Tlak na hrudi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
653
10.9.11 09:27

tlak na hrudi

Ahojíík holky.Chtla sem se zeptat,už pár dní mě trápí takový divný tlak na hrudi a vubec netušim s čeho to muže bít??Na EKG sem byla asi před rokem(předoperační vyšetření)a nic??nemuže to být třeba s toho že většinu času trávim za počítačem :-) mám ročního klučinu a ten se taky pro nese,že by záda??Šla jsem z města a myslela sem že dostanu infarkt jak se mi i špatně jakoby dýchalo??co by to mohlo být?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
10.9.11 09:32

Dělala jsem pár let na rehabilitaci a lidé tam i s tímhle chodili,za mě říkám,že je to bloklá hrudní páteř a s tím asi jedině k rehabilitačnímu doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.9.11 09:46

EKG by stálo za to zopakovat, asi bych nejprve zašla za obvoďačkou, aby vyloučila, že to souvisí se srdcem, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
10.9.11 10:07

Zašla bych k doktorovi na EKG,ale taky se přikládním k hrudní páteři…trpím na to a přesně takové pocity mívám dost často a jinak EKG a všechna vyšetření OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.12 17:44

Zdravím holky, chci se zeptat ohledně toho tlaku na hrudi. Jsem ve 21.tt a taky se mi to obcas deje, hlavne v noci, dychat u toho muzu normalne, ale delo se mi to i pred tehu, jen ne tak casto. Porad se uklidnuju, ze to mam z toho hrbeni - uz od malicka se fakt hrozne hrbim, tak snad to neni nic jineho. K doktorovi se chystam, jen nevim, abych se nejevila jako hypochondr. Asi mi hrabe, trva to nekdy treba 3 dny to se v noci bojim jit spat porad se prevaluju. Poradte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.6.14 12:01

Ahoj, treti den mam tlak na hrudi.. Ma nekdo podobnou zkusenost? Odezni to nebo je potreba nekam k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
25.6.14 08:57

Jen se zeptám, jestli ten tlak doprovází i bolest pod lopatkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.6.14 09:00

Neprovazi :think:.. tri tydny zpet jsem jen mela skriply krcni nerv.., po masazich a injekci mam po problemu a ted se objevil tlak na hrudi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
25.6.14 09:04

Jasně, i toto může být od skřípnutého nervu, jestli chcete, vysvětlím jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.6.14 09:12

Ano, rada si necham poradit.. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie