Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mile damy, je to asi poprve, co se pripojuju do nejake internetove diskuse, ale neda mi to…
mela bych byt v 5tt, termin porodu stanoven na 27.3. 2007. minuly tyden jsem spinila - to me dost vydesilo. nasledovala navsteva u doktora, ultrazvuk a potvrzeny 5tt. mimi zatim videt nebylo - je pry brzy. Vzhledem k tomu, ze jsem se v sobotu vdavala, je mozna spineni spojeny se stresem a s tim vsim okolo, ale presto: mate nekdo podobnou zkusenost se spinenim v prubehu 2, mes? nebo nekdo, koho znate? Diky!
Ahoj, pokud to není jasná krev a je toho málo a doktor potvrdil, že je to v pohodě, tak bych se zas tak moc nezneklidnovala, já špiním vždy tak obtýden, a to od 5tt ![]()
Koukám, že máš termín v březnu, nechceš se k nám březnatům přidat?
Ahoj,
já jsem špinila od začátku. Pozitivní těhotenský test jsem měla 28 den cyklu a už v té době jsem špinila. Měla jsem to tak několik týdnů. Někdy to bylo silnější třeba po procházce jsem i krvácela tak jsem si dávala velký pozor. Dr. mi předepsal utrogestan. Vše se upravilo.
Přeju hodně zdraví.
Andrea a Adámek
Diky moc za rychlou odpoved, uklidnila jsi me
Rada se pripojim. Mam ale porad takovej divnej pocit, ze bych to nemela zakriknout, do toho tretiho mesice preci jen clovek nikdy nevi…
ahojky,
ja te taky uklidnim, ja jsem pri svem prvnim tehu spinila az do konce 4. mesice, vzdy po vetsi namaze, nebo v obdobi kdy jsem mela mit normalne MS, takze se neboj, brala jsem Ascorutin a vse bylo v poradku, malemu uz budou 4 roky. Drzim palecky a preji zdrave miminko ![]()
Dekuju dekuju!!! Svatba a vsechny ty pripravy je proste zatez - i kdyz radostna -takze telo asi dostavalo zabrat. Navic ja se se spinenim potykam od te doby, co menstruuju, takze - proc by to v tehotenstvi melo byt jinak, ne? ![]()
Ahoj chtela jsem se zeptat…posledni „normální“ MS jsem mela 24.6. .....potom 28.7. jsem taky krvacela , ale jen nejak malo a asi tri dny…pak cely tyden nic ted vcera jsem zase zacala spinit..no vecer jsem byla na squashi a pak jsem spinila vic…myslite ze bych mohla byt tehu…nevim testy jsem si nedela myslela jsem ze MS byla…ale ted kdyz to mam po tydnu zas tak nevim…poradite???
Myslim, ze test je nejlepsi volba. Mel by ukazovat uz po cca 10 dnech od oplodneni… Drzim palec!
tak jsem si ho ted byla kopit a udelala…jsou tam dve carky !!!!! jsem s toho uplne v soku…vubec nevim co mam ted delat ![]()
ahojky,
ja mam se spinenim taky zkusenost. na zacatku 7 tt jsem zacala spinit protoze jsem se taky premohla (cekali jsme navstevu takze jsem gruntovala jak o zivot!). Bezela jsem hned k pani doktorce a ta me poslala lehnout, protoze mi pry hrozil potrat. Cely den jsem probrecela, ze o sveho drobecka prijdu, ale doktorka mi predepsala Utrogestan a Ascorutin a dneska jsem na zacatku 28 tt, miminko se ma cile k svetu a my se uz nemuzeme dockat az ho poprve uvidime
tak se neboj, protoze vsechno bude OK
drzim palce! ale hlavne odpocivej a nenamahej se ![]()
pro lllenka: tak to je super! gratuluju a vitam mezi maminkami cekatelkami
ja kdyz na svem testu objevila 2 carky tak jsem zacala brecet protoze jsem nevedela co delat. nastesti me muj drahy podrzel a smal se mi, ze je to prece neco krasneho mit mimi
tak se drz!
IIILENKO - tak moc gratuluji a jake jsou ty carky, jsou hodne videt? Kazdopadne bych sla k dr. aby ti to potvrdil - a co mas delat? No jestli to mimi chces - TAK SE RADUJ
![]()
to je..ale jsem dost v soku…jsem sama v praci…a vubec nemuzu nic delaT…
obe carky jsou krasne videt…:))) jasne ze chcu ..jsem moc stastna