Spím příliš mnoho, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
28.10.11 23:58

honeymoney, jak jsi na tom? Ještě pořád se tě drží spavá nemoc, nebo už je to o něco lepší? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.10.11 00:08
honeymoney píše: … Já musím mít minimálně 9, a spíš víc, těch 10 nebo 11…

Ach má krásná studentská, pak milenecká, pak manželská bezdětná léta! Měla jsem to úplně stejně jen s tím rozdílem, že mi to nikdy nevadilo. :mrgreen:
(teď mě starší chodí budit ráno v 5h a mladší se i v noci kojí po 3 hodinách, takže jen zamačkávám slzu a vzpomínám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.10.11 00:12
zdenkak píše:
Uááá, jak já strašně ráda vzpomínám na víkendy, kdy jsem ještě neměla děti! :-P Spánek do 12-13 hod nebyl problém :pankac: Chodila jsem spát někdy okolo půlnoci, takže těch 12 až 13 hodinek spánku jsem dala :-) S dětma mne chuť na takovýhle úžasně dlouhý spánek nepřešel, jen ty možnosti už nemám :evil:

Jo, jo, to je ono, to chci ještě někdy zažít! :pankac: :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.10.11 01:40

Taky bych moc ráda spala denně dýl a těším se, až budou děti větší.
Vždycky jsem chodila pozdě spát, ale taky mi vyhovovalo pozdě vstávat. A když to nešlo kvůli práci, šla jsem stejně pozdě spát ale vše dospala v sobotu.
Poslední dobou mi musí stačit 4-5 hodin denně - ještě pár měsíců a pak to snad taky trochu prodloužím. Už aby to bylo. :lol:

Zakladatelko - jestlis taková byla vždycky, tak jsi prostě takový typ. Jen spi, budeš ještě s láskou vzpomínat. :mrgreen: A třeba budeš mít i spavé dítko. Já takový štěstí neměla ani u jednoho. Asi nám je vyměnili v porodnici, protože manžel je taky spavec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
29.10.11 09:07

Přidávám se k vám…jak ráda vzpomínám, kdy jsem chodila spát ve 22h a o víkendu vstávala v 10h…, teď by mi stačilo spát tak 6h, a vkuse? To se mi může jenom zdát, teda nemůže, když pořádně nespím…
No jo mám co jsem chtěla, 2 děti…starší když je ok a není nemocná jako teď se budí obvykle už od narození ve 23h, stačí obejmnout, dát napít, čurat nebo prostě na ní promluvit a zase spí celou noc, ale ten malej pinďa, v noci chce 2× mlíko, nebo dudlík nebo prostě jen neumí sám zase usnout nebo kadí a pak už nechce spát jako dneska jsme vzhůru od 5.15 :cry: …ale já si počkám a dočkám…jednou si tu 12ti hodinovku zase dám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.10.11 09:57
Vesna006 píše:
honeymoney, jak jsi na tom? Ještě pořád se tě drží spavá nemoc, nebo už je to o něco lepší? :pankac:

No, od té doby, co se mi přítel vrátil do ložnice, už je to slabší. Pak dospávám přes den. Jsem jako šípková růženka, ale už si to začínám užívat, přeci jen zbývají už jen tři měsíce :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.10.11 11:07
honeymoney píše:
Vesna006 píše:
honeymoney, jak jsi na tom? Ještě pořád se tě drží spavá nemoc, nebo už je to o něco lepší? :pankac:
No, od té doby, co se mi přítel vrátil do ložnice, už je to slabší. Pak dospávám přes den. Jsem jako šípková růženka, ale už si to začínám užívat, přeci jen zbývají už jen tři měsíce :-D .

Počkej jak budeš po porodu na spánek s láskou vzpomínat. :jazyk: :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.16 08:22

Ahoj holky mate taky nekdo hodne velkou potrebu spanku jako ja? Kdyz jsem jeste nemela dite tak jsem spala i 13hodin denne a byla jsem plna energie ted spim obcas maximalne 10hodin to jeste normalne funguju ale neni to ono, ted jsem tri dny spala jen 8hodin a jsem uplne ko pripadam si jak po flamu. Spim hodne uz od puberty :zed:

• Citovat
  • Upravit
7965
30.11.16 08:30

A mas v poradku stitnou zlazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.16 08:33

@phoma tak to netusim :-(

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
30.11.16 08:56

Manžel byl taky hodně ospalý a nakonec se přišlo na to, že má problém se štítnou žlázou, bere léky a je to v pořádku.
Jinak jámám ted opačný problém, nespim skoro vubec, třeba za poslední tři dny jsme spala cca 5 hodin, prostě v noci neusnu a přes den už vubec ne. Nechápu to.Jako nikdy jsem nespala moc, ale tohle je i pro mě záhada :think:

• Citovat
  • Upravit
4164
30.11.16 09:34

@Jančakecalka no je i důležité, jestli jsi pak unavená, nebo ne. žena padá na hubu už v 7 večer. Když může v 9 usnout tak usíná snadno a rychle, ale pak se třeba ve 3 ráno vzbudí a neusne. Maximálně až nad ránem, kdy už se ale budíme mi ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.11.16 11:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky mate taky nekdo hodne velkou potrebu spanku jako ja? Kdyz jsem jeste nemela dite tak jsem spala i 13hodin denne a byla jsem plna energie ted spim obcas maximalne 10hodin to jeste normalne funguju ale neni to ono, ted jsem tri dny spala jen 8hodin a jsem uplne ko pripadam si jak po flamu. Spim hodne uz od puberty :zed:

Znám to a mám to přesně jako ty i počet těch hodin. Nedávno jsem tu zakládala diskuzi „Když spánek nestačí“. Dobře tam radila uživatelka Ou, tak si to kdyžtak přečti. Vím, o čem mluvíš, je to peklo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.11.16 15:46
@gabrriel píše:
@Jančakecalka no je i důležité, jestli jsi pak unavená, nebo ne. žena padá na hubu už v 7 večer. Když může v 9 usnout tak usíná snadno a rychle, ale pak se třeba ve 3 ráno vzbudí a neusne. Maximálně až nad ránem, kdy už se ale budíme mi ostatní.

Právě, že nejsem unavená, přes den funguju normálně. Dřív jsem to taky tak měla, že jsem se v noci budila a už neusnula, přešlo to pak nějak samo.

• Citovat
  • Upravit
1
15.2.18 02:51

@honeymoney Já spím třeba i 14 hodin denně. V noci se mi spát nechce, ale potom ve dne spím třeba do 15:00, když můžu. Potom ve škole je to hrůza, když musím vstávat v 6 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí