Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tipla bych, že zítra ještě ne, pokud tedy nesídlí ve stejném baráku, tak to budou posílat poštou.
Takhle, nám řekli - a až přijdete na kontrolu za tři týdny, bude to tu na vás čekat. Hodila jsem nešťastnej výraz - a dřív by to, moc prosím, nešlo? A dr. povídá - tak teda přijďte za dvacet minut ![]()
Takže samotné zpracování je velice rychlé, musí to udělat hned, problém může nastat v administrativě a jak do toho začnou montovat poštu… Zkusila bych si je vyprosit přímo s komentářem doktorů z centra, kde to prováděli.
tak sem dnes volala doktorce a výsledky už měla - vše je naprosto ok
taky mi řekla,že te´d když to mám potvrzený,že to musí jít samo
no,uvidíme.ale aspoń víme,že problém je jen u mě a ne u obou
Anonymní píše:
tak sem dnes volala doktorce a výsledky už měla - vše je naprosto ok![]()
![]()
taky mi řekla,že te´d když to mám potvrzený,že to musí jít samo
no,uvidíme.ale aspoń víme,že problém je jen u mě a ne u obou
tak to je dobre
tak hodne stesti ![]()
Zalezi, jak dukladne se spermiogram dela. My jsme meli predbezne vysledky o koncentraci a pohybu jeste ten den, ale morfologie trva dyl, protoze se ty spermie musi nabarvit
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
ahoj holky,píšu anonymně protiže nechci,aby to někdo věděl,kdyby to čet někdo,kdo neví,že se snažíme o mimi… v pátek byl manžel na spermiogramu a řekli nám,že výsledky budou příští týden u mojí doktroky.nevíte náhodou za jak dlouho,jsme strašně napnutý.myslíte,že už by to mohla vědět zítra?