Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já bych taky chtěla pejska, teď si ho dovolit nemůžu kvůli práci a kočičce, ale jednou ho s mojím plánujeme. ![]()
sisi a jakýho, jestli se můžu zeptat, máš vybranou rasu, my máme výmarského ohaře, hodně temperamentní, ale milující, manžel říká - to není lovecké plemeno, ale válecí plemeno ![]()
a myslíš, že pak s kočičkou by se nesnesli? když bude štěndo, tak určo jo
..až jednou naplánujete ![]()
maruško, tak to je pravda! I když jsem si říkala, co když to tam zamění?? taky jsme se bavili ze srandy s manžou..jestli jednou porodíš černouška!
tak moje rasa je kavalír king charles španěl, ale z praktického hlediska bych chtěla jorkšírka(nelíňá). Ta naše kočička by toho pejska utýrala, ale naštěstí se budem stěhovat tak zůstane tatínkovi ![]()
Já jsem se taky ptala, jestli se nemůže stát omyl
Ale prý ne, tak jim věřím ![]()
adulina píše:
maruško, tak to je pravda! I když jsem si říkala, co když to tam zamění?? taky jsme se bavili ze srandy s manžou..jestli jednou porodíš černouška!
jj to já taky! Je pravda, i po kultivaci, když mně zaváděli při prvním IVF - jak jsem tam ležela, tak mně ukázali kultivační misku s mým jménem a rodným číslem..jako, že to jsou ty moje!!! tak snad joooo ![]()
Holky, já se poprvé po pěti letech nemůžu dočkat té MS
Pořád čekám a čekám a pořád nic…
No, tak teď nevím jak ti odpovědět
Protože (to mám v podpisu) moje poslední MS byla 13.10. Pak potvrzeno těhu a v 6tt potvrzeno mimoděložní
No a teď čekám až přijde ![]()
maruško, prosím Tě, jsem total nechápající…kde máš ten popis? tak to promin, vubec nevím, kde ho najdu..
to si na začátku diskuze, pod názvem najdeš …zapnout podpisy
začíná to fotoalbum atd. Našla jsi? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat