spaní na zádech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
30.7.06 14:21

spaní na zádech

holky,
poradíte někdo jak je to s tím spaním na zádech? Jsem v
37. týdnu. Někdo říká, že je to v pohodě pokud to vyhovuje mamince a není jí špatně, někdo říká, že tím beru kyslík naší holčičce. Raději spím jen na bocích, ale když se v noci převrátím na záda, tak je to velká úleva a kidně bych tak usnula.Chystám se taky naposledy předp orodem nak osmetiku, kde smaozřejmě 1,5 h ležím na zádech. Může to ublížit?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
30.7.06 14:29

Pokud ti to opravdu nedela problemy, tak klidne muzes. ono to zavisi, jak je mimi v brisku polozene a na co vsechno mamince tlaci, takze pokud je ti fajn, tak zrovna na nic netlaci a neboj se, kdyby to melo mimi vadit, tak by se urcite ozvalo a ty by sis proste musela prelehnout, protoze by ti to nedelalo dobre.
Tak si uzij kosmetiku .-)
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
30.7.06 14:54

Já věřila tomu, že kdyby to utlačovalo prďolku, tak mi tělo zahlásí, že se mi třeba na těch zádech udělá blbě. Někdy jsem ležela v pohodě na zádech a nic a někdy mi bylo ouvej!
Taky jsem byla vystrašená a spala pro jistotu na boku, ale v noci jsem se probudila a spala na zádech, prostě ve spaní jsem se stejně otočila!!!
Poslouchej své tělo, ono ti už řekne :D
Přeji zdravé miminko :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
30.7.06 16:42

Prospala jsem většinu nocí posledního trimestru na zádech a syn vypadá docela bez újmy. :-) Tělo by se opravdu ozvalo, začalo by se Ti dělat blbě taky, dřív než miminku.
Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
30.7.06 17:18

Určitě by si tělo řeklo, mě se dělalo špatně cca od 36 týdne (a v 37. jsem rodila :lol: ), když jsem ležela na zádech, tak jsem cítila jakoby tlak do hlavy - asi jako když visíš hlavou dolů a hrne se ti do hlavy krev. A hůř se mi dýchalo. Takže kdyby něco - určitě to poznáš! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.7.06 17:23

Na boku mi bylo mizerně, spala jsem do konce (v našem případě 35tt, ale prďola v dokonalém pořádku :-)) na zádech a když jsem pak v nemocnici nadhodila, jestli jsem tím předčasný porod nezpůsobila, koukali na mě jak na blázna… :-)) Že prý kdyby to dělalo špatně, tak to poznám. Prostě doporučuju si dělat pohodlí jak se dá, ono se to beztak moc nedá. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
30.7.06 18:18

Ahoj, já jsem většinou spala na boku, ale vždycky a to fakt vždycky, když jsem se v noci nebo ráno vzbudila (budila jsem se dost často na zachod, celé těhu), jsem byla na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babule
30.7.06 20:07

Ahojky. Na zádech jsem poslední cca 6 týdnů spát nemohla, protože jsem měla pocit, že se udusím. Vzhledem k tomu, že jsem jinak spát neuměla, řešila jsem to ještě jedním polštářem, ale i tak nic moc. babule

• Citovat
  • Upravit
2857
30.7.06 21:46

ahoj,

já tak od 30 tt nemohla na záda ani lehnout… UTZ (5 minut) byl utrpením a bylo mi celkově špatně… na omdlení (v leže:O)))

no a v 35 tt to přešlo a já si klído píďo usínala na boku a probouzela se na zádech - i když jinak tu polohu nevyhledávám..... prostě jsem se tam ve spaní vždycky přetočila..... spalo se mi tak nááááádherně, a o nevolnosti ani památky…

taky myslím že si tělo řekne.....

byla jsem 2× ve špitále a tam jedna holka v 30 tt spala na břiše… a to ho neměla nejmenší…

tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
31.7.06 16:40

díky moc za vaše rady, jak se blíží termín porodu, tak jsem čím dál víc nervózní,abych neudělala něco špatně a mám strach, aby bylo mimi v pořádku. Na druhou stranu nechci v porodnici vypadat jako šmudla, tak se na tu kosmetiku moc těším........:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
31.7.06 16:41

díky moc za vaše rady, jak se blíží termín porodu, tak jsem čím dál víc nervózní,abych neudělala něco špatně a mám strach, aby bylo mimi v pořádku. Na druhou stranu nechci v porodnici vypadat jako šmudla, tak se na tu kosmetiku moc těším........:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí