Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den,
léčba neplodnosti je velmi náročná jak po fyzické, tak psychické stránce, což vyplývá nejen z odborné literatury, ale i z internetových diskusí.
Jmenuji Kristýna Kellnerová a v rámci mé diplomové práce na katedře psychologie – Univerzita Karlova se právě tématem léčby neplodnosti a vztahem k psychickému prožívání zabývám. Jsem přesvědčena, že se jedná o téma, které si zaslouží pozornost jak lékařů, tak psychologů a ostatních profesí.
Vím, že žádám o Váš čas, ale bude velkou pomocí pro mě a doufám, že i přínosem k tématu ženské neplodnosti, pokud budete ochotná zapojit se do on-line sběru dat. Jako benefit Vám mohu nabídnout zaslání výsledků jednoho z psychologických dotazníků (v případě Vašeho zájmu). Všechna data jsou anonymní a budou sloužit pouze k výzkumným účelům! Pokud si nebudete přát výsledky dotazníku, nemusíte vyplňovat žádné identifikační údaje.
Na následující adrese můžete on-line vyplnit
dotazníky .
http://invitro.invivo.cz/…nost-vyzkum/
Dotazníky jsou určeny ženám, které aktuálně podstupují léčbu neplodnosti.
Předem děkuji za spolupráci!
Kristýna Kellnerová
studentka psychologie na Filosofické Fakultě Univerzity Karlovy
prave jsem vyplnila Vas dotaznik, pusobil na mne trochu zmatene a pripadalo mi ze se tam otazky opakovaly, ale moc psychologii vpodstate nerozumim, hlavne jsem rada ze se nekdo zabyva touto otazkou, ja jsem zcela na dne z lecby neplodnosti a hlavne z cekani po embryo transferu, mam stavy kdy hledam duvody i u boha ![]()
![]()
Dobrý den,
chtěla bych poděkovat všem ženám, které vyplnily dotazníky i za reakci marketky76.
Výsledky mé práce jsou dostupné v mé diplomové práci. Pro ty, kteří mají přístup do databáze knihoven UK, je možno je shlédnout na internetu, jinak v knihovně Celetná 20, v Praze. Jedná se o knihovnu Katedry psychologie FF UK.
Přeji Vám všem mnoho štěstí!
Kristýna