Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to mi nedalo a svlíkám se, přestože jsem v práci
Hlásím, že špíčky mám stejné. Ale zase jsem nesouměrná jinde ![]()
Tělo není souměrný… Prsa, půlky zadku, oči taky nemáš stejně velký. Myslím, že je to uplně normálka ![]()
@wery85 píše:
Tělo není souměrný… Prsa, půlky zadku, oči taky nemáš stejně velký. Myslím, že je to uplně normálka
@wery85 píše:
Tělo není souměrný… Prsa, půlky zadku, oči taky nemáš stejně velký. Myslím, že je to uplně normálka
@micelinka píše:
Nemám špíček ani pod jednou rukou.
taky ne ![]()
Mám dokonalé tělo, takže nemám žádné špíčky, jsem souměrná.
Těm které nemají špíčky pod paží gratulujiii
ostatním děkuji za reakci..tak nevím, jestli je to normální, třeba se ještě někdo ozve, ale jak říkám necítím tam nic podezřelého, což je hlavní ![]()
@K.Black píše:
Mám dokonalé tělo, takže nemám žádné špíčky, jsem souměrná.
Kdepak ty… ![]()
@K.Black koukám nová ikonka, sluší
![]()
A k dotazu, já taky nemám špíček, nikde.
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, když se na sebe podíváte v zrcadle je normální, že pod rukou, která není vaše hlavní (jsem levačka tak u mně je to pravá) máte větší špíček v podpaží - tutíž i když zvednu ruku je to podpaží jiné? jde to vidět na první pohled..já jsem se na to nedávno zaměřila a vrtá mi to v hlavě..že mám pod tím pravým podpažím úplně větší špíček a je tedy jiné než to levé
…promiňte, je to asi „blbost“ ale vrtá mi to v hlavě..ale nic tam necítím, jako bulku nebo tak..tak snad je to tak v pořádku a bude stačit více zapojit pravou ruku - cvičit…Máte to tak taky? Děkuju