Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
vítám nove prichozi
marusko, no tedy jasan, zustan..ja tedy take budu mit ET zacatkem unora..
ted ta antikopcepce, a pak az do dostanu tak stimulace..a vychazi to na unor..tak doufam, ze to holky neva?????
a jak se mate?
Ahoj robky ![]()
Niky a Bery to jsme se tu hezky srazily ![]()
Maru mosíš zostat
šak mě to vychází na konec ledna začátek února a vidím to na ten únor páč ta mrcha zas asi nedorazí ![]()
Ahoj holky
, my jsme na úplném začátku. Takže manža má za sebou SPG (mimochodem výborný
) a já jsem čekala na MS… konečně přišla, ale na krev kvůli HP jsem to nestihla, protože v CARu teď nikdo není. Takže až příští no. Nevíte někdo, nebo nevzpomínáte si, za jak dlouho jsou výsledky HP?
Sisi137 píše:
Ahoj robky
Niky a Bery to jsme se tu hezky srazily
Maru mosíš zostatšak mě to vychází na konec ledna začátek února a vidím to na ten únor páč ta mrcha zas asi nedorazí
Marruš píše:
Ahoj holky, my jsme na úplném začátku. Takže manža má za sebou SPG (mimochodem výborný
) a já jsem čekala na MS… konečně přišla, ale na krev kvůli HP jsem to nestihla, protože v CARu teď nikdo není. Takže až příští no. Nevíte někdo, nebo nevzpomínáte si, za jak dlouho jsou výsledky HP?
Holky,
taky přeju krásné Vánoce a taky pevné nervy a hoooodně lásky ![]()
Holky samozřejmě se přidávám k přáním krásných svátků, v novém roce hlavně zdraví, lásku a miminka ![]()
ahoj holky nějak jsem nestihala zajít poprát…takze taky Vám přeji jeste povanocni pohodicku a do nového roku 2012 vše nej nej a hlavne to miminko!!!! ![]()
dnes razime na 5 dni na hory
tak se mooooc tesim! uzivejte volna, jestli mate a mejte se! ![]()
Zdravím z rachoty ![]()
Tak já zítra jdu na tu kontrolu před IVF a asi už vyfásnu ty hormony. o víkend by měla mrcha dorazit tak začne hned pícháníčko ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jsme se vrátili z hor a přežili Silvestr
No a za chvíli vyrazím do práce i já ![]()
A taky se musím objednat na kontrolu před IVF a počkat na MS, pak konečně můj hormonální profil a pak šup na to
To bude rok ![]()
držím všem palce, ať nám to vyjde a máme všeho dostatek, hlavně zdravíčka ![]()
Ahoj holky, to se nám to pěkně rozjíždí ![]()
Já jedu zítra do caru kvůli papírům na pojišťovnu a koncem ledna bych měla začat píchat
jsem se bála, že mi to endokrinolog nedovolí páč mám tsh a dolní hranici, ale je to v pohodě a prý vhodná hodnota, kdybych otěhotněla ![]()
No Sisi tak to je gůůůůt
Já tam zítra taky razím tak jsem zvědavá. Hlavně jsem zvědavá kdy se mrcha uráčí přijít. No bylo by úplně nejlepší kdyby třeba nepřišla vůbec kvůli těhu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat