Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jj já to měla stejně 10 DC..pak jsem to dostala 36 DC..tedy vyvolávačku jsem nedostala, pak různě..nějak v tom mám zmatek..
Ady i Puregon je na folíky, ale proč to dávají dohromady to netušim, ale asi vědí co dělají ![]()
dnes mně jedna známá doporučila Gynex a cytovital, tak uvažuju že to prubnu.
jo tak…
sisi jak dlouho se snažíte? Já už jinou možnost nemám, bohužel jsem měla mimoděložní a vzali mi oba vejcovody
..takže je to na prd. Tak doufám, že to druhé vyjde! ![]()
Sisi, já jsem měla taky doma Gynex. Kámoška mi to doporučila. Ale nevím, jestli to k něčemu bylo
Spíš mám pocit, že jsem prostě udělala všechno pro možnost otěhotnění a stejně to dopadlo druhým mimoděložním. Takže už se těším na 1. IVF
A zatím se jen seznamuju se zkratkama a tak
![]()
No já jsem s přítelem necelé dva roky, půl roku od seznámení jsem šla na laparku, tam mi zjistili endometriózu a neprůchodné vejcovody, dalšího půl roku jsme tomu nechali volný průběh a pak jsem se objednala do CARu.
Adulinko nevěš hlavu, bez vejcovodů máš daleko větší šanci na úspěch ivf než kdybys je tam měla, ale špatné. Říká se, že ten první pokus bývá takový zkušební a druhý bude tutovka ![]()
A jak dlouho se o mimi snačíte vy? Jestli jsi to už psala tak se omlouvám. ![]()
já právě beru jen femidion 800 - hormonalní profil mám ok, sliznici taky, zas nechci brát něco navíc i z důvodu, abych neměla extra posílenou imunitu, prostě normalní..protože ten prednison ji naopak snižuje, aby se embryo uchytilo a tělo ho jako cizí těleso nevypudilo…tedy doufám, že si to myslím dobře
ale jasně, kdyby mně něco vyzkoušeného mělo pomoci, tak proč ne ![]()
Ten gynex je na moc věcí, urovnává hormonální nerovnováhu, normalizuje činnost štítné žlázy, upravuje menstruační cyklus atd…zkus si to vygooglit je toho na netu spousta.
No a ten cytovital je mastička a mimo jiné o něm píšou, že je vhodný pro podporu funkce vaječníků při neplodnosti.
Adulinko, Sisi má pravdu
Bez vejcovodů je to na IVF lepší. Když mi to v CARu dr. řekl, byla jsem nadšená
Protože vím jaké to bez vejcovodů je a psychika je důležitá ![]()
sisi kéž by
..no snažíme se asi 3 roky..ale přirozeně jsem otěhotněla skoro po roce a to mimoděložně, takže laparka, potom nic, takže druhá laparka, jestli je druhý vejcovod ok, a nebyl..takže tak ![]()
jj myslíš si to dobře. Já psala dotaz doktorovi, aby mi poradil o vhodnosti a popřípadě dávkování. Také bych do toho sama nešla. Ale jsou to bylinky a ty by škodit neměly, to mi řekly v caru.
ahoj maruško, no tak snad..je to děsný, po té laparce, i mé kamarádky se ptaly!!! a to jako normálně máš menses? jsem je nejradeji chtela poslat nekam!! at se nauci biologii..
Aduli uvidíš, že teď to dopadne
já si řekla, že po prvním neúspěchu si dám vejcovody odstranit, ale nemám na to sílu a v CARu mi to zatím nenavrhli, takže to nechám tak, když mám teda ještě ty 3 pokusy
Maruš ![]()
sisi tak budeš brát oba přípravky? kouknu na googl a přečtu si!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat