Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já jsem se u před druhým porodem „čistila“ nebo spíše proplachovala 3 dny ![]()
A ještě teda perlička, já lítala na hajzlík, poslíčky a při nich tlaky na konečník… A nic
Jsem čekala, kdy ze mě to dítě vypadne a držel se až do termínu a pak jsem si ještě musela pořádně máknout, abych ho dostala ven ![]()
@Alena27
mne to taky prislo az pri porodu a ve velkem, jak zacly kontrakce tak se cistili cesty ven. mozna to zpusobuji i nejake mensi kontrakce, nikdy nevis co tam prcek vyvadi a kde mas streva.
Pripadne ale muze to byt viroza, my ted meli strevni.ani nevis jak se meni pocasi casto na to reaguji i streva.
Ahoj, taky jsem měla před porodem průjem v 5h ráno a porodila jsem v 9h ![]()
Já jsem měla průjem od 7h ráno, ve 12:30 jsem přišla do porodnice a v 16:05 se malej narodil
Ahoj, tak průjem mám už několik dní. Jestli mi odešla zátka nevím, ale min. týden ze mě odcházeli kousky hlenu (na třídačku s čirým a jakoby špinavým). Jsem sice druhorodička ale nepoznám to. Prvorozený byl císařem a před tím mi rupla voda. Teď mě čeká přirozený porod, tak si připadám jak vyjukaná prvorodička ![]()
Takže jsem ti ani moc neporadila ![]()
@weendulka Přesně můj problém, průjem několik dní, hlen. zátka čirá a někdy zas jakoby špinavá. Termín mám až 30.5. ale nejraději bych rodila už teď, připadám si jako vzducholoď.
@Alena27 No a od včerejška se k tomu připojila i menstruační bolest. Tak těžko říct… Já mám první termín 25.5. a druhý 3. 6. Taky bych už nejraději porodila, připadám si jak vyvrženej vorvaň a taky mě unavuje skoro každýmu vysvětlovat, že čekám opravdu jedno dítě a ne dvojky ![]()
@weendulka Přesně tak, minule na mě úplně cizí ženská v obchodě „to budou ale krásné dvojčátka“ chtěla jsem ji praštit a mojeho taky páč ten se začal strašně smát ![]()
No ten můj se tomu taky směje. Kdybych byla na jeho místě, tak se směju taky, ale on se s tím břichem nemusí tahat… ![]()