) .

A s žádankou můžeme kamkoli? I když je psaná konkrétně pro to jedno pracoviště? :?:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.11 10:59

Tak děkuju za příspěvky, dneska jsem tam volala a přeobjednávala termín, tak jsem se na to oficiálně i zeptala. Sice upozorňovala, že tam je malinká místnůstka, ale že to není problém, takže super.

Jinak děkuju za rady! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
prada11
8.10.13 08:48

Dobrý den. Nemáte telefon na tu kožní kliniku? Na ten spermiogram? Nikde to nemůžu najít. Mockrát děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex