Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
uvidím co mi napíše ten doktor, ale minimálně ten cytovital bych chtěla při té stimulce.
Aduli, MS ještě nemám, ale to proto, že jsem po tom druhém mimoděl. chvíli
Jinak vejcovody nemájí s MS nic společného. Taky to tady neustále někomu vysvětluju. No, to víš, když holky nemají problémy, asi je nezajímá jak jim vlastně funguje tělo
A já mám zase problém s těmi, kdo se mě ptají :„A to teď už jenom adopce, že? A půjdete do toho?“ ..... tak to mě vytáčí
Ale manža mi říká, kašli na ně. Je to jen jejich nevědomost. Je zlatý, ale já jsem na prášky ![]()
adulina píše:
ahoj maruško, no tak snad..je to děsný, po té laparce, i mé kamarádky se ptaly!!! a to jako normálně máš menses? jsem je nejradeji chtela poslat nekam!! at se nauci biologii..
tak to dej vědet
…sisi a změnila jsi CAR? Nebo jsi ve stejném jako u 1 IVF?
koukám jste se pěkně rozjely, to je dobře
Aduli embryjka jsem měla dvě. Taky mně nevysvětlily proč to nedopadlo, prý možná špatné sperma.
Pak jsem byla ještě na KET a to zaváděly 3 embryjka a taky nic.
Koukám jsme se tu sešly s docela podobnýma diagnózama.
Hezký večer, jdu na to balení. pa pa
petra999 píše:
koukám jste se pěkně rozjely, to je dobřeAduli embryjka jsem měla dvě. Taky mně nevysvětlily proč to nedopadlo, prý možná špatné sperma.
Pak jsem byla ještě na KET a to zaváděly 3 embryjka a taky nic.
Koukám jsme se tu sešly s docela podobnýma diagnózama.
Hezký večer, jdu na to balení. pa pa
marusko, no právě, ostatní si myslí, že už nemůžeme mít děti..a proto jsem si pořídili psa..což pejska máme protože zvířata miluju a vždycky jsem ho chtěla!.no někdy to je těžký..ale co, my to zvládneme ![]()
Maruško, no úplně vím o čem mluvíš, ale já už jsem rezignovala a nikomu nic moc nevyprávím. Bavím se o tom s holkama co vím, že něco podobného prodělaly nebo taky zkoušejí IVF. Ono něco bude na tom, kdo nezažil nepochopí. A myslím, že u IVF to platí na 100pro.
Aduli nezměnila, zůstala jsem ve stejném caru, chovají se hezky, mám k nim důvěru. Oni za to nemůžou, že to nevyšlo. Mám pocit, že udělali všechno pro to, aby tomu pomohli ![]()
tak holky já mám čtyři kočičky, právě jedna sedí na stole a furt chce hladit.
A my máme kocoura
a taky ho nemáme „jako náhradu“. A taky jsem slyšela…se vám nedivím, aspoň něco
Ještě že se mám o tom IVF s kým bavit ![]()
Holky, a můj manžel je naprosté sluníčko
Když se ho chlapi ptali, co teď a jak to nese, tak prý jim řekl…:„pánové, já jsem v pohodě, aspoň jako jeden z mála budu mít 100% jistotu, že ten prcek až se narodí je můj“ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat