Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Na appku skrz ovulaci nelze úplně spoléhat. To, že appka ukazuje, že je ovu neznamená, že tomu tak je.. ale jinak znám holky, co při ovu běžně špiní. Test si klidně udělej, tím nic nezkazíš.
@korn123 já vím, ale já to poznám i na sobě, mám fakt bolestí každý měsíc, jen tento jsem měla jen to špinění, žádné bolestí.. tak mě to trošku zarazilo ![]()
@Zuzik94 tak zkus ten test
ono při přerušované souloži těhotenství vyloučit nelze, ale tak to sama víš
![]()
Ahoj,
slabé ovulační krvácení klidně můžeš mít až po 25. roce. Já jsem ho tak měla. Úplně pravidelně každý měsíc. Dříve, ještě jako hodně mladá nikoliv.
Třeba to můžeš mít podobně. I to píchání ve vaječníku tomu odpovídá. ![]()
Těhotenství samozřejmě vyloučit nemůžeš, když máte nechráněný sex.
Testem, ale nic nezkazíš. Budeš alespoň vědět na čem jsi. ![]()
Můžeš být těhotná z předešlého cyklu, mě se přesně tohle stalo. Začala jsem špinit a lehce krvácet mimo cyklus v době ovulace, ovulační test jsem měla pozitivní ale i těhotenský. Do toho bolesti podbřišku celé dny a nakonec jsem skončila na pohotovosti kde si mě nechali přes noc podezření na mimoděložní. Mimoděložní to nakonec nebylo ale potrat to byl.
Ahoj holky
mám takový dotaz… Samozřejmě si Zajdu k lékaři, jen mě zajímá, jestli to některá z vás něco takového taky neměla… Nikdy se mi nestalo, že bych mimo menstruaci krvácela nebo spinila… A tento měsíc, přesně v době ovulace (mám aplikaci v mobilu, která mě upozornuje na ovulaci, menstruaci atd, takže vím, že to bylo v době ovulace) jsem cca 1 den spinila… Žádné jiné bolesti, jako mám běžně v období ovulace, jsem neměla, jen to, že když jsem šla na záchod a utirala jsem se tam dalo, tak jsem měla na papíru trošku krve. Neměla jsem ani kalhotky špinavé za celou dobu, jen na papíru byla prostě krev… Tak se chci zeptat… Není možné, že bych byla těhotná třeba z předešlého cyklu a projevuje se to až teď? Poslední dobou mi je totiž taky pěkně soufl s docela často mě píchá na vaječnících, spíš častěji na pravé straně…Co myslite, má cenu koupit test, ukázalo by se tam už teď něco, když ms mám mít až v neděli? Samozřejmě jsem četla, že krvácení během ovulace je běžné, ale mi se to opravdu ještě nikdy nestalo. S přítelem se o mimi nesnažíme, ale máme přerušovanou soulož a dáváme tomu spíš volný průběh… Prosím blbé komentáře si nechte… Děkuji předem holky za normální nápomocné komentáře 
Příspěvek upraven 29.05.23 v 16:03