Spí jenom na zádech

203
19.4.13 11:18

Spí jenom na zádech

Ahoj holky, potřebuji poradit. Můj 3měsíční chlapeček neusne jinak než na zádech. V porodnici spinkal hezky na boku ale někdy okolo 2m. prostě už jenom ty záda. Dr jsem se včera ptala protože nechci aby měl sleženou,,šišatou,, hlavičku a řekla mi že to určitě mít nebude. Já nevím ale stejně mám pocit když bude pořád ležet ve stejné poloze tak ji sleženou mít bude…(nebo je to možná můj pocit)budu ráda za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
19.4.13 11:19

Moje dite spalo vzdy jen na zadech…ja spim celej zivot na zadech…nikdo z nas nic sisatyho nema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.4.13 11:22

@mikitaa :-D no mi už teď příjde že ji má trošku jako šišku když je pořád na těch zádech ale to už si asi vsugeruju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
19.4.13 11:24

@Domiik87 Náš malej taky spinká je na zádech, hlavičku má pravda pořád trochu slehlou, ale to se lepší den ode dne, stačí aby byl přes den hodně na bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.4.13 11:25

Všechny děti spali na zádech, jako novorozenci měli hlavičku na jednu čidruhou stranu, aby případný blinkanec odtekl, pak si začli vrtět hlavou sami. Přiznávám, že polohování nemám ráda, dítě se samo napolohuje, až na to motoricky má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.4.13 11:29

Řeším to protože přeci to je chlapeček a vlasy mu to pak tolik nezakryjou jako holčičce…ale snad pak jak více bude na bříšku to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
19.4.13 11:31

Malej spal na zádech do 5 měsíce. Hlavu má ok. Teď je mu 6 měsíců a už se nastaví sám, usíná nejradši na boku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
19.4.13 11:33

@Domiik87 Malý mi taky spal od narození na zádech a problém se slehlou hlavičkou nemáme. Teda ukládala jsem ho na bok kvůli blinkání, ale stejně byl okamžitě na zádech. Jakmile se začal přetáčet, polohuje se sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.4.13 11:33

@Tereza1986 Děkuji jsem o něco klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.4.13 11:35

@LucciaMaty no taky dám na bok ale sám se dokáže stejně otočit na záda. a když mu to náhodou nejde tak řev po celém době :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.4.13 11:36

@Domiik87 dcera taky spala na zádech, hlavu mělqa věčně stočenou k jedné straně a trochu šišatou ji měla.. Ale dost rychle se jí to spravilo po půl roce, kdy začala spát na břiše a různě cestovat po postýlce. Nech ho spát tak, jak chce, tobě by asi taky nebylo příjemný, kdyby tě někdo chtěl polohovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
19.4.13 11:56

Náš malý taky do půl roku spal jen na zádech. Žádnou šišku neměl, měl jen vzadu na hlavičce plešku, ale ta mu za chvilku zarostla. Jen bych sledovala, aby neměl halvičku furt jen na jednu stranu. Na to mě upozorňovala doktorka, že je musí střídat. že kdyby ji měl stále na jednu stranu, museli by jsem navyšetření. Ale ani s tímto problém nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
19.4.13 11:56

Tak naše malá spala na boku jen asi měsíc, pak už taky nechtěla. Hlavičk sleženou neměla, nechala si ji „napolohovat“. Známá dávala cukr zabalený do plínky, aby malý držel hlavičku na obě strany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.4.13 12:19

Dcera na zádech spala dost dlouho, nic šišatého nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
19.4.13 12:34

Ahoj, já malou polohovala na boky, hodně ležela na bříšku a na zádech minimum času a hlavičku jakoby slehlou má úplně stejně jako její táta. Tak mi to přijde, že záleží jaké jsou dědičné dispozice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí