Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky všem! Potřebuji poradit. Bylo mi řečeno, že mám nedostatek minerálů, nevím jakých, ale asi komplet.Potřebuji poradit,jak nejlépe a nejrychleji je do těla dostat. Jestli máte zkušenosti, sem s nima
![]()
Tak si kup nějaký vitamínový doplněk. Jinak je to docela složité co ti chybí. Většinou jde o vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík,… Záleží co potřebuješ doplnit. Jinak v lékarně ti určitě poradí jaký je pro tebe nejvhodnější. A komplet nedostatek vitámínu určitě ne.
katyca píše:
Tak si kup nějaký vitamínový doplněk. Jinak je to docela složité co ti chybí. Většinou jde o vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík,… Záleží co potřebuješ doplnit. Jinak v lékarně ti určitě poradí jaký je pro tebe nejvhodnější. A komplet nedostatek vitámínu určitě ne.
jelikož se snažíme o mimi,tak se asi jedná o minerály, co s tím nějak souvisí. ![]()
Tak si kup vitamínový kompex pro budoucí matky s vyšším obsahem kyseliny listové, pokud tedy nebereš, ale je mi divné, že ti doktor tedy žádné nedoporučil
, jinak zvyš obsah hořčíku a vápníku + vitamín E, vitam. řady B to samé baštím i já na doporučení lékaře. ![]()
Příspěvek upraven 12.09.11 v 14:25
Tohle je opravdu těžké. Když nevíš co přesně ya minerály ti chybí. Asi bych znovu zašla k lékaři a trvala na tom, aby ti řekl co přesně ti chybí.
Aknel2 píše:
Tohle je opravdu těžké. Když nevíš co přesně ya minerály ti chybí. Asi bych znovu zašla k lékaři a trvala na tom, aby ti řekl co přesně ti chybí.
Já si myslím to samé od toho ten doktor je aby řekl co baštit a co potřebuje ![]()
Nebyla jsem u doktora,chodím na akupunkturu a tam mi to řekli. Mám měkký ucho a taky podle toho bodu v uchu. Zkusím tedy zajít do lékárny a tam se pozeptat na nějakej komplex minerálů.
Nemám nic proti alternativní medicíně, ale nejprve bych opravdu podle krevního obrazu věděla co mi chybí než bych dala na nějaké ty body. Jinak si pro ten komplex mineral-vitaminů určitě dojdi. A přeji ať se brzy zadaří ![]()
katyca píše:
Nemám nic proti alternativní medicíně, ale nejprve bych opravdu podle krevního obrazu věděla co mi chybí než bych dala na nějaké ty body. Jinak si pro ten komplex mineral-vitaminů určitě dojdi. A přeji ať se brzy zadaří
než jsem tam šla,tak jsem to nevěděla. Ona mi to řekla,jen tak jako mimo,abych to věděla. Zítra jdu k obvoďačce kvůli štítný žláze,tak jí řeknu ať mi nechá udělat i tohle.Když už mě budou píchat tak ať to vemou najednou
Jinak díky ![]()
No, taky proti alternativní medicíně nic nemám, ale osobně bych si asi nechala udělat krevní obraz. Ony ty vitamínový komplexy taky nemusí být pro tebe to pravé. Mohou obsahovat třeba i něco, čeho máš dostatek nebo nadbytek a udělá ti to akorát v těle paseku. Obzvlášť když se snažíte o mimčo bych si nechala udělat krevní obraz.
štítná žláza je taky docela prevít když se člověk snaží otěhotnět.
Dnes jsem byla na té krvy kvůli štítný žláze a minerálům,tak uvidím,co vyjde. V pátek budou výsledky, tak doufám,že ta žláza bude OK.
Neboj i kdyby to byla štítná žláza tak dostaneš léky a každý den budeš zobat 1 prášek deně a pak budeš docházet na kontrolu jak to vypadá to je vše. ![]()
katyca píše:
Neboj i kdyby to byla štítná žláza tak dostaneš léky a každý den budeš zobat 1 prášek deně a pak budeš docházet na kontrolu jak to vypadá to je vše.
a myslíš že to nebude moc velký problém s otěhotněním? Už teď se snažíme půl roku marně