Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat,už delší dobu beru antikoncepci, a tento měsíc co je beru cca 14dní jsem už začla 2× špinit.Proč?Může to značit nějaký gynekologický problém?Nikdy předtím se mi to nestávalo. ![]()
Ahoj, možná nějaký zánět.. Já taky brala anikoncepci asi 10 let a špinila jsem po pár letech užívání skoro v každém cyklu, bylo o fakt hodně nepříjemný a ikdyž jsem vystřídala asi 4, tak se to vždy objevilo. Vyřešilo se to až vysazením, těhotenstvím a teď po porodu už nic neberu a jsem moc spokojená, ani náznak špinění. Co já se s tím natrápila, dr.nevyřešila nic:-(.
muze to byt gynekologickym problemem nebo slabou antikoncepci…
![]()
@Ema N. píše:
muze to byt gynekologickym problemem nebo slabou antikoncepci…![]()
![]()
Nebo naopak příliš silnou. Počkej dva cykly a jestli to nepřejde, zajdi na gyndu, ať ti napíší jinou HA.
@rejžička píše:
Nebo naopak příliš silnou. Počkej dva cykly a jestli to nepřejde, zajdi na gyndu, ať ti napíší jinou HA.
ano, to je pravda, nebo naopak silnou… Kazdopadne to chce resit s gynekologem a vyzkouset vic druhu nez se usadi na jedne… ![]()
Ahoj, já taky špinila když jsem brala antinu. a gynekolog mi rekl ze je to proto, ze je na mě přílis slaba. takze mi nasadil antinu silnejsi s vis hormonama.