Špinění ze stresu, nebo těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
1.8.06 14:11

je tak to jsme na tom podobne ja ji mela 24.6. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
1.8.06 14:13

Illenko zajdi urcite k doktorovi, at te uklidni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.9.06 10:09

špinění po tulení?

dnes ráno jsem začala špinit po večerním „tulení“
mám se něčeho obávat? všude se píše, že sex v těhotenství je OK, ale teď mám trochu obavy, jsem asi v 7-8tt :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.9.06 12:07

ahojky.i ja musim pridat moji zkusenost.
v 8 tydnu slaboulinke spineni.byla jsem z toho tak vyplasena,ze jsem ihned jela na pohotovost.tam mi doktor udelal ultrazvuk a plod byl s akci srdecni a nalezen malinky hematom.doktor mne ujistil,ze to nic neni a ze mam akorat trochu odpocivat a sexu se vyhybat aspon 14 dni.vse probihalo v poradku akorat mne porad bolelo v krizi.bylo to me prvni tehu,tak jsem ani netusila jestli je to normalni a nebo ne.dalsi kontrola az ve 12 tydnu.nateseny jsme i s mou drahou polovickou byli na ultrazvuku spolecne a tesily se jak uvidime nase prvni minco.samozrejme jsem si natesene lehla na lehatko a koukala na zamraceny pohled doktora.uz jsem to vedela a nemusel mi ani nic rikat.srdecni akce nebyla.nasledovala revize a smutek.
spineni v tehu je docela normalni.znam spoustu kamaradek co spinilo a maji miminko.ja ale bohuzel mela smulu :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.9.06 12:09

zuzajdo a uz mas za sebou nakej ultrazvuk?
ja bejt tebou tak radsi jedu k doktoru.daji ti neco na spineni a uklidni te.aspon uvidis mimiska.
stim sexem mi doktor rikal,ze ublizit nemuze,ale nekdo ma i sex prvni 3 mesice zakazanej,tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.9.06 12:13

Ahojky,

take pridam svou zkusenost…
Zacala jsem spinit v 5tt a i pres neschopenku, klid, Utrogestan a Ascorutin jsem spinila cele tri tydny. Ze dne na den spineni zase ustalo. Pricina zjistena nebyla (zadny hematom, zanikajici druhy plod). Drzim palce, aby jste mely stejnou zkusenost jako ja a zadne dalsi problemky uz neprisly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.9.06 08:50

Dalmatinka

no ultrazvuk za sebou mám, hned několik, ale je to trochu složitější
viz tady, předposlední příspěvek na stránce

jinak špinění se objevilo hlavně přes noc a trochu dopoledne, ale odpoledne už nic, takže s tím počkám až na kontrolu u doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.9.06 08:51

podařilo se mi upravit předchozí příspěvek, takže tenhle ztrácí smysl :oops:

hmm tak ten odkaz znovu
https:
www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.9.06 22:15

Ja jsem taky spinila, zaclo mi to nekdy v osmem tydnu a skoncilo (s mensimi prestavkami) az ve 14-15 tydnu. Od dr jsem dostala utrogestan s tim, ze mam nejlepe zustat doma v klidu, ale konzultovala jsem to na porodnici.com s dr. Kouckym a ten psal, ze je to u 20% zen zcela normalni, pricina nejasna a ze nema smysl se kvuli tomu nejak nervovat a klid na luzku tomu nepomuze. Tak jsem dal v klidu chodila do prace a ted jsem tri dny po terminu, zatim sice nerodim, ale miminko je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.06 23:41

Ahoj, já bych měla být ve 4.tt a taky se u mě objevilo nepatrné špinění. Docela mě to vyděsilo, ale asi je to v pořádku. Jsem pořád trochu vyklepaná a hlavně to ještě nemám potvrzené od dr. Až zítra mažu ráno na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.14 14:48

Milé dámy. Jsem teď cca ve 3tt a dnes jsem měla výtok s kapkou krve.Jak kdybych měla po menstruaci.Je to hodně špatné nebo normální???Mám strach.

• Citovat
  • Upravit
3871
23.8.14 15:30

Ve 3tt? tak to ještě nemáš po očekávané ms, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.14 17:10

Mam.1 t.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.14 17:50

Byl ten výtok hnědé barvy a opravdu trošičku. Od rána, pak nic.Ale mám strach. Těhu test pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
12
29.6.16 14:52

Co to ma znamenat?

Ve stredu jsem dostala menstraci, prvni 2 dny to byla menstruace, ale od ctvrtka jsem jen spinila. V sobotu jsem spinit prestala, ale vcera (pondeli) jsem zase zacala spinit, dnes taky spinim.. Nevite cim to muze byt? Menstruaci jsem mela vzdy pravidelnou, ale tentokrat jsem ji mela o 5 dni zpozdenou a ted to spineni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí