Spermiogram - za jak dlouho výsledky?

Anonymní
2.10.11 23:52

spermiogram - za jak dlouho výsledky?

ahoj holky,píšu anonymně protiže nechci,aby to někdo věděl,kdyby to čet někdo,kdo neví,že se snažíme o mimi… v pátek byl manžel na spermiogramu a řekli nám,že výsledky budou příští týden u mojí doktroky.nevíte náhodou za jak dlouho,jsme strašně napnutý.myslíte,že už by to mohla vědět zítra?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101751
2.10.11 23:59

Tipla bych, že zítra ještě ne, pokud tedy nesídlí ve stejném baráku, tak to budou posílat poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
3.10.11 07:41

Takhle, nám řekli - a až přijdete na kontrolu za tři týdny, bude to tu na vás čekat. Hodila jsem nešťastnej výraz - a dřív by to, moc prosím, nešlo? A dr. povídá - tak teda přijďte za dvacet minut :-)
Takže samotné zpracování je velice rychlé, musí to udělat hned, problém může nastat v administrativě a jak do toho začnou montovat poštu… Zkusila bych si je vyprosit přímo s komentářem doktorů z centra, kde to prováděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
3.10.11 12:29

my je taky mely za dvacet minut :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.11 00:14

tak sem dnes volala doktorce a výsledky už měla - vše je naprosto ok :dance: :dance: :dance: taky mi řekla,že te´d když to mám potvrzený,že to musí jít samo :mrgreen: no,uvidíme.ale aspoń víme,že problém je jen u mě a ne u obou

• Citovat
  • Upravit
6792
4.10.11 11:06
Anonymní píše:
tak sem dnes volala doktorce a výsledky už měla - vše je naprosto ok :dance: :dance: :dance: taky mi řekla,že te´d když to mám potvrzený,že to musí jít samo :mrgreen: no,uvidíme.ale aspoń víme,že problém je jen u mě a ne u obou

tak to je dobre :hug: tak hodne stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 19:37

Zalezi, jak dukladne se spermiogram dela. My jsme meli predbezne vysledky o koncentraci a pohybu jeste ten den, ale morfologie trva dyl, protoze se ty spermie musi nabarvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí