Spermiogram v Brně - kam jít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
347
14.12.11 15:40

Spermiogram v Brně - kam jít?

Ahoj holky, prosím poraďte mi kam mám objednat přítele na spermiogram v Brně. Máme žádanku od doktora. Samozřejmě se mu tam moc nechce jít, tak aby ho to neodradilo hned na začátku. Hledám něco s dobrým lidským přístupem, kde bych se případně pak léčila i já + fajn prostředí + aby z nás jen netahali peníze + aby se dlouho nečekalo. :oops: Dívala jsem se do jiných diskusí na CAR v Brně a reference na ně, ale nenašla jsem moc aktuální komentáře, tak proto zakládám novou diskusi. Díky za rady a tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
740
14.12.11 16:28

Ahoj, nás moje MUDra rovnou poslala na veterinu, nez do CARu :mrgreen: .Dle jejich slov diky slechteni plemen maji lepsi pristroje na vysetreni pro zvirata nez jsou v nemocnicich pro lidi :roll: Pristup nic moc, zadna fesna kabinka,jen obyc zachod a jeste se tam zrovna tlacila uklizecka, ale pan profesor, se kterym jsme pak vyplnovali dotaznik byl fajn.
Takze pokud si troufnete, tak je to Referenční laboratoř SVS pro spermatologii a andrologii pod Výzkumným ústavem veterinárního lékařství, Hudcova 70, Brno - Medlánky?
dělá to Prof. MVDr Věžník, telefon na něj bohužel nemám, třeba něco najdete na netu. Každopadně z výsledků jsme byly paf oba - dle vyšetření bylo dobrých jen 6,5% - ale i to nam stacilo ktem 2 kusum, co uz nam tu behaji.
Drzte se, obcas jsou uz jen ta vysetreni divocina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.12.11 16:49

Ahoj, myslim, ze je to docela jedno. Mm byl minuly mesic v Repromede na Vinicni. Jako moc nadsene tam nesel, ale pry vsechno v pohode a dr, ktery mu pak vysvetloval vysledky byl pry velmi mily. A myslim, ze tam pak vubec ty nemusis, pokud by se ti zdali drahy a muzes jit kamkoliv jinam. Sestra se svagrem chodili na obilnak a taky spokojenost. Hlavne tam pry prave nerejzujou penize. Ale zase to tam neni nijak nadherny, proste jako v nemocnici. Drzim pesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.12.11 17:48
..to s tou veterinou zní teda fakt divoce. :D Díky moc za příspěvek, jsem zvědavá co napíšou ostatní. :mavam:
jezek1 píše:
Ahoj, nás moje MUDra rovnou poslala na veterinu, nez do CARu :mrgreen: .Dle jejich slov diky slechteni plemen maji lepsi pristroje na vysetreni pro zvirata nez jsou v nemocnicich pro lidi :roll: Pristup nic moc, zadna fesna kabinka,jen obyc zachod a jeste se tam zrovna tlacila uklizecka, ale pan profesor, se kterym jsme pak vyplnovali dotaznik byl fajn.
Takze pokud si troufnete, tak je to Referenční laboratoř SVS pro spermatologii a andrologii pod Výzkumným ústavem veterinárního lékařství, Hudcova 70, Brno - Medlánky?
dělá to Prof. MVDr Věžník, telefon na něj bohužel nemám, třeba něco najdete na netu. Každopadně z výsledků jsme byly paf oba - dle vyšetření bylo dobrých jen 6,5% - ale i to nam stacilo ktem 2 kusum, co uz nam tu behaji.
Drzte se, obcas jsou uz jen ta vysetreni divocina :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.12.11 19:19

Ahoj Janeto, díky za odpověď. ;) Dívala jsem se na ceník a už bychom neměli nic za spermiogram doplácet, když máme žádanku, že?

janeto píše:
Ahoj, myslim, ze je to docela jedno. Mm byl minuly mesic v Repromede na Vinicni. Jako moc nadsene tam nesel, ale pry vsechno v pohode a dr, ktery mu pak vysvetloval vysledky byl pry velmi mily. A myslim, ze tam pak vubec ty nemusis, pokud by se ti zdali drahy a muzes jit kamkoliv jinam. Sestra se svagrem chodili na obilnak a taky spokojenost. Hlavne tam pry prave nerejzujou penize. Ale zase to tam neni nijak nadherny, proste jako v nemocnici. Drzim pesti!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.12.11 19:36

kiwio jojo hradi to pojistovna. Tou cenou jsem myslela, kdyby ses musela treba v CARu lecit ty nebo jit na IVF a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.12.11 10:13

Dobré dopoledne, holky. :) Pokud máte ještě někdo zkušenosti, písněte mi k tématu, prosím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katulice27
15.12.11 15:34

Tak můj byl také v Repromedě - a přežil:-) Nejprve teda tvrdil, že horší jak u zubaře, ale myslim, že to překonal. Prý je tam malá místnost s gaučem, umyvadlem a časopisama, údajně příjemné prostředí. A jak píšeš - nedoplácel nic, jelikož měl žádanku. My jsme teda tu žádanku měli od mé gynekoložky už přímo do té Repromedy díky přístupu a parkování. Jinak kamarádky přítel taky nikam nechtěl jít, tak to vyřešila s obilňákem - bydlí kousek - vyzvedla si tam kelímek, odběr provedli ráno doma a ona to tam do 20minut osobně odnesla.

• Citovat
  • Upravit
5545
15.12.11 15:41

Manzel byl poprve v Repromede. Meli tam malou kabinku se sedackou, umyvadlem a par casaku. Pak jsme presli do Reprofitu a manzel si chvalil, ze tam je to mnohem lepsi. V Reprofitu uz jsme zustali a absolvovali jsme tam 2 IVF. Maji super pristup. Vysetreni spg a veskere konzultace byly zdarma, plati se jen za samotny zakrok, cenik maji myslim na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.12.11 20:39

Jedna uživatelka mi taky doporučovala Reprofit. Volala jsem tam, nebyl by problém si vzít kalíšek a pak do hodiny dovést vzorek. Vzhledem k tomu, že můj má Vojenskou pojišťovnu, tak by ale musel spermio platit - nemají s ní smlouvu. Myslím říkali 800 Kč. Což je sice dost peněz, co už, ale v současné době mám největší problém ho vůbec někam na to vyšetření dostat. :(

bubli píše:
Manzel byl poprve v Repromede. Meli tam malou kabinku se sedackou, umyvadlem a par casaku. Pak jsme presli do Reprofitu a manzel si chvalil, ze tam je to mnohem lepsi. V Reprofitu uz jsme zustali a absolvovali jsme tam 2 IVF. Maji super pristup. Vysetreni spg a veskere konzultace byly zdarma, plati se jen za samotny zakrok, cenik maji myslim na internetu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milan33
5.3.13 15:28

Reprofit

Na základě zdejších doporučení jsem se objednal do Reprofitu. Paní v telefonu příjemná. Cena pro samoplátce 500,–, což je v rámci Brna asi jedna z nejnižších (aspoň pokud jsem viděl na webu). Jak to probíhá nevím, jdu tam až příští týden :)

• Citovat
  • Upravit
10.3.13 11:01

My byli v Repromede, na Vinicni, pristup v pohode, vyzvedla jsem kelimek,, domluvila termin a pak uz pritel dovezl jen vzorek (musi se stihnout hodinu po odbru), coz u nas byla docela adrenalin jizda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.2.15 16:04

Manžel se pro představu nechal před časem otestovat na andrologii v Heliosu (ul. Štefánikova), Potěší, že základní spermiogram byl zadarmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí