Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem letos měla zatím taky dva. Jeden naprosto hnusný a jeden byl fajn
A v neděli odpoledne podám zprávu, jak to vypadá s kvalitou dál ![]()
tak to jsem zvědavá
Takže plán na víkend je jasný… ochutnávat a ochutnávat ![]()
ahoj holky
tak ochutnáváte??? My dnes máme předvánoční setkání s kamarády
takže také ochutnáváčka, já raději svařáčka ..tak si dám! Jinak dnes bych měla dostat ms…ale nevypadá to. Někde se toulááá…holky ve čtvrtek se kamarádce narodil chlapeček! je malilinkaty, krásný! jeee já chci taky! krásnou sototu ![]()
Ahoj holky, tak nevim jestli u mě ochutnávačka klapne-včera vánoční večírek a táhly jsme to s kamarádkou do 5 do rána, draci lítali jedna báseň, aj bez větru ![]()
Ahoj, tak se hlásím po fakt šíleném víkendu ![]()
No, přežila jsem, ale už je na čase si uvědomit, že to není jako ve dvaceti
V pátek jsem tak trošku zapila žal s taťkou, sobota byla uklízecí a vzpamatovací
a dneska procházka po vánočních trzích s mamčou a medovinkou
Takže dneska pohodička, zapálit poslední svíčku a těšit se na Vánoce
Holky, přeji hezký večer ![]()
ahoj holky, tak kdepak se vsechny touláte??
je mi jasné, že teď před Vánoci máte fofr…já nějak nestíhám, dárky musím doukoupit, uklidit…noooo je toho hodně
…ale dnes pro mě úžasný to den! Konečně přišla ms
takže začínám brát antikoncepci..pak znova ms , druhý den diphereline, pak stimulace - gonal a bude to!!! jak se máte? co cukroví, napečeno? ![]()
Ahoj Aduli tak to půjdem do druhého ivf skoro zároveň ![]()
Já letos nepeču, dárky nakoupené, dnes mi skončila dovolená tak jsem teď v práci ![]()
zavidim ty dárky, já musím ještě zítra!
tak já dovcu od patku…až 2.1 jdu do práce
sisi a bereš si na ET dovolenou? Já právě přemýšlím, že možná na 3 - 4 dny a pak normálně pracovat..1IVF jsem byla 14 dni doma a myslela jsem, že se zblázním
…to čekání!
Já půjdu určitě na nemocenskou, asi už od stimulky, ale to ještě uvidím-mám tam docela dobré služby tak bych ten týden píchání možná zvládla i pracovně. Já při prvním ivf byla doma 6 týdnů a v pohodě, klidně bych byla dál.
Ahoj Niko
,
určitě můžeš.
A já holky? Můžu zůstat? Termín se mi totiž posunul (díky MS) až na únor ![]()
Marruš píše:
Ahoj Niko,
určitě můžeš.
A já holky? Můžu zůstat? Termín se mi totiž posunul (díky MS) až na únor
Ahoj holky můžu se k Vám taky přidat.
Ahoj Sisi
![]()
Já jdu na konzultaci před druhým ivf 3.1.2012, pokud bude vše oukej tak počkáme na mrchu která by měla dorazit cca do pěti dnů od té kontroly a pak hurá na píchání krátkým protokolem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat