Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nevím jak je to v Plzni ale co jsem slyšela, tak je to normální, že tam chodí pomáhat i manželky, a nejenom tady u nás, myslím, že to není problém ![]()
at vám to dobře dopadne ![]()
Ahoj. Taky jsem ještě neslyšela o tom, že by to někde nešlo
Na prvním spermio jsem taky byla s přítelem a zítra jdeme znova jinam, ale už mě ani nenapadlo přemýšlet, že bych tam nemohla ![]()
kamarádka byla v plzni na spermiu (ale teda nevím kde přesně) a pokud vím, tak asistovala ![]()
pokud je to do fakultky na Bory, tak tam se asistovat muze:-)) ale prostor je vcelku malicky ( byvala komora???)
Mar__tanka1983 píše:
kamarádka byla v plzni na spermiu (ale teda nevím kde přesně) a pokud vím, tak asistovala
jo jo
.. byli jsme na Genetice na Nepomucké, tam to nebyl vůbec problém a v Natalartu je to taky běžné
.. s tou žádankou můžeš myslím kam chceš … navíc většinou se dá po domluvě udělat i to, že to provedete doma a pak hned doručíte
.. v Natalartu tam mají dokonce i dývko a spoustu cédéček a časopisů ![]()
Příspěvek upraven 18.08.11 v 13:35
S manželem jsme to podstoupila mockrát před každým IVF a na imunu atd… byla jsem normálně sním v kabince. Pokud jde jen o vyšetření tak sestra s mužem to dělali doma a pak přivezli vzorek mněla lahvičku se spermatem v podprsence,aby nevychladla. Je pravda, že před odběrem vajíček a následnému oplodnělí byl manžel sám já byla na sále. Musí to jít všude.
Děkuju, není to o prostředí. Úplně doma to být nemusí, navíc to máme do Plzně kousek a tu hodinu bysme stíhali asi jen tak tak… Jde jenom o to, abych mu mohla „pomoct“…
Jinak Anonymní - jojo, je to do fakultky na Bory
.
A s žádankou můžeme kamkoli? I když je psaná konkrétně pro to jedno pracoviště? ![]()
Tak děkuju za příspěvky, dneska jsem tam volala a přeobjednávala termín, tak jsem se na to oficiálně i zeptala. Sice upozorňovala, že tam je malinká místnůstka, ale že to není problém, takže super.
Jinak děkuju za rady! ![]()
Dobrý den. Nemáte telefon na tu kožní kliniku? Na ten spermiogram? Nikde to nemůžu najít. Mockrát děkuji.
Ahoj, mám na vás dotaz, hlavně na Plzeňačky…
Mám žádanku na spermiogram vypsanou na kožní kliniku FN v Plzni.
Manžel o žádanku stál, snažíme se už delší dobu a tak to vyšetření podstoupit chce.
Problém je pouze jedna věc - sám masturboval naposled někdy před cca 4 lety, když jsme od sebe ještě bydleli daleko a vídali se málo.
Prostě a jednoduše - má nějaký blok, odpor k tomu, udělat se sám. Takže na spermio půjde, ale chce mě s sebou. Nějak mě nenapadlo se při objednání zeptat, zda je to možný - narazili jsme na to až teď, tak jsem se chtěla zeptat - máte někdo s tímhle zkušenost?
Jsem ráda, že se k tomu staví tak, že vyšetření chce a nechci ho zbytečně stresovat tím, že mu to pak samotnému prostě nepůjde… Díky…