Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
maruško, z toho si nic nedělej..já před nedávnem to samé..teprve jsem se seznamovala se vším a byl to mazec!
a spoustu věcí nevím a dohledávám..ale ICSI urco taky plánujeme..já měla 23 vajíček všechny zralá a jelikož jsme si mysleli, že když má manža sper. OK, tak jsme si dali ICSI pouze 8, a ICSI se oplodnily všechny, a samovolně jen jedno
potom tedy zůstaly pouze čtyři ten čtvrý den..dvě šly do mrazáčku, ale bohužel po rozmražení se nevyvíjeli, takže KET se nekonal…já jen, že určo se ICSI vyplatí! ![]()
Taky si myslím, že nemá smysl čekat, že se „to“ spojí samo. Když už do toho jdeme, tak se vším
Nechci riskovat. Co kdyby
Koukla jsi na ten ceník? Našla jsi to tam? A odkud jsi? To je otázek, co?
![]()
no koukám na to jako puk
..to je zvláštní, že to mají rozdělené, asi každý CAR jinak..já mám PK - prodlouženou kultivaci - 2500 ,–
každé CAR se cenami liší..trošku..ale stejně ve výsledku to vyjde skoro na stejno..maruško, už víš co budeš brát za léky?
Ahojky, tak nás také čeká 1.IVF v lednu
MS má přijít začátkem ledna, tak jdu 2.dc na utz, a budu píchat Gonal 185jedn. + mi ještě sestry píchnou orgalutran, ale ten nevím na co je, nezeptala jsem se. Jdeme do ISCI a asi také do PK, pokud bude co
Teda určitě musí být co, musíme myslet pozitivně
Tak jsem také zvědavá
adulina píše:
každé CAR se cenami liší..trošku..ale stejně ve výsledku to vyjde skoro na stejno..maruško, už víš co budeš brát za léky?
ahoj holky
tak kdepak jste?? my se dnes chystáme na véču
po náročném dni, trocha pohody…co nového?
Ahoj holky ![]()
Teda Aduli ty se máš, já dnes byla na vánočních nákupech a dá se říct, že už mám všecko pořešeno
ale pokouší se o mě nachlazení ![]()
Ahoj holky,
tak manža má po spg
Chtěl jít sám, že prý si přece musí užít „tu kabinku“
Výsledky nemáme, ale zatím je asi nepotřebujeme znát. No a já stáááále jen čekám a čekám na MS ![]()
Aduli, ty se máš. Pohodička, romantika, co? ![]()
Sisi, já už mám taky nakoupeno a dokonce i zabaleno, ale ještě půjdu okouknout vánoční trhy
To máme takový každoroční rituál s mamčou
Svařáček, medovinka a tak
Tak snad případné nachlazení zaženeme tímhle ![]()
ahojky Maruš, já si dnes na trzích dala punč(letos druhý), miluju ho, ale teda zatím jsu velmi zklamaná, oba dva byly fuj hnus ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat