Komu to říct, že jedu rodit?

23
20.5.13 06:47

Komu to říct, že jedu rodit?

Ahojte tento týden mám termín porodu a mám na vás takový dotázek. Volali jste svým rodičům a rodičům partnera, když jste odjížděli do porodnice, nebo jste jim oznámili porod miminka až už bylo na světě. Nebo komu všemu jste dali vědět, že přišel čas???
Právě že bydlíme s partnerem u mých rodičů takže pokud bych odjížděla v noci tak by se to dozvěděli, ale jinak jsem to chtěla trošku utajit a volat až už bude mimi na světě, pokud teda nebudu rodit 2 dny :) Jde hlavně o to, že mamka je z toho na nervy už teď a chtěla jsem jí to trošku ulehčit tím, že by se dozvěděla o porodu až už bych ho měla za sebou.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.5.13 06:51

@judy03 já volala až po.. mělo to tu výhodu, že nikdo neotravoval, jestli už.. a navíc to bylo překvápko ;) Nikdo se nenervoval, já měla klid, prostě pohoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
20.5.13 06:52

Tak já nejela na fofr, ale na vyvolávání, což je trochu rozdíl :D Vezla mě máma, manžel přijel později. Jinak jsem to volala babičce. O ostatní známé se postarala máma, musela se jim pochlubit, že už to co nevidět bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.5.13 06:57

Řekni to přece komu chceš, ne? My to treba museli říct předem tchyni, protože hlídala staršího. Mojí mamce jsem taky dala vědět předem, protože jsem chtěla, aby na mě myslela. Pokud je tvoje máma na nervy s tvého porodu, tak jí to prostě řekni az potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
20.5.13 07:01

My to s manzelem nikomu nevolali. Jak uz je tu zmineno meli jsme alespon klid a nikdo neotravoval. Obe deti jsem. poradila brzo rano - 2 hodiny a 4 hodiny, takze vetsina lidi si precetla o narozeni prcku az rano kdyz se probudili, takze i ja jsem mela cas se prospat, nez se na me vsichni pres telefon sesypali :-D

• Citovat
  • Upravit
katka379
20.5.13 07:04

Bydlíme v domě s našima a volali jsme až po akci, moje máti ráda stresuje:-). Rodila jsem rychle, takže neměla moc čas vyvolávat, i když si samozřejmě všimli, že nejsme doma a došlo jim to:-). Můj brácha dával vědět předem…tož si vyber:-). Myslím, že j to čistě vaše věc, jak to vyřešíte ;). Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
47759
20.5.13 07:06

Tak já to psala mámě, protože jsem u ní ten den byla už naprosto zoufala, že pořád nic, ale byla jsem po hamilltonu, příjemná jak osina v zadku, tak mi máma říkala, že jsem už jasná a do druhého dne to mám za sebou a taky že jo :lol:
Teď to budeme dávat vědět jen brachovi, aby byl pripraveny, že pro něj chlap přijede, aby ohlidal děti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.5.13 07:07
@pomeranca píše: Řekni to přece komu chceš, ne? My to treba museli říct předem tchyni, protože hlídala staršího. Mojí mamce jsem taky dala vědět předem, protože jsem chtěla, aby na mě myslela. Pokud je tvoje máma na nervy s tvého porodu, tak jí to prostě řekni az potom…

Právě že mě zajímá jak to řešily jiné holčiny, mamku chápu měla těžké porody, proto má strach, doufám že nejsem po ní, snad ne, to už bych měla měsíc odrozeno, oba jsme byli brzo.
Kamarádky mě třeba říkají ať hned píšu jak pojedu, odkývávám to, ale mám v plánu jim dát vědět až po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
20.5.13 07:11

Ja volala až byli děti na světě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
20.5.13 07:16

@judy03 my to u prvniho s tehdejším manželem volali až po a moje máma mi to dlouho nemohla zapomenout, že na me nemohla myslet a že prý ty nervy k tomu patrí a ona to nezažila… takže teď pošlu sms, že jedem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.5.13 07:20
@cami.m píše:
@judy03 my to u prvniho s tehdejším manželem volali až po a moje máma mi to dlouho nemohla zapomenout, že na me nemohla myslet a že prý ty nervy k tomu patrí a ona to nezažila… takže teď pošlu sms, že jedem…

Právě to jsem chtěla vědět jestli vám to někdo nevyčetl, že jste nezavolali. J. á mám třeba strach z přítelových rodičů, kdyby to naši věděli a oni ne, aby nám to nevyčetli, jenže zas když to zavoláme i jim tak se to dozví i přítelova sestra a to je jak kdybych to napsala na facebook :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
20.5.13 07:22

@judy03 @cami.m Tak ono taky záleží jak pojedeš… třeba my jeli takovým fofrem, že na nějaké SMS předem nebyl čas a chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
20.5.13 07:23
@judy03 píše:
Právě to jsem chtěla vědět jestli vám to někdo nevyčetl, že jste nezavolali.

No a co, vyčítat si mohou co chtějí… je to jejich problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
20.5.13 07:27

Volali jsme až po, ale manželovi rodiče to věděli. Manžel s nima měl ten den jít na pohřeb strýčka, tak jsme museli zavolat, že nedorazí. takže tak. Ale jinak by jsme volali všem až po. Teď to budou taky vědět, protože budou s největší pravděpodobností hlídat malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
20.5.13 07:27

@judy03 to bych nechala na chlapovi, jestli jim to bude chtít oznámit… když bude, tak ať je upozorní, že si to mají nechat jen pro sebe :think: já to taky nechám na manželovi s tím, že ho upozorním, jak špatne to prve nesla moje máma, aby si rozmyslel, jak to bude s tou jeho, zná ji líp než já… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí