Nedostatek minerálů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16939
12.9.11 14:12

Nedostatek minerálů

Ahojky všem! Potřebuji poradit. Bylo mi řečeno, že mám nedostatek minerálů, nevím jakých, ale asi komplet.Potřebuji poradit,jak nejlépe a nejrychleji je do těla dostat. Jestli máte zkušenosti, sem s nima :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
12.9.11 14:18

Tak si kup nějaký vitamínový doplněk. Jinak je to docela složité co ti chybí. Většinou jde o vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík,… Záleží co potřebuješ doplnit. Jinak v lékarně ti určitě poradí jaký je pro tebe nejvhodnější. A komplet nedostatek vitámínu určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
12.9.11 14:20
katyca píše:
Tak si kup nějaký vitamínový doplněk. Jinak je to docela složité co ti chybí. Většinou jde o vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík,… Záleží co potřebuješ doplnit. Jinak v lékarně ti určitě poradí jaký je pro tebe nejvhodnější. A komplet nedostatek vitámínu určitě ne.

jelikož se snažíme o mimi,tak se asi jedná o minerály, co s tím nějak souvisí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
12.9.11 14:23

Tak si kup vitamínový kompex pro budoucí matky s vyšším obsahem kyseliny listové, pokud tedy nebereš, ale je mi divné, že ti doktor tedy žádné nedoporučil :roll:, jinak zvyš obsah hořčíku a vápníku + vitamín E, vitam. řady B to samé baštím i já na doporučení lékaře. :palec:

Příspěvek upraven 12.09.11 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.9.11 14:24

Tohle je opravdu těžké. Když nevíš co přesně ya minerály ti chybí. Asi bych znovu zašla k lékaři a trvala na tom, aby ti řekl co přesně ti chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
12.9.11 14:26
Aknel2 píše:
Tohle je opravdu těžké. Když nevíš co přesně ya minerály ti chybí. Asi bych znovu zašla k lékaři a trvala na tom, aby ti řekl co přesně ti chybí.

Já si myslím to samé od toho ten doktor je aby řekl co baštit a co potřebuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
12.9.11 14:28

Nebyla jsem u doktora,chodím na akupunkturu a tam mi to řekli. Mám měkký ucho a taky podle toho bodu v uchu. Zkusím tedy zajít do lékárny a tam se pozeptat na nějakej komplex minerálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
12.9.11 14:34

Nemám nic proti alternativní medicíně, ale nejprve bych opravdu podle krevního obrazu věděla co mi chybí než bych dala na nějaké ty body. Jinak si pro ten komplex mineral-vitaminů určitě dojdi. A přeji ať se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
12.9.11 14:40
katyca píše:
Nemám nic proti alternativní medicíně, ale nejprve bych opravdu podle krevního obrazu věděla co mi chybí než bych dala na nějaké ty body. Jinak si pro ten komplex mineral-vitaminů určitě dojdi. A přeji ať se brzy zadaří :palec:

než jsem tam šla,tak jsem to nevěděla. Ona mi to řekla,jen tak jako mimo,abych to věděla. Zítra jdu k obvoďačce kvůli štítný žláze,tak jí řeknu ať mi nechá udělat i tohle.Když už mě budou píchat tak ať to vemou najednou :-) Jinak díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.9.11 14:42

No, taky proti alternativní medicíně nic nemám, ale osobně bych si asi nechala udělat krevní obraz. Ony ty vitamínový komplexy taky nemusí být pro tebe to pravé. Mohou obsahovat třeba i něco, čeho máš dostatek nebo nadbytek a udělá ti to akorát v těle paseku. Obzvlášť když se snažíte o mimčo bych si nechala udělat krevní obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.9.11 14:44

štítná žláza je taky docela prevít když se člověk snaží otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
12.9.11 14:45

Aknel to mi povídej :-( to je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
13.9.11 11:08

Dnes jsem byla na té krvy kvůli štítný žláze a minerálům,tak uvidím,co vyjde. V pátek budou výsledky, tak doufám,že ta žláza bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
15.9.11 11:42

Neboj i kdyby to byla štítná žláza tak dostaneš léky a každý den budeš zobat 1 prášek deně a pak budeš docházet na kontrolu jak to vypadá to je vše. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
15.9.11 13:33
katyca píše:
Neboj i kdyby to byla štítná žláza tak dostaneš léky a každý den budeš zobat 1 prášek deně a pak budeš docházet na kontrolu jak to vypadá to je vše. :palec:

a myslíš že to nebude moc velký problém s otěhotněním? Už teď se snažíme půl roku marně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí