Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já myslím, že nemusí, to záleží, jak se domluvíte, já byla například do 4.měsíce těhu vedená jako že jsem nemocná se zády,..
Ale to mi pořád chodili KO ze sociálky, od té doby, co mi diagnozu změnila gyndařka a vzala si mě pod sebe, tak KO ani jedna..
Diagnozu zaměstnavatel neví, ta na té části pro něj není, ale to, že si tě přebral gynekolog z razítka zjistí… a pravděpodobně si to domyslí.
Z jakého razítka? To mi bude vystaven nový nemocenský lístek?
To myslím, že ne, ale lístek na peníze musí vždy potvrdit doktor, stejně jako ten díl co se odevzdává po 21 dnech, když výplata přechází z firmy na ČSSZ.
Tak to bych poslala poštou přímo na fa, která sídlí v Praze a můj vedoucí by se to nemusel dozvěděť viď? Děkuji ![]()
Ahojky,
tak já to mám takto : začala jsem marodit v dubnu s kolenem a asi po 1,5měsíci jsem otěhotněla.Kvůli krvácení jsem musela na rizikové a můj gyndr jen napsal papír mé obvodačce,že mi má neschopenku nechat až do nástupu na mateřskou.Takže mám pořád stejnou diagnozu jako na začátku (koleno)a jen si chodím k obvodačce každý měsíc pro lístek na peníze.Ale je fakt,že já to v práci řekla,že jsem těhu.Bylo jim divné,že jsem doma tak dlouho s kolenem.
Přeju ti hodně štěstí… ![]()
Nemáte prosím někdo více informací, jak je to se změnou diagnózy? Příští týden jdu na KET a nemocenský lístek mám vypsaný od obvodního lékaře. Zajímá mě, když si mě přebere lékař z IVF, jestli to v zaměstnání budou vědět? Moc děkuji