Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dnes ráno jsem začala špinit po večerním „tulení“
mám se něčeho obávat? všude se píše, že sex v těhotenství je OK, ale teď mám trochu obavy, jsem asi v 7-8tt ![]()
ahojky.i ja musim pridat moji zkusenost.
v 8 tydnu slaboulinke spineni.byla jsem z toho tak vyplasena,ze jsem ihned jela na pohotovost.tam mi doktor udelal ultrazvuk a plod byl s akci srdecni a nalezen malinky hematom.doktor mne ujistil,ze to nic neni a ze mam akorat trochu odpocivat a sexu se vyhybat aspon 14 dni.vse probihalo v poradku akorat mne porad bolelo v krizi.bylo to me prvni tehu,tak jsem ani netusila jestli je to normalni a nebo ne.dalsi kontrola az ve 12 tydnu.nateseny jsme i s mou drahou polovickou byli na ultrazvuku spolecne a tesily se jak uvidime nase prvni minco.samozrejme jsem si natesene lehla na lehatko a koukala na zamraceny pohled doktora.uz jsem to vedela a nemusel mi ani nic rikat.srdecni akce nebyla.nasledovala revize a smutek.
spineni v tehu je docela normalni.znam spoustu kamaradek co spinilo a maji miminko.ja ale bohuzel mela smulu
.
zuzajdo a uz mas za sebou nakej ultrazvuk?
ja bejt tebou tak radsi jedu k doktoru.daji ti neco na spineni a uklidni te.aspon uvidis mimiska.
stim sexem mi doktor rikal,ze ublizit nemuze,ale nekdo ma i sex prvni 3 mesice zakazanej,tak nevim.
Ahojky,
take pridam svou zkusenost…
Zacala jsem spinit v 5tt a i pres neschopenku, klid, Utrogestan a Ascorutin jsem spinila cele tri tydny. Ze dne na den spineni zase ustalo. Pricina zjistena nebyla (zadny hematom, zanikajici druhy plod). Drzim palce, aby jste mely stejnou zkusenost jako ja a zadne dalsi problemky uz neprisly.
Dalmatinka
no ultrazvuk za sebou mám, hned několik, ale je to trochu složitější
viz tady, předposlední příspěvek na stránce
jinak špinění se objevilo hlavně přes noc a trochu dopoledne, ale odpoledne už nic, takže s tím počkám až na kontrolu u doktora
podařilo se mi upravit předchozí příspěvek, takže tenhle ztrácí smysl ![]()
hmm tak ten odkaz znovu
https:www.emimino.cz/modules.php?…
Ja jsem taky spinila, zaclo mi to nekdy v osmem tydnu a skoncilo (s mensimi prestavkami) az ve 14-15 tydnu. Od dr jsem dostala utrogestan s tim, ze mam nejlepe zustat doma v klidu, ale konzultovala jsem to na porodnici.com s dr. Kouckym a ten psal, ze je to u 20% zen zcela normalni, pricina nejasna a ze nema smysl se kvuli tomu nejak nervovat a klid na luzku tomu nepomuze. Tak jsem dal v klidu chodila do prace a ted jsem tri dny po terminu, zatim sice nerodim, ale miminko je ok.
Ahoj, já bych měla být ve 4.tt a taky se u mě objevilo nepatrné špinění. Docela mě to vyděsilo, ale asi je to v pořádku. Jsem pořád trochu vyklepaná a hlavně to ještě nemám potvrzené od dr. Až zítra mažu ráno na krev.
Milé dámy. Jsem teď cca ve 3tt a dnes jsem měla výtok s kapkou krve.Jak kdybych měla po menstruaci.Je to hodně špatné nebo normální???Mám strach.
Byl ten výtok hnědé barvy a opravdu trošičku. Od rána, pak nic.Ale mám strach. Těhu test pozitivní.
Ve stredu jsem dostala menstraci, prvni 2 dny to byla menstruace, ale od ctvrtka jsem jen spinila. V sobotu jsem spinit prestala, ale vcera (pondeli) jsem zase zacala spinit, dnes taky spinim.. Nevite cim to muze byt? Menstruaci jsem mela vzdy pravidelnou, ale tentokrat jsem ji mela o 5 dni zpozdenou a ted to spineni..