Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky díky za info, jsem na to celý fakt zvědavá. Po doktorech jsem nikdy nelítala a teď tohle…už mi i docházejí výmluvy v práci, co že to tak najednou, ale s pravdou ven se mi zatím nechce
Teď se tu zády ke kolegyni akorát docela bavim, protože přítel má životní zážitek z odevzdání vzorku na spermiogram, na který dneska odpol jde
…a to jsem mu vylicitovala kalíšek na doma, aby nemusel do „kabinky“. No, asi to taky znáte..
Tak se zatím mějte a hezky sem pište postřehy, ať mám přehled, co mě čeká ![]()
to můj manža chodí v den transferu vždycky na 8 hod ranní odevzdávat sperma, jelikož to máme celkem daleko tak i brzo vstáváme, ve městě zácpa k tomu - klasika - no a manža je pak na tu 8 úplně hotovej. Ještě k tomu je to taková ta sova, co je do noci vzhůru, ale ráno prostě problém. No a chtít po něm v 8:OO nějakou akci … no říká, že už jen jak na to myslí, tak je mu ouvej …
ptewin - se ti vůbec nedivím, že se ti v práci nic vykládat nechce …
Ahoj Petři (jsem si říkala, kdepak asi jsi
)
a taky ahoj všichni ostatní ![]()
My taky nikomu nic neříkáme. Taky se nám moc nechce… No ale konečně jdu příští týden na kontrolu před IVF ![]()
Ahoj holky ![]()
Bery já vyfásla také Oralgutran(nebo tak ňák) ale kdy ho budu píchat nevím, mám rozpis zatím na 8 dní, první ten puregon, 6-tý den k tomu přidám menopur a osmý budu mít kontrolu.
Jinak 20/1 bych měla dostat MS, druhý den jdu na UZV a když to bude ok tak od třetího dne píchám
už se těším, ale zároveň začínám mít strašný strach, aby to dopadlo ![]()
ahoj holky,
Maruško, jo jo je to hukot, sem se akorát vrátila dom a hned leťela do caru a snad když budu mít všechny léky, začnu píchat. Už to máš za pár, příští týden kontrola … takže předpokládám někdy na konci ledna či v únoru IVFko, viď? budu držet palce … Kdy počítáš, že asi tak začneš se stimulkou?
Sisi, neboj … to musí dopadnout … musíme si říkat, že to vyjde …
máme všechny dost podobný diagnózy, no jsem na nás zvědavá, ale pevně věřím, že to vyjde
Bery, kdy začneš se stimulkou?
hezký večer všem. ![]()
Ahoj holky,můžu se k vám připojit? Koncem ledna nás čeká 1.IVF a nechci v tom bejt sama ![]()
ahojda děvčátka,
tak jsem dnes ráno psala adminovi, zda by se mohla uzavřít diskuze. Pokud tomu rozumím dobře, je třeba založit novou diskuzi (to jsem udělala) - jmenuje se IVF Leden_uzav a do ní Admin zkopíruje starou diskuzi a vy (tedy Marruš, adulina, mapos, Sisi137, eetel, puckal, Nika Shams, beryltm, gajanina, Ptewin, Lucienkaaa) - doufám, že jsem na nikoho nezapomněla - do ní dostanete pozvánku případně si zažádáte o vstup. No uvdiíme, co se bude dít a jak dlouho to bude trvat. Jakmile se mi Admin ozve, dám vědět. Zatím pa všem a hezký den. ![]()
Petruš já začínám se stimulkou až dorazí mrcha. Dnes jsem 26DC tak si myslím že o víkendu je tady jak na koni. Jinak já mám zatím rozpis na sedm dní a to 225 jednotek puregonu a sedmý den ještě k tomu injekci toho orangolutranu a sedmý den kontrolní utz.
Sisi proč budeš píchat puregon s menopurem? to mě připadají stejné hormony ![]()
Luci samo že se přidej. Od toho tu jsme abychom si říkali zážitky z natáčení ![]()
Maruš my taky nikomu nic neříkáme, doma ani nevědí, že jsme už jeden pokus měli. ![]()
Ahoj holky ![]()
uzavřít skupinu je fakt super nápad
A Petři, u mě je to tak, že manža už má po spg (ten je výborný) a já mám příští týden tu kontrolu, pak čekám na MS, ta by měla být asi 16.1. pak mi teprve budou brát krev na HP (bohužel, ta první MS na kterou jsem tak čekala přišla přesně na svátky a v CARu nikdo nebyl
) a asi až pak nějak už budu vědět co píchat a jak? Chápu dobře ten postup?
A jak dlouho se čeká na výsledky HP? ![]()
Já jsem fakt na úplném začátku, tak pořádně nevím nic ![]()
Maruš ty výsledky jsou většinou do týdne. Záleží jaký protokol budeš píchat. Jestli dlouhý tak ti prdnou 23DC utlumovací injekci, pak jdeš za čtrnáct dní na kontrolu (do té doby i odmenstruuješ) a tam ti pak řeknou kdy začít a v jaké dávce píchat. Při krátkém začínáš píchat jak dostaneš mrchu někdy 2 - 3 DC.
To je naprd, když se to připlete mezi svátky. Já bych měla už dávno po dalším pokusu IVF kdyby v laborce byli i mezi svátkama ![]()
ahoj holky
vítám nově příchozí
…holky tak nám to za chvíli začíná..já tedy ted v sobotu poslední antiko prášek pak za 5 dní ms, poté diphereline a po 17dnech stimulka..vychází to na začátek února
…a jak se máte? taky u vás tak prší a prší? ![]()
jak se máte?
Můžu se zeptat,mám doma zbytek Gonalu, myslíte, že při nativu bez stimulace mi může malinko pomoct, když si třeba dva dny budu píchat?
Díky a prima den ![]()
ahoj Niko..myslím, že ano, ale raději bych se zaptala dr..zas aby nedošlo k předčasnému prasknutí foliku??? Kdy jdes na ultrazvuk? Když mu to vysvětlíš, tak určo poradi ![]()
adulina píše:
ahoj Niko..myslím, že ano, ale raději bych se zaptala dr..zas aby nedošlo k předčasnému prasknutí foliku??? Kdy jdes na ultrazvuk? Když mu to vysvětlíš, tak určo poradi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat