IVF Leden 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1610
22.12.11 19:10

vítám nove prichozi :-))) marusko, no tedy jasan, zustan..ja tedy take budu mit ET zacatkem unora.. 8o ted ta antikopcepce, a pak az do dostanu tak stimulace..a vychazi to na unor..tak doufam, ze to holky neva????? :-) a jak se mate?

• načítám...
16732
22.12.11 21:00

Ahoj robky :lol:
Niky a Bery to jsme se tu hezky srazily :mrgreen:
Maru mosíš zostat :pankac: šak mě to vychází na konec ledna začátek února a vidím to na ten únor páč ta mrcha zas asi nedorazí :cert:

• načítám...
6410
23.12.11 07:47

Ahoj holky :mavam: , my jsme na úplném začátku. Takže manža má za sebou SPG (mimochodem výborný :dance: ) a já jsem čekala na MS… konečně přišla, ale na krev kvůli HP jsem to nestihla, protože v CARu teď nikdo není. Takže až příští no. Nevíte někdo, nebo nevzpomínáte si, za jak dlouho jsou výsledky HP?

• načítám...
Nika Shams
23.12.11 09:24
Ahoj Sisi :mrgreen:
Sisi137 píše:
Ahoj robky :lol:
Niky a Bery to jsme se tu hezky srazily :mrgreen:
Maru mosíš zostat :pankac: šak mě to vychází na konec ledna začátek února a vidím to na ten únor páč ta mrcha zas asi nedorazí :cert:
  • Upravit
Nika Shams
23.12.11 09:25
Ahojky Maruš :-) Ten spg to je super :palec: Výsledky HP jsou cca do 10-ti dnů pokud si dobře vzpomínám.
Prima den a žádnej stres holky :hug:
Marruš píše:
Ahoj holky :mavam: , my jsme na úplném začátku. Takže manža má za sebou SPG (mimochodem výborný :dance: ) a já jsem čekala na MS… konečně přišla, ale na krev kvůli HP jsem to nestihla, protože v CARu teď nikdo není. Takže až příští no. Nevíte někdo, nebo nevzpomínáte si, za jak dlouho jsou výsledky HP?
  • Upravit
Nika Shams
23.12.11 09:28

Krásné Vánoce

a v novém roce jen štěstíčko a pokud možno pupíky :-)

• Upravit
6410
23.12.11 10:59

Holky,

taky přeju krásné Vánoce a taky pevné nervy a hoooodně lásky :hug:

• načítám...
16732
23.12.11 12:06

Holky samozřejmě se přidávám k přáním krásných svátků, v novém roce hlavně zdraví, lásku a miminka :kytka:

• načítám...
1610
26.12.11 11:09

ahoj holky nějak jsem nestihala zajít poprát…takze taky Vám přeji jeste povanocni pohodicku a do nového roku 2012 vše nej nej a hlavne to miminko!!!! :-)
dnes razime na 5 dni na hory :-)tak se mooooc tesim! uzivejte volna, jestli mate a mejte se! :-)

• načítám...
1610
1.1.12 21:44

ahoj holky :mavam: tak kdepak jste?? jak se mate? :)

• načítám...
5551
2.1.12 07:35

Zdravím z rachoty :mavam:
Tak já zítra jdu na tu kontrolu před IVF a asi už vyfásnu ty hormony. o víkend by měla mrcha dorazit tak začne hned pícháníčko :dance:

• načítám...
6410
2.1.12 09:18

Ahoj holky :mavam:

tak jsme se vrátili z hor a přežili Silvestr :lol: No a za chvíli vyrazím do práce i já :)

A taky se musím objednat na kontrolu před IVF a počkat na MS, pak konečně můj hormonální profil a pak šup na to :) To bude rok :think:

• načítám...
Nika Shams
2.1.12 13:18

Ahoj holky v novém roce

držím všem palce, ať nám to vyjde a máme všeho dostatek, hlavně zdravíčka :kytka:

• Upravit
16732
2.1.12 14:07

Ahoj holky, to se nám to pěkně rozjíždí :pankac:
Já jedu zítra do caru kvůli papírům na pojišťovnu a koncem ledna bych měla začat píchat :dance: jsem se bála, že mi to endokrinolog nedovolí páč mám tsh a dolní hranici, ale je to v pohodě a prý vhodná hodnota, kdybych otěhotněla :dance:

• načítám...
5551
2.1.12 15:12

No Sisi tak to je gůůůůt :mrgreen: Já tam zítra taky razím tak jsem zvědavá. Hlavně jsem zvědavá kdy se mrcha uráčí přijít. No bylo by úplně nejlepší kdyby třeba nepřišla vůbec kvůli těhu :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+