Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
pro všechny, kdo se v lednu chystají na IVF a hledají spřátelené duše.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Petři ![]()
Snad budu patřit taky do ledna 2012
Hodně bude záležet na tom, kdy mi přijde první MS. Pravděpodobně podle dr. na konci prosince, takže leden bude aktuální
U nás by to bylo první IVF. Nic jiného nám ani nezbývá…viz můj podpis ![]()
Ahoj Maruško, vítám
, tak budu doufat, že to v prosinci dorazí a v lednu do toho půjdem spolu. Mně taky nic jiného než IVF nezbývá, takže v tom nejseš sama. ![]()
už se docela těším, zase se začně něco dít
Jestli se můžu zeptat, co znamená konzultace v EF? Pro co je to zkratka? Řekla bych, že máme téměř stejnou diagnózu, sice ještě vejcovody mám, ale jsou mi k ničemu ![]()
EF
to mi nedošlo… zkratka jednoho CARu v Ostravě
Letos nové centrum Eurofertil
Tak to musím opravit
V kterém městě jsi ty?
já jsem z PH, ale zkušenosti mám i s carem v Brně a v Pardubicích. Pro dnešek končím zítra musím brzy vstávat, takže dobrou a zase brzo tady na viděnou. Uvidíme jak rychle tu holky na IVF na leden posbíráme
hezký večer ![]()
ahoj holky
muzu k Vam?? tak mne take ceka IVF leden - unor..mam to podobne, v prosinci cekam ms a snad se to rozbehne..Je to me 2 IVF - prvni bylo v srpnu a bohuzel nevyslo..jak jste na tom vy?
Ahoj holky,
tak ja se taky pridavam. Zalozila jsem vlakno 1.IVF listopad, prosinec,ale nakonec jdu az v lednu. Teda podle MS, tak uvidime.
Ahoj holky
je fajn, že existuje to virtuální spojení
Konečně na to (aspoň já) nejsme sami. Můj manža chudák pořád dokola poslouchá, jak se těším
Byla to hlavně jeho iniciativa, protože já jsem po tom druhém těhotenství a opět mimoděložním byla fakt na dně. 23.11. mi odstranili druhý vejcovod a 24.11. už jsem volala do CARu
No a teď se prostě na to naše 1.IVF fakt těšíme ![]()
Aduli, píšeš 2. IVF. A můžu se zeptat, využili jste při 1. všechno? Jako AH, ICSI atd.? My to chvíli zvažovali a taky tím, že jdeme na první, tak už s námi řešil, že si máme rozmyslet, jestli (pokud bude vše ok), budeme chtít zavádět jedno nebo dvě… Kvůli té novele zákona ![]()
ahojda holky, všem hezký večer a vítám adulínu (to budeš asi Adélka, viď
a mapose. Maruš taky už se těším, už aby to bylo co? Jinak je to mé druhé IVF. V tom prvnim jsme měly ICSI (manža má blbý spermie)
Jaká novela zákona???????? To nevím, …
chtěla jsem to dát do popisku k diskuzi, ale pak jsem na to nějak zapomměla. Chtěla bych tu diskuzi v lednu uzamknout, jelikož si myslím, že tu nepíšeme o receptech na buchty, ale o celkem soukromých věcech. Každopádně do konce prosince to necháme, jak to je, uvidíme, kolik holek se k nám přidá. V lednu to zamknem a pak samozřejmě kdokoliv se bude chtít přidat, tomu přístup bude umožněn. Tak doufám, že mě teď neroztrháte … ![]()
Ahoj Petři,
tak mám pocit, že tebe se to týkat nebude. My jdeme teprve na první… A ta novela je prý platná od dubna 2012 a máme se rozhodnou, jestli „pojedeme po staru“ tzn. 3 „placené“ pokusy IVF a zavádět dvě embryjka a nebo 4 „placené“ pokusy, ale první dva pokusy pouze se zaváděním jednoho embryjka. (placené dávám do uvozovek úmyslně, protože mi přijde zavádějící říkat, že je to zadarmo
)
No, každopádně jsem ráda, že to stihneme a můžeme ještě „po staru“. Protože pravděpodobnost, že to výjde je prostě vyšší ![]()
To je rozumné
![]()
petra999 píše:
chtěla jsem to dát do popisku k diskuzi, ale pak jsem na to nějak zapomměla. Chtěla bych tu diskuzi v lednu uzamknout, jelikož si myslím, že tu nepíšeme o receptech na buchty, ale o celkem soukromých věcech. Každopádně do konce prosince to necháme, jak to je, uvidíme, kolik holek se k nám přidá. V lednu to zamknem a pak samozřejmě kdokoliv se bude chtít přidat, tomu přístup bude umožněn. Tak doufám, že mě teď neroztrháte …
tak to jsem vůbec nevěděla
no ty jo. To je fajn, že jsi to ještě stihla. 2 jsou určitě lepší.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat