špinění a vysoká BT=těhotenství????

11
5.7.05 11:26

špinění a vysoká BT=těhotenství????

Prosím zkušené,poraďte mi… Snažíme se s manželem 5. měsíc o mimčo. MC pravidelný - 28 dni, vždy začinam špiněním a třeba za den už je to pravá m. Tento měsic jsem 31DC, BT vysoká, předevčírem 29DC ráno hnědé špinění a pak už nic, jen dnes slabounké růžové špinění a zase nic, tt jsem si dělala včera a negativní. Jsem zoufalá, obvzlášť když mi včera další kamarádka řekla, že je těhu.....
Budu vděčná za jakoukoliv zkušenost.
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
5.7.05 11:37

Ahojky,
myslím, že může jít o těhotenství, ještě týden bych počkala, zkus měřit každé ráno BT a pokud se bude držet vysoká déle než 18 dní od ovulace, pak jde o těhotenství.
Těhotenské testy nejsou vždy spolehlivé, znám případy, kdy těhotenství vůbec neukázaly a bylo zjištěno až krví. Je tedy možno zajít na zjištění těhu z krve.
Tak hodně trpělivosti a buď v pohodě.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.7.05 12:48

Ahojky Anaelis,

myslím, že těhu opravdu být klidně můžeš. :) Já jsem taky nedostala MS, dokonce jsem jeden den začala špinit, tak jsem si říkala…škoda, tenhle měsíc teda nic…ale MS se nedostavila. Začala jsem s nákupem TT, ale pořád tam byl jen /. :( Už jsem začala být nervozní, že je to nějaká porucha. Naštěstí mě TT po 14dnech od vynechání MS (tzn. 42DC!) ukázal //, ikdyž ta druhá / byla slabounká a ještě pár dní trvalo než byla jasně čitelná. Ještě že jsem kupovala testy po 20,–Kč…jinak bych asi zruinovala rodinnou pokladnu. 8)
Přeji, ať to u Tebe je taky těhu a ať s manželem po těch měsících konečně čekáté zdravé mimčo! :P

Jarka a Domi (8měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.7.05 17:52

Moc díky za Vaše pozitivní zkušenosti. Stále čekám, jak to dopadne…Bylo by moc fajn, kdyby se už zadařilo. Myslím, že pokud budu mít i pozítří vysokou BT, tj. 18.den vysokých teplot po ovulaci, naděje bude velká. Uvidíme 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
6.7.05 18:20

já si neodpustím poradit ti ať na to zkusíš míň myslet.já vím,snadno se to řekne…ale znám opravdu hodně holek,které díky psychice měly problém otěhotnět a druhé pak měly úplně v pohodě.i ze své zkušenosti to mám stejné.pořád nic a ten měsíc,kdy jsem měla plno práce a nebyl čas na to myslet jsem otěhotněla.a těhu mi začalo úplně stejně jak to popisuješ!přeju brzy vysněné miminko.
 luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky