Špinění a bolest v podbřišku

48
27.5.13 20:14

spineni a bolest v podbrisku

Ahoj holky…zitra mam termin porodu…dnes od 3h od rana mam sileny bolesti v podbrisku ale jsou nepravidelny…nekdy po 5 minutach jindy po 10 jindy zas treba az po 17 a tak nejak se to strida…ale kdyz me to chytne boli to jak cert…Ve 3h rano to zaclo v 5h mi odesla hlenova zatka a ted jeste trochu spinim…uz je to 17h a nijak se to nemeni…je to furt stejne ani lepsi ani horsi…tepla vana to sami nezlepsila ani nezhorsila…Myslite ze jsou to jen ty poslicci? Nebo se muze jednat o pomaly nenapadny porod? Nemate nekdo stejnou zkusenost? JA uz fakt nevim co delat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
27.5.13 20:45

@luli-sek těžko říct…já měla něco podobného týden před porodem, 3 dny v kuse bolesti po 3-12 minutách, tedy nepravidelné, vana nepomáhala, bolelo to děsně ale dle kontroly to porod nebyl, ten se mi rozjel až den před termínem. Já bych asi ještě počkala, možná bych zkusila udělat doma klystýr, to by mohlo pomoci ale počkala bych s tím, až budeš mít doma odvoz, kdyby náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
27.5.13 21:13

Já osobně bych zavolala do porodnice, co ti řeknou :nevim: Protože to můžou bejt poslové, nebo začínající porod.. Nevím, jsem 35tt a přesně tohoto se děsím :) A to budu rodit podruhé, ale první byl vyvolávanej, takže něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.6.13 20:59

Dekuju za odpovedi :) jinak jsem jela o pulnoci do porodnice protoze me donutil pritel a sup uz si me tam nechali a prdola se narodil v 11 rano :D A az do posledni chvile jsem mela stahy po 10minutach :D takze kdybych se spolehala na to az se mi to zacne zkracovat a zacne to byt pravidelne tak porodim doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.6.13 21:29

@luli-sek tak moc gratuluju :) Takže se narodil přesně na termín? Naše malá taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.6.13 21:44

Dekuju :) jojo presne na termin ani jsem tomu neverila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie