IVF Leden 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2578
12.12.11 19:32

IVF Leden 2012

pro všechny, kdo se v lednu chystají na IVF a hledají spřátelené duše.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
6410
12.12.11 19:39

Ahoj Petři :mavam:

Snad budu patřit taky do ledna 2012 :) Hodně bude záležet na tom, kdy mi přijde první MS. Pravděpodobně podle dr. na konci prosince, takže leden bude aktuální :) U nás by to bylo první IVF. Nic jiného nám ani nezbývá…viz můj podpis :mavam:

• načítám...
2578
12.12.11 19:44

Ahoj Maruško, vítám :mavam: , tak budu doufat, že to v prosinci dorazí a v lednu do toho půjdem spolu. Mně taky nic jiného než IVF nezbývá, takže v tom nejseš sama. :hug:

• načítám...
2578
12.12.11 19:51

už se docela těším, zase se začně něco dít :dance: Jestli se můžu zeptat, co znamená konzultace v EF? Pro co je to zkratka? Řekla bych, že máme téměř stejnou diagnózu, sice ještě vejcovody mám, ale jsou mi k ničemu :cert:

• načítám...
6410
12.12.11 20:32

EF :lol: to mi nedošlo… zkratka jednoho CARu v Ostravě :lol: Letos nové centrum Eurofertil :) Tak to musím opravit :think: V kterém městě jsi ty?

• načítám...
2578
12.12.11 21:03

já jsem z PH, ale zkušenosti mám i s carem v Brně a v Pardubicích. Pro dnešek končím zítra musím brzy vstávat, takže dobrou a zase brzo tady na viděnou. Uvidíme jak rychle tu holky na IVF na leden posbíráme :D hezký večer :mavam:

• načítám...
1610
12.12.11 21:50

ahoj holky :-)) muzu k Vam?? tak mne take ceka IVF leden - unor..mam to podobne, v prosinci cekam ms a snad se to rozbehne..Je to me 2 IVF - prvni bylo v srpnu a bohuzel nevyslo..jak jste na tom vy?

• načítám...
1166
12.12.11 21:56

Ahoj holky,

tak ja se taky pridavam. Zalozila jsem vlakno 1.IVF listopad, prosinec,ale nakonec jdu az v lednu. Teda podle MS, tak uvidime.

• načítám...
6410
12.12.11 22:41

Ahoj holky :mavam: je fajn, že existuje to virtuální spojení :potlesk: :palec: Konečně na to (aspoň já) nejsme sami. Můj manža chudák pořád dokola poslouchá, jak se těším :lol: Byla to hlavně jeho iniciativa, protože já jsem po tom druhém těhotenství a opět mimoděložním byla fakt na dně. 23.11. mi odstranili druhý vejcovod a 24.11. už jsem volala do CARu :D No a teď se prostě na to naše 1.IVF fakt těšíme :dance:

• načítám...
6410
12.12.11 22:44

Aduli, píšeš 2. IVF. A můžu se zeptat, využili jste při 1. všechno? Jako AH, ICSI atd.? My to chvíli zvažovali a taky tím, že jdeme na první, tak už s námi řešil, že si máme rozmyslet, jestli (pokud bude vše ok), budeme chtít zavádět jedno nebo dvě… Kvůli té novele zákona :nevim:

• načítám...
2578
13.12.11 18:46

ahojda holky, všem hezký večer a vítám adulínu (to budeš asi Adélka, viď :) a mapose. Maruš taky už se těším, už aby to bylo co? Jinak je to mé druhé IVF. V tom prvnim jsme měly ICSI (manža má blbý spermie)
Jaká novela zákona???????? To nevím, …

• načítám...
2578
13.12.11 18:53

chtěla jsem to dát do popisku k diskuzi, ale pak jsem na to nějak zapomměla. Chtěla bych tu diskuzi v lednu uzamknout, jelikož si myslím, že tu nepíšeme o receptech na buchty, ale o celkem soukromých věcech. Každopádně do konce prosince to necháme, jak to je, uvidíme, kolik holek se k nám přidá. V lednu to zamknem a pak samozřejmě kdokoliv se bude chtít přidat, tomu přístup bude umožněn. Tak doufám, že mě teď neroztrháte … :D

• načítám...
6410
13.12.11 18:55

Ahoj Petři,

tak mám pocit, že tebe se to týkat nebude. My jdeme teprve na první… A ta novela je prý platná od dubna 2012 a máme se rozhodnou, jestli „pojedeme po staru“ tzn. 3 „placené“ pokusy IVF a zavádět dvě embryjka a nebo 4 „placené“ pokusy, ale první dva pokusy pouze se zaváděním jednoho embryjka. (placené dávám do uvozovek úmyslně, protože mi přijde zavádějící říkat, že je to zadarmo :) )

No, každopádně jsem ráda, že to stihneme a můžeme ještě „po staru“. Protože pravděpodobnost, že to výjde je prostě vyšší :palec:

• načítám...
6410
13.12.11 18:55

To je rozumné :hug: :palec:

petra999 píše:
chtěla jsem to dát do popisku k diskuzi, ale pak jsem na to nějak zapomměla. Chtěla bych tu diskuzi v lednu uzamknout, jelikož si myslím, že tu nepíšeme o receptech na buchty, ale o celkem soukromých věcech. Každopádně do konce prosince to necháme, jak to je, uvidíme, kolik holek se k nám přidá. V lednu to zamknem a pak samozřejmě kdokoliv se bude chtít přidat, tomu přístup bude umožněn. Tak doufám, že mě teď neroztrháte … :D
  • načítám...
2578
13.12.11 18:58

tak to jsem vůbec nevěděla :roll: no ty jo. To je fajn, že jsi to ještě stihla. 2 jsou určitě lepší.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+