Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte. Už mám 4 den průjem a strašně mě škrundá v břiše (ale nebolí), hlen. zátka mi taky už odešla(i když to prej nic neznamená), docela mi spadlo břicho a při poslední kontorole mi doktorka řekla že jsem otevřená na prst, termín mám za týden. Jídelníček jsem nezměnila ani nejedla žádné majonézy apod. po čem bych mohla mít průjem. Dozvěděla jsem se že tělo se tak čistí před porodem. Chtěla bych se zeptat jestli některá z vás měla podobné příznaky a za jak dlouho pak porodila. Děkuju za odpovědi.
@Alena27 Ano měla, u obou dvou, průjem navečer a holky byly na světě ráno.
Příspěvek upraven 20.05.13 v 22:25
Ano takto mi zacaly vsechny porody ale bylo to ten samy den co nasledoval porod.
Já se takhle čistila před druhým porodem několikrát a nikdy z toho nic nebylo, zátka odcházela po kouskách od 35.tt.
Takže klasika - může být a nemusí ![]()
@Alena27 Teď u druhého porodu - ve 3 ráno jsem začala běhat na záchod, v 5 první nepravidelné kontrakce a v 11 byla malá na světě.
@Alena27 bohužel nevím, máš to nějaké zdlouhavější, než co popisují ostatní, ale tak je to se vším, každé tělo je jiné a reaguje každé jinak
A já zácpa jak hrom, od prvního dne těhotenství do posledního, YAL gel jsem musela dávat 2×
Jsem se těšila na ten průjem před porodem a nic
každé tělo je jiné, nikdo ti nemůže říct, za jak dlouho se to rozjede. ![]()
Noc před porodem jsem strávila na wc
a pak večer už jsme jeli do porodnice a v noci se syn narodil. Takže podle mě jsi buď snědla něco špatného, nebo je to na spadnutí ![]()